از بزرگان عطر افشان همچون استاد سخی عزیز و دکتر اسعدی و مهربد عزیز و ایکاروس تقاضا دارم لطفی گردن ما کنند و یه راهنمایی کنن
همچنین کسانی که توی پرسش های قبلی لطف به بنده نمودن و راهنمایی کردن تقاضای راهنمایی دارم
برای جذب معشوق پس از حدود دو سال دوری از وطن و محرومیت از دیدار کدوم یکی از این عطر های زیر رو برای این دیدار پیشنهاد میدید که تا ابد توی ذهنش بمونه
مارلی هالتان.. مارلی پگاسوس.. کلایو کریستین ایکس فور من.. مارلی لیتون.. نیشان هسیوات.. لویی ویتون نوویو موند...بولگاری فالکار.. بولگاری تایگر.. مارلی هرود.. مارلی کارلایل.. مارلی اوجان.. دیور هوم اینتنس.. مارلی گرینلی.. جامپ اند کیس می
از بزرگان نیستم 😅 ولی به نظرم عطرای ریسکی انتخاب نکن
پیشنهادم : جنتلمن ریزرو پرایو
پیشنهاداتون به ترتیب :
لیتون ، دیور هوم اینتنس ، نیشان ، ایکس فور من ، تایگار ، گرینلی
ولی اگه از بین اینا تک انتخاب میخوای :
لیتون یا دیور هوم بزن
سلام
مارلی ها همگی،البته هوم اینتنس فراموش نشه👌
تایگار و کلایو کریستین ها هم بنظر خوب میان چون تعریفشون رو زیاد میکنن👍
سلام
اگر بخوام از بین عطرایی که گفتید انتخاب کنم
#کلایو کریستین جامپ اپ اند کیس می هدونیستیک 2021 Jump Up And Kiss Me Hedonistic (2021)
از بزرگان نیستم 😅 ولی به نظرم عطرای ریسکی انتخاب نکن
پیشنهادم : جنتلمن ریزرو پرایو
پیشنهاداتون به ترتیب :
لیتون ، دیور هوم اینتنس ، نیشان ، ایکس فور من ، تایگار ، گرینلی
ولی اگه از بین اینا تک انتخاب میخوای :
لیتون یا دیور هوم بزن
همیشه گردن بنده لطف داشتی متین جان. خیلی ممنونم ازت.. از وقتی وارد دنیای عطرافشان شدم دیگه یکی از دغدغه هام انتخاب عطر تو شرایط مختلفه..الان توی این شرایط واقعا خیلی مهمه برام چه عطری بزنم. چون آخرین بار که نامزدم رو دیدم 22 ماه پیش بود
بنظرت لیتون میتونه اونی باشه که تا ابد بمونه تو ذهن؟
سلام
ممنونم امیر جان گل..اگه جای من بودی و یه انتخاب داشتی کدوم بود؟ (بدون تعصب که لیتون برات اسانس)
سلام
اگر بخوام از بین عطرایی که گفتید انتخاب کنم
#کلایو کریستین جامپ اپ اند کیس می هدونیستیک 2021 Jump Up And Kiss Me Hedonistic (2021)
متشکرم مهربد عزیز.. عطری نیست که ممکنه نپسنده؟ بخاطر شلوغی روایح
سلام
ممنونم امیر جان عزیز.
بین این ها توی این موقعیت خاص انتخابتون کدوم یکیه
از کوچکترین ها هستم...و بنظرم برای جذب معشوق اول بایستی شخصیت والایی داشت بعدش هم پیشنهاد من :
#دولچه گابانا د وان رویال نایت لیل ملکی The One Royal Night
از بین مجموعه شما :
همیشه گردن بنده لطف داشتی متین جان. خیلی ممنونم ازت.. از وقتی وارد دنیای عطرافشان شدم دیگه یکی از دغدغه هام انتخاب عطر تو شرایط مختلفه..الان توی این شرایط واقعا خیلی مهمه برام چه عطری بزنم. چون آخرین بار که نامزدم رو دیدم 22 ماه پیش بود
بنظرت لیتون میتونه اونی باشه که تا ابد بمونه تو ذهن؟
عزیزی
بله لیتون میتونه ، منتها همه چی به عطر و مخصوصا یک بار نیست!
شاید به نظرم بهتر باشه از عطری که به خودت میزنی اندازه یک الی دو پاف هم داخل هدیه ای که قراره بهشون بدی بزن تا بوش وقتی کنارت نیست هم باهاش بمونه ... این ترفندی خوب میتونه باشه :)
و حتما بیشتر عطر رو به شونه ها و سینه ات اسپری کن تا وقتی در آغوشت میگیری عطرت همراهشون بره اوجایی که باید :)
امیدوارم همیشه کنار هم شاد و خوشحال باشید...