KAVOOS KAVOOS
12
1403/08/10

کلاسیک و سنگین

سلام، وقت بخیر؛

در صورت امکان در سبك‌ رایحه "آرامیس آرامیس" یا همان "آرامیس قهوه‌ای"، چند عطر/ادکلن در فضای مشابه کلاسیك‌ و سنگین‌تر، فارغ از مبلغ، توصیه نمائید.

متشکرم.

Perfumoholic Perfumoholic
1403/08/12
در پاسخ به KAVOOS :

سلام

ظاهراً، تقریباً با جنابعالی هم سلیقه‌ام.

"ون کلیف تزار" و "آرامیس توسکانی پر یومو" از عزیزترین‌ها هستند.

اگر امکان دارد، "شنل آنتئوس" را کمی تشریح نمائید. شیشه‌اش را از قدیم دارم، اما خودم تابحال استفاده نکرده‌ام.

*ضمناً، "ایو سن لورن کوروس" را نمی‌پسندم.

بابت پیشنهادهای زیبایتان بسیار متشکرم.

سلام. خوشحالم که شما هم طرفدار عطرهای کلاسیک فوژه و بخصوص چایپر هستید. 

شنل انتئوس میشه گفت از ترکیب دو وجه متضاد تشکیل سده. یک وجه انبمالیک به اصطلاح کثیف اما بسیار با کیفیت و اعتیاد اور که ته مایه ای کوروس هم درش پیدا میشه، و یک وجه سبز و مرطوب و خزه ای، کمی یاداور عطرهایی مثل تزار یا لومانی بست. در کنار اون کمی حالت گلی هم داره که برای من یاداور ایسی میاکی نویت د ایسی هست. درکل عطر حاص و خیلی شیک و مردونه ای هست اما برخلاف کوروس، فقط روی نوتهای خشن انیمالیک و مسکی تمرکز نکرده. بلکه با ادغام اکوردهای خشن و کثیف انیمالیک با اکوردهای سیز و با طراوت و گلی، عطری جاودانی خلق کرده. مطمئنا بازخوردش از کوروس خیلی بهتره.

KAVOOS KAVOOS
1403/08/13
در پاسخ به Perfumoholic :

سلام. خوشحالم که شما هم طرفدار عطرهای کلاسیک فوژه و بخصوص چایپر هستید. 

شنل انتئوس میشه گفت از ترکیب دو وجه متضاد تشکیل سده. یک وجه انبمالیک به اصطلاح کثیف اما بسیار با کیفیت و اعتیاد اور که ته مایه ای کوروس هم درش پیدا میشه، و یک وجه سبز و مرطوب و خزه ای، کمی یاداور عطرهایی مثل تزار یا لومانی بست. در کنار اون کمی حالت گلی هم داره که برای من یاداور ایسی میاکی نویت د ایسی هست. درکل عطر حاص و خیلی شیک و مردونه ای هست اما برخلاف کوروس، فقط روی نوتهای خشن انیمالیک و مسکی تمرکز نکرده. بلکه با ادغام اکوردهای خشن و کثیف انیمالیک با اکوردهای سیز و با طراوت و گلی، عطری جاودانی خلق کرده. مطمئنا بازخوردش از کوروس خیلی بهتره.

سلام

از پاسخگوئی شما کمال تشکر را دارم، با آرزوی شادی و سلامتی برای شما دوست گرامی.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟