رضا رضا
7
1403/08/15

نظرسنجی

علت اینکه ایرانیان از عطر های رزی🌹 و عودی بدشون میاد چی میتونه باشه؟

بنظرتون وقتش نرسیده که تابو شکنی بشه. 

مهربد مهربد
1403/08/15

سلام

به دلیل این که این دست روایح رو تو حرم ها دیدیم

Arminb81 Arminb81
1403/08/15

من به شخصه عاشق این روایحم ولی باید با استایل درست ست بشه مثلاً نمیشه با شلوار بگ و هودی که شیش نفر توش جا میشن استفاده کرد مناسب استایل های رسمی و نیمه رسمی به نظرم البته خودم ۲۲سالمه و استایلم میخوره و استفاده میکنم اگه برای نظر مردم نمیای سمت این روایح که باخت دادی😅اصلا نظر هیچکس جز خودت مهم نباشه 

سلام

شخصا چون از بچگی گلاب و عطرهای حرمی زیاد به مشامم خورده (منظورم تو مراسمات مذهبی و مجالس روضه و ختم)، عطرهای رزی برام جذابیت نداره، عود هم یک چنین حسی رو در من ایجاد می‌کنه، مثلا عطرهایی مثل تام فورد نویر و نویر د نویر، آمبر نوماد، عود ساتین مود و... اصلا برام قابل تحمل نیستن.  البته استثنائاتی هم وجود داره مثل عود وود که خیلی دوستش دارم و الکساندریا۲ که هم عود داره هم رز و من عاشقشم. 

چون خیلی رسمی پوش نیستیم 

ایرانیا برعکس اروپایی ها خیلی اهل استایل های رسمی و کت شلواری نیستند این نوع روایح هم خوراک استایل های رسمی این سبکی هست

من که استفاده میکنم و اگر هم کسی غرولندی زیر لب بگه با جمله"خر چه داند قیمت نقل و نبات " بر زبان از کنارش رد میشم

دانیال دانیال
1403/08/15

من که از رایحه رز خیلی خوشم میاد... مثلا هبیت رژ گرلن

Mahyar Mahyar
1403/08/16

سلام

ایرانیا همیشه از بسیاری ملت ها از لحاظ فرهنگی جلو بودن. الان هم بصورت خوداگاه یا ناخوداگاه متوجه شدن که باید در مورد یکسری مسائل، علنی مخالفت کنند که بخشیش همین موضوعی است که میفرمایید. اتفاقا ایرانیا تابوشکنی کردن که بصورت علنی با این دست روایح مخالفت نشون میدن.

بهترین هارو برای شما دوست بزرگوار آرزومندم

سلامت باشید

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟