Aboutaleb Aboutaleb
20
1403/08/14

حقیقت تلخ (اعتراف)

سلام من ۳۴ سالمه و ۳ ساله که ازدواج کردم تا سن نوجوانی اینقدر عاشق روایح بودم که گاهی اوقات اینقدر تو روایح گیج بودم که گذر زمان رو متوجه نمی شدم و هرکی داشت باهام صحبت میکرد متوجه این میشد که من تو این دنیا نیستم.

الان ۱۲ سالی هست که به کل بویایی مو از دست دادم و از این نعمت خدا دادی محرومم.

با این سایت خیلی مانوس شدم و برام صحبت ها خیلی جالب و دلنشین و مهربانانه بود و هست به خودم گفتم درسته من درکی از روایح ندارم ولی میتونم دربارشون نظرات رو بخونم الان چند وقته نظرای شما رو میخونم و لذت میبرم.

گاهی اوقاتم اسم ادکلن ها رو مینویسم با خانومم میرم ادکلن فروشی میگم که برام بو کنه و برام تفسیرشون کنه و طبق اون خاطراتی که داشتم  تصویر سازیشون میکنم.

خانمم عاشق ادکلن های سبک معطر فوژه است ولی من نمیدونم عاشق چی ام.

اگه میشه برام دعا کنید که منم بتونم بویایی مو بدست بیارم و بیام نظراتمو بیان کنم و کلی باهم از دنیای روایح لذت ببریم

قدر داشته هاتونو بدونید دنیاتون همیشه پر از روایح دلنشین.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/16
در پاسخ به ماری :

سلام دوست عزیز. فکر میکنم میتونم درک کنم که چقدر سخته عاشق چیزی باشی که نتونی حسش کنی. یک جا گفتین .... 'ولی من نمی‌دونم عاشق چی‌ام'. با خوندنش خیلی متاثر شدم. اما اینکه با وجود این باز هم دارید دنیای مورد علاقتون رو دنبال میکنین جای تحسین فراوان داره؛ این یعنی عشق واقعی. از صمیم قلب براتون آرزو میکنم حس بویایی‌تون رو زودتر به دست بیارین. 

سلام خانم ماری بزرگوار

یه کاری رو انجام میدم جالبه من خیلی از ادکلن ها رو از شکل ظاهری شیشه و نت ها شون حدس میزنم و وقتی به کسی میدم بوشون میکنن درباره اش باهم صحبت میکنم ولی اکثر مواقع اشتباه در میاد خیلی ناراحت میشم بعضی وقتام اون نفرات وقت نمیزارن که باهام درباره روایح صحبت کنن میگن خوبه بده معمولیه از این حرفا منم میگم خب یعنی چی حست چیه میگن خوب چی بگم خوبه دیگه بد دیگه من خوب و بد رو متوجه نمیشم اینقدر آتیش میگیرم که ای کاش میدونستم خوب و بد از نظر اون آدم چیه.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/16
در پاسخ به ماری :

سلام دوست عزیز. فکر میکنم میتونم درک کنم که چقدر سخته عاشق چیزی باشی که نتونی حسش کنی. یک جا گفتین .... 'ولی من نمی‌دونم عاشق چی‌ام'. با خوندنش خیلی متاثر شدم. اما اینکه با وجود این باز هم دارید دنیای مورد علاقتون رو دنبال میکنین جای تحسین فراوان داره؛ این یعنی عشق واقعی. از صمیم قلب براتون آرزو میکنم حس بویایی‌تون رو زودتر به دست بیارین. 

یه کار دیگم اینه پیشخوان بچه ها رو میبینم علاقه مندی و امضا هاشونو و عکس ادکن هایی رو که خریدن رو میبنم میرم در موردشون تحقیق میکنم نظراتو میخونم ویدیو میبینم بعد به جمع بندی میرسم بیشتر وقتا با خانومم و یا با دوستام میرم ادکلن فروشی برا تست خیلی خیلی جالبه من از فروشنده همراهام بیشتر از اون ادکلنه میدونم سال ساخت نت رایحه عطار غلظت ولییییییی اونا میتونن بو کنن و من نه.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/16
در پاسخ به ماری :

مررسی از دعای قشنگتون جای منم استشمام کنید و از این حس لذت ببرید.

رضا رضا
1403/08/16

سلام و عرض ادب خدمت شما

من سال 1400 به دلیل ابتلا به کوید 19 سویه دلتا، دچار کربویی شدم. اوایل خیلی ناراحت و ناامید بودم چون یکی از حواسم رو از دست دادم.

بخوام خلاصه کنم، به قول شیخ اجل، سعدی:

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوش

توکل به خدا کردم و شروع به بوییدن چیزهای مختلف کردم و یادآوری و تصور اینکه چه بویی دارن. بوییدن آگاهانه.

با اینکه واقعا هیچ بویی ازشون دریافت نمیکردم از طریق اعصاب بویایی.

عطرهای مختلفی خریدم و بو کردم ..

هر چی دم دستم میومد بو میکردم.

در کنارش توسل و توکل و سفرهای زیارتی هم داشتم.

الحمدلله حدود 16 ماه بعد به مرور بویاییم مجددا فعال شد.

ان شاء الله که شما هم بویاییتون رو دوباره به دست بیارین.

ریحانه ریحانه
1403/08/16

سلام دوست عزیز 

حقیقتا از اتفاقی که براتون افتاده خیلی متاثر شدم ،خودم تجربه ای نمیشه گفت مشابه اما کم و بیش مثل شما داشتم 

بعد از سرماخوردگی معمولي قسمتی از بویایی ام از دست رفته بود اما الان بهتر شده ،فکر می‌کنم احتمال برگشت بویایی شما هم وجود داره هرچند که من متخصص نیستم .

با تمام وجود براتون آرزوی بهبودی دارم،امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه🤍

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/16
در پاسخ به محمدعلی طاهری :

حتما به یک دکتر حلق و بینی مراجعه کنید

چون در توانمون نیست که بتونیم شما رو درمان کنیم صرفا براتون بهترینها رو آرزو میکنم امیدوارم تحت درمان قرار بگیرید وبازگشت شکوهمندانه داشته باشین و باز به دنیای عطر برگردین.

سلام محمد علی جان مرسی از دعات ممنونم که برام پیام گذاشتی نمیخوام زیاد غلو کنم که هیچ راهی برا درمان نیست و همه راها بسته است و از این حرفا چون که آدم به همه راه ها محیط نیست شاید درمانی باشه که من دنبالش نرفتم حتما بازم پیگیرش میشم و میام کلی باهم با دنیای روایح صفا میکنیم.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/16
در پاسخ به رضا :

سلام و عرض ادب خدمت شما

من سال 1400 به دلیل ابتلا به کوید 19 سویه دلتا، دچار کربویی شدم. اوایل خیلی ناراحت و ناامید بودم چون یکی از حواسم رو از دست دادم.

بخوام خلاصه کنم، به قول شیخ اجل، سعدی:

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

و گر مراد نیابم به قدر وسع بکوش

توکل به خدا کردم و شروع به بوییدن چیزهای مختلف کردم و یادآوری و تصور اینکه چه بویی دارن. بوییدن آگاهانه.

با اینکه واقعا هیچ بویی ازشون دریافت نمیکردم از طریق اعصاب بویایی.

عطرهای مختلفی خریدم و بو کردم ..

هر چی دم دستم میومد بو میکردم.

در کنارش توسل و توکل و سفرهای زیارتی هم داشتم.

الحمدلله حدود 16 ماه بعد به مرور بویاییم مجددا فعال شد.

ان شاء الله که شما هم بویاییتون رو دوباره به دست بیارین.

سلام آقا رضای عزیز

خیلی خوشحالم که شما بویایتو بدست آواردی 

منم آدم نا امید و ایستایی نیستم از تلاشم که هنوز بعد این همه سال سعی میکنم خودمو بروز نگه دارم نظراتو بخونم خیلی از وقتمو به دنیای روایح اختصاص بدم معلومه البته که از همه شما دوستان سالیان سال عقبم و این شکی درش نیست.

بازم تلاش میکنم و شما دوستای خوبمم دعا میکنید اوکی میشم 

واقعا حالم خوب شد که مردمی محترم و دوست داشتی و بافهم مثل شما دارم و لذت میبرم از مصاحبت با شما.

Aboutaleb Aboutaleb
1403/08/16
در پاسخ به ریحانه :

سلام دوست عزیز 

حقیقتا از اتفاقی که براتون افتاده خیلی متاثر شدم ،خودم تجربه ای نمیشه گفت مشابه اما کم و بیش مثل شما داشتم 

بعد از سرماخوردگی معمولي قسمتی از بویایی ام از دست رفته بود اما الان بهتر شده ،فکر می‌کنم احتمال برگشت بویایی شما هم وجود داره هرچند که من متخصص نیستم .

با تمام وجود براتون آرزوی بهبودی دارم،امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه🤍

سلام ریحانه خانم بزرگوار

خب خداروشکر که شما بویاییتون برگشت

مررررسی که برام دعا کردید خیلی حس خوبی بهم منتقل کردید 

ان شالله دعای شما آدم های خوب و دل پاک باعث این میشه که خدا بهم لطف کنه و بویاییم برگرده.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟