دوستان من تا حالا طرف مارلی نرفتم اغلب از عطرها و خانواده لویی ویتون( نومد، ال ایمنسیت) و تام فورد( عود وود، توسکان ، توباکو وانیل....) و یا دولچه گابانا کینگ و امثالهم استفاده میکنم. برا خرید اکسکلوسیف و لویی ویتون نوویو موند ، دو دل موندم کدوم رو انتخاب کنم ، احتمالا هیچ ربطی به هم نداشته باشن فقط خوشحال میشم عقیده صاحب نظرها رو در مورد این دو تا عطر با توجه به ذائقه من بدونم
سلام
نوویو موند با توجه به رزی که داره احتمالا از لحاظ بازخورد تو ذوقتون بزنه
تو کارای مارلی در حال حاضر التیر کیفیت بسیار خوب و همینطور پخش و ماندگاری بالایی داره
درود بر شما
از کارهای مارلی علاوه بر آلتر که مهربد جان پیشنهاد دادن، هالتین و کارلایل رو هم پیشنهاد میکنم تست بفرمایید
هر دو از کیفیت قابل قبولی برخوردارند... ولی فاصله قیمتی معناداری هم دارند اگر رایحه جفتش مورد قبولتون هست... با توجه به فاکتور قیمت.. اگه من باشم مارلی رو انتخاب میکنم کار مطمئن تر و همه پسندتریه
سلام
نوویو موند با توجه به رزی که داره احتمالا از لحاظ بازخورد تو ذوقتون بزنه
تو کارای مارلی در حال حاضر التیر کیفیت بسیار خوب و همینطور پخش و ماندگاری بالایی داره
با سلام خدمت مهربد عزیز ، دقیقا همون شد که میگید نوویو موند بازخورد خوبی نگرفت بعضیها میگن بوی عطر حرم میده و از این حرفها ، برعکس لویی ویتون ال ایمنسیت که هنوز دارمش بازخورد خوبی داره
درود بر شما
از کارهای مارلی علاوه بر آلتر که مهربد جان پیشنهاد دادن، هالتین و کارلایل رو هم پیشنهاد میکنم تست بفرمایید
ممنون حتما تست میکم
هر دو از کیفیت قابل قبولی برخوردارند... ولی فاصله قیمتی معناداری هم دارند اگر رایحه جفتش مورد قبولتون هست... با توجه به فاکتور قیمت.. اگه من باشم مارلی رو انتخاب میکنم کار مطمئن تر و همه پسندتریه
رایحه لویی ویتون نوویو موند زیاد بازخورد خوبی ازش نگرفتم ، تشکر بابت جواب دهی