Aboutaleb Aboutaleb
9
1403/08/11

معرفی

سلام لطفا یه ادکلن با بوی به شدددددت غالب آناناس بهم معرفی کنید تو تیپ معطر فوژه باشه مررررسی از همتون

Pooria Pooria
1403/08/11

سلام از این کار آناناسی تر پیدا نمیکنید ولی فوژه نیست.

Qaed Al Fursan #لطافه قاید ال فرسان Qaed Al Fursan 

دانیال دانیال
1403/08/11

عطرهای خوبی مثل کرید اونتوس، نیشانه هاجیوات و یا مونت بلنک لجند ادوپرفیوم موجود هست و شناخته شده ولی اگر هدف رایحه به شدددددت غالب آناناسی فقط هست من باشم این عزیز رو انتخاب می‌کنم...

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/12
در پاسخ به Pooria :

سلام خیلی خیلی ممنون لطف کردید

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/12
در پاسخ به دانیال :

عطرهای خوبی مثل کرید اونتوس، نیشانه هاجیوات و یا مونت بلنک لجند ادوپرفیوم موجود هست و شناخته شده ولی اگر هدف رایحه به شدددددت غالب آناناسی فقط هست من باشم این عزیز رو انتخاب می‌کنم...

سلام هم اونتوس رو تست کردم هم حاجیوات اصلی و ایکسش رو مونت رو هم یه ۲۰۰ میلش رو دارم حتی روبرتو ویزاری اونلی رو هم دارم با این حال نت آناناس تو این ادکلن ها زیاد غالب نیست.

مهربد مهربد
1403/08/12

سلام

عطری که دوستان معرفی کردن غالب ترین حالت اناناس رو داره

این عطر هم شاید نظرتون رو جلب کنه

Bade'e Al Oud Honor & Glory #لطافه بدیع العود هانر اند گلوری Bade'e Al Oud Honor & Glory 

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/12
در پاسخ به مهربد :

سلام

عطری که دوستان معرفی کردن غالب ترین حالت اناناس رو داره

این عطر هم شاید نظرتون رو جلب کنه

Bade'e Al Oud Honor & Glory #لطافه بدیع العود هانر اند گلوری Bade'e Al Oud Honor & Glory 

مررسی از معرفی تون.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/13
در پاسخ به Pooria :

میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد برند وینتج اگه درست نوشته باشم دارید چون پایه آناناسی فکر کنم چند تا ادکلن داره.؟

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/13

میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد برند وینتج اگه درست نوشته باشم دارید چون پایه آناناسی فکر کنم چند تا ادکلن داره.؟

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/13

میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد برند وینتج اگه درست نوشته باشم دارید چون پایه آناناسی فکر کنم چند تا ادکلن داره.؟ منظورم اینه چند تا ادکلن با نت آناناس داره فقط میدونم برند انگلیسی هست.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟