سلام لطفا یه ادکلن با بوی به شدددددت غالب آناناس بهم معرفی کنید تو تیپ معطر فوژه باشه مررررسی از همتون
سلام از این کار آناناسی تر پیدا نمیکنید ولی فوژه نیست.
عطرهای خوبی مثل کرید اونتوس، نیشانه هاجیوات و یا مونت بلنک لجند ادوپرفیوم موجود هست و شناخته شده ولی اگر هدف رایحه به شدددددت غالب آناناسی فقط هست من باشم این عزیز رو انتخاب میکنم...
سلام خیلی خیلی ممنون لطف کردید
عطرهای خوبی مثل کرید اونتوس، نیشانه هاجیوات و یا مونت بلنک لجند ادوپرفیوم موجود هست و شناخته شده ولی اگر هدف رایحه به شدددددت غالب آناناسی فقط هست من باشم این عزیز رو انتخاب میکنم...
سلام هم اونتوس رو تست کردم هم حاجیوات اصلی و ایکسش رو مونت رو هم یه ۲۰۰ میلش رو دارم حتی روبرتو ویزاری اونلی رو هم دارم با این حال نت آناناس تو این ادکلن ها زیاد غالب نیست.
سلام
عطری که دوستان معرفی کردن غالب ترین حالت اناناس رو داره
این عطر هم شاید نظرتون رو جلب کنه
#لطافه بدیع العود هانر اند گلوری Bade'e Al Oud Honor & Glory
سلام
عطری که دوستان معرفی کردن غالب ترین حالت اناناس رو داره
این عطر هم شاید نظرتون رو جلب کنه
#لطافه بدیع العود هانر اند گلوری Bade'e Al Oud Honor & Glory
مررسی از معرفی تون.
میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد برند وینتج اگه درست نوشته باشم دارید چون پایه آناناسی فکر کنم چند تا ادکلن داره.؟
میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد برند وینتج اگه درست نوشته باشم دارید چون پایه آناناسی فکر کنم چند تا ادکلن داره.؟
میخواستم بدونم اطلاعاتی در مورد برند وینتج اگه درست نوشته باشم دارید چون پایه آناناسی فکر کنم چند تا ادکلن داره.؟ منظورم اینه چند تا ادکلن با نت آناناس داره فقط میدونم برند انگلیسی هست.