Aboutaleb Aboutaleb
20
1403/08/14

حقیقت تلخ (اعتراف)

سلام من ۳۴ سالمه و ۳ ساله که ازدواج کردم تا سن نوجوانی اینقدر عاشق روایح بودم که گاهی اوقات اینقدر تو روایح گیج بودم که گذر زمان رو متوجه نمی شدم و هرکی داشت باهام صحبت میکرد متوجه این میشد که من تو این دنیا نیستم.

الان ۱۲ سالی هست که به کل بویایی مو از دست دادم و از این نعمت خدا دادی محرومم.

با این سایت خیلی مانوس شدم و برام صحبت ها خیلی جالب و دلنشین و مهربانانه بود و هست به خودم گفتم درسته من درکی از روایح ندارم ولی میتونم دربارشون نظرات رو بخونم الان چند وقته نظرای شما رو میخونم و لذت میبرم.

گاهی اوقاتم اسم ادکلن ها رو مینویسم با خانومم میرم ادکلن فروشی میگم که برام بو کنه و برام تفسیرشون کنه و طبق اون خاطراتی که داشتم  تصویر سازیشون میکنم.

خانمم عاشق ادکلن های سبک معطر فوژه است ولی من نمیدونم عاشق چی ام.

اگه میشه برام دعا کنید که منم بتونم بویایی مو بدست بیارم و بیام نظراتمو بیان کنم و کلی باهم از دنیای روایح لذت ببریم

قدر داشته هاتونو بدونید دنیاتون همیشه پر از روایح دلنشین.

علی علی
1403/08/14

درود بر شما دوست عزیز

امیدوارم هرچه سریعتر بویاییتون رو بدست بیارید

براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم

سلام و عرض ادب بسیار متاثر شدم از این اتفاق تلخی که باعث از دست دادن این موهبت شدید و تحسین میکنم ارادتون رو که تحت این شرایط هم هنوز دنبال معشوقتون هستین، عامل به وجود آمدن این مشکل مشخص شده چیه؟ یکی از اقوام ما سالها پیش در اثر آنفولانزا چند سال قدرت بویایشون رو از دست داده بودن که بعد از حدود ۶,۷ سال بخش اعظمش برگشت امیدوارم شما هم هرچه زودتر به سلامت کامل برشید

سلام وقت بخیر 

در طب سنتی یک سری راهکار برای بهتر شدن با درمان این موضوع هست به نظرم از این طریق پیگیری کنید 

براتون از خداوند متعال بهبود کامل رو خواستارم انشاالله به زودی بتونید از دوباره روایح لذت ببرید 

مهربد مهربد
1403/08/15

دوست خوبم سلام

از پروردگار متعال براتون ارزوی‌بهبودی هرچه زودتر و غوطه ور شدن در دنیای روایح رو دارم.انشاالله که خیلی زود بویاییتون رو مجددا به دست بیارید

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/15
در پاسخ به علی :

درود بر شما دوست عزیز

امیدوارم هرچه سریعتر بویاییتون رو بدست بیارید

براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم

مررررسی علی جان ممنون از دعات.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/15
در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام و عرض ادب بسیار متاثر شدم از این اتفاق تلخی که باعث از دست دادن این موهبت شدید و تحسین میکنم ارادتون رو که تحت این شرایط هم هنوز دنبال معشوقتون هستین، عامل به وجود آمدن این مشکل مشخص شده چیه؟ یکی از اقوام ما سالها پیش در اثر آنفولانزا چند سال قدرت بویایشون رو از دست داده بودن که بعد از حدود ۶,۷ سال بخش اعظمش برگشت امیدوارم شما هم هرچه زودتر به سلامت کامل برشید

سلام مهدی جان والا من متوجه نشدم چه جور اینطوری شدم فقط میدونم قبل کرونا این اتفاق افتاد شامم کم رنگ و کم رنگ شد و به صفر رسید.آررره بابا اینقدر تلاش میکنم خدا هم کمک میکنه و بهم لطف میکنه میام پیشتون.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/15
در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام وقت بخیر 

در طب سنتی یک سری راهکار برای بهتر شدن با درمان این موضوع هست به نظرم از این طریق پیگیری کنید 

براتون از خداوند متعال بهبود کامل رو خواستارم انشاالله به زودی بتونید از دوباره روایح لذت ببرید 

سلام سورنا جان خیلی راه ها رو امتحان کردم اعم از طب سنتی و پیش دکتر طاهری فوق تخصص فلوشیپ سینوس که فکر کنم با احترام به تمام دکترها تقریبا جزء نفرات برتر ایرانه هست یه سری درمان رو شروع کردم تقریبا ۳ ماه طول کشید و ایشون گفتن هیچ مشکلی ندارید و از دست من کاری بر نمیاد و فقط باید خدا کمکت کنه

سورنا جان ممنونم از مهربونیت.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/15
در پاسخ به مهربد :

دوست خوبم سلام

از پروردگار متعال براتون ارزوی‌بهبودی هرچه زودتر و غوطه ور شدن در دنیای روایح رو دارم.انشاالله که خیلی زود بویاییتون رو مجددا به دست بیارید

مهربود جان عزیز خیلی خیلی ممنون امید دارم که خدا کمکم میکنه با دعای قشنگ شما.

ماری ماری
1403/08/15

سلام دوست عزیز. فکر میکنم میتونم درک کنم که چقدر سخته عاشق چیزی باشی که نتونی حسش کنی. یک جا گفتین .... 'ولی من نمی‌دونم عاشق چی‌ام'. با خوندنش خیلی متاثر شدم. اما اینکه با وجود این باز هم دارید دنیای مورد علاقتون رو دنبال میکنین جای تحسین فراوان داره؛ این یعنی عشق واقعی. از صمیم قلب براتون آرزو میکنم حس بویایی‌تون رو زودتر به دست بیارین. 

حتما به یک دکتر حلق و بینی مراجعه کنید

چون در توانمون نیست که بتونیم شما رو درمان کنیم صرفا براتون بهترینها رو آرزو میکنم امیدوارم تحت درمان قرار بگیرید وبازگشت شکوهمندانه داشته باشین و باز به دنیای عطر برگردین.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟