عطر گرم

دوستان لطف می کنید از بین عطرهای چرمی، البته چرم معتدل، و عطرهای گرم پر بازخورد مناسب یه جوان 32 ساله برای فصول پیش رو معرفی کنید 

دانیال دانیال
1403/08/13

اگر جوان مورد نظر آقا پسر هستند، پیشنهاد من :

Uomo Salvatore Ferragamo Signature #سالواتوره فراگامو یومو (اومو) سیگنیچر (سیگنچر) Uomo Salvatore Ferragamo Signature ​​​​​​

اگر خانم هستند... مورد مناسبی به نظرم نمیاد! 

سلام

Halfeti Leather #پنهالیگونز هالفتی لدر Halfeti Leather 

این کار رو لطفا تست بفرمایید،عالیه.

در پاسخ به دانیال :

اگر جوان مورد نظر آقا پسر هستند، پیشنهاد من :

Uomo Salvatore Ferragamo Signature #سالواتوره فراگامو یومو (اومو) سیگنیچر (سیگنچر) Uomo Salvatore Ferragamo Signature ​​​​​​

اگر خانم هستند... مورد مناسبی به نظرم نمیاد! 

سلام 

آقا هستد. ممنون از پیشنهادتون

در پاسخ به ابوالحسن :

سلام

Halfeti Leather #پنهالیگونز هالفتی لدر Halfeti Leather 

این کار رو لطفا تست بفرمایید،عالیه.

سلام 

ممنون از پیشنهادتون

در پاسخ به ع میرزایی :

سلام 

ممنون از پیشنهادتون

درود ممو پاریس افریکن لدر رو امتحان بفرمایید رایحه چرمی ولی نه چرم غالب طبع گرم و مناسب برای فصول پیش رو هستش

در پاسخ به علی صفاری :

درود ممو پاریس افریکن لدر رو امتحان بفرمایید رایحه چرمی ولی نه چرم غالب طبع گرم و مناسب برای فصول پیش رو هستش

علی آقا سلام اتفاقا در صفحه مربوط به ایتالین لدر یه سوال مطرح کردم که هنوز دوستان جوابم رو ندادن. من بین افریکن، ایتالین و آیریش مردد بودم. چون هم واسه یه استایل کژوال میخوام هم سن 32سال. بعضی ها میگن افریکن سن بالاست و خیلی رسمیه!!

مهربد مهربد
1403/08/15

سلام

چرمی ملایم👇🏻

Aswan #ویدیان اسوان Aswan 

در پاسخ به مهربد :

سلام

چرمی ملایم👇🏻

Aswan #ویدیان اسوان Aswan 

سلام 

از قضا برادرم با رایحه های ملایم میونه بهتری داره. البته اسم این برند برام تازگی داره و تا حالا هیچ کاری رو ازش تست نداشتم. ممنون از پیشنهادتون 🙏

سلام 

آیریش لدر رو خودم هم در ذهن داشتم. امیدوارم بتونم 2تا کار دیگه رو هم تست کنم. ممنون از پیشنهادتون

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟