درود بر همه ی شما عزیزان.
من در هوای سرد می رم سراغ سبک مشخصی از عطر ها و این سبک عطرهای وانیلی،چوبی،دودی و ادویه ای(به خصوص نت های گزنده ای مثل دارچین) هستن.
با این تفاسیر،از شما دوستان عزیزی که مارلی اوجان رو بررسی کامل کردید،درخواست برای یک شرح بو دارم.آیا با این چیزهایی که من گفتم مطابقت داره؟
و اینکه آیا شباهتش به آنجلز شیر طبق نظرات عده ای ازدوستان،این معنی رو می ده که تداعی کننده ی نت ویسکی هستش؟(با اینکه تو نت هاش ذکر نشده)
سپاسگزارم
من این شانس رو داشتم که اولین تولیداتش رو داشته باشم. پارسال نسخه جدیدش رو بو کردم. اون کجا و این کجا. پیشنهاد میکنم از خیر خریدش بگذرید. البته این رو منی میگم که نسخه اولیه رو داشتم.
اما بوش، البالویی، مشروبی هست. شباهتش به آنجل شر رو نمیدونم چون نداشتم. دارچین در این عطر خیلی زیبا هست و به خوبی حس میشه.
ببخشید که خلاصه گفتم. من مثل دوستان بلد نیستم شرح بدم. انشالله به دردتون بخوره. من عاشق این عطر بودم.
اما پیشنهاد میکنم ادکلن "د وان" رو هم تست کنید.
من این شانس رو داشتم که اولین تولیداتش رو داشته باشم. پارسال نسخه جدیدش رو بو کردم. اون کجا و این کجا. پیشنهاد میکنم از خیر خریدش بگذرید. البته این رو منی میگم که نسخه اولیه رو داشتم.
اما بوش، البالویی، مشروبی هست. شباهتش به آنجل شر رو نمیدونم چون نداشتم. دارچین در این عطر خیلی زیبا هست و به خوبی حس میشه.
ببخشید که خلاصه گفتم. من مثل دوستان بلد نیستم شرح بدم. انشالله به دردتون بخوره. من عاشق این عطر بودم.
ممنونتم داداش
همین که جواب دادی،یه کلمه هم می گفتی ارزشمنده چون بالاخره وظیفه نیست و شما داری یه لطف می کنی در حق من.
امروزه دیگه این رفتار از سوی برندای مختلف با اینکه خیلی کار بی معنی و حتی زشتیه ولی خب می کنن دیگه همشون.
سپاسگزارم 🌱
یه کار گورماند با کیفیت با ماندگاری بالا تو سبک کارهایی مثل انجل شیر... شاید با طبع هر کسی مطابقت نداشته باشه. تست قبل خرید واجب!
یه کار گورماند با کیفیت با ماندگاری بالا تو سبک کارهایی مثل انجل شیر... شاید با طبع هر کسی مطابقت نداشته باشه. تست قبل خرید واجب!
ممنونم ازت دانیال جان
متوجه شدم دیگه،از خود انجلز شر خوشم نمی آد پس اینم اگه تو همون فضاس پس هیچی دیگه.
سپاسگزارم