Mahyar Mahyar
7
1403/08/20

از جناب سخی خبری دارید؟

سلام

مدتی است که آقای سخی حتی در بخش تشکرها غایب هستند. در مدت این چندسال همچین اتفاقی در مورد ایشون به ندرت دیده ام. اکثرا حاضر بوده اند و اگر با کلمات پرنور شون قلمی نمیزدند لااقل از بخش تشکرها حضورشون حس میشد و باور کنید حتی همین حضور حداقلی باعث دلگرمی بوده. تا جایی هم که از ایشون شناخت دارم اگه حاضر باشند حتما حضورشون در کامنت و تشکرها جلوه میکنه فلذا میشه فهمید که قطعا به سایت سر نمیزنند.

تا جایی هم که میدونم اسباب تکدر خاطر مدت هاست برای ایشون در سایت ایجاد نشده و همه اش تقدیر و تشکر بوده و جز این نبوده. حالا اینکه چه شده ایشون غایب هستن من اطلاعی ندارم اما میدونم بعضی از شما عزیزان با ایشون از طرق مختلف ارتباط دارید. اگه خبری دارید از ایشون همینجا اعلام بفرمایید. امید که علت عدم حضور نه بیماری و نه تکدر خاطر باشه بلکه صرفا یک استراحت و یا پرداختن به مشغولیات زندگی.

ممنون از همگی. اوقات خوشی رو برای شما عزیزان آرزومندم

مهربد مهربد
1403/08/20

مهیار جان سلام

به تازگی باهاشون صحبت کردم و قول دادن که به زودی برگردن.خداروشکر حالشون خوبه و مشکل خاصی وجود نداره

Mahdis Mahdis
1403/08/20

سلام جناب مهیار ؛ 

چه خوب ك گفتيد ؛ واقعا نبودشون حس ميشه 

امیدوارم در صحت و سلامت کامل باشن ♥️

Mahdis Mahdis
1403/08/20
در پاسخ به مهربد :

مهیار جان سلام

به تازگی باهاشون صحبت کردم و قول دادن که به زودی برگردن.خداروشکر حالشون خوبه و مشکل خاصی وجود نداره

مهربد جان امیدوارم حالت خوب باشه

ممنون ك در جريان قرار دادين بقيه رو 

و همچنين ممنون ك احوال‌جويي كرديد ♥️

Mahyar Mahyar
1403/08/20

به مهربد عزیز

سلام و خیلی ممنون که ما رو در جریان قرار دادید. موفق و سلامت باشید

به خانم مهدیس

سلام. حضور همه اساتید در چند وقت اخیر کمرنگ شده اما خب قلم پرنور اقای سخی جایگاه ویژه ای در این محفل داره که باعث شده خلا حضورشون عمیقا حس بشه. امید که بیشتر فعالیت کنند. ممنون و با آرزوی توفیق برای شما خانم محترم و گرانقدر

مهربد مهربد
1403/08/21
در پاسخ به Mahdis :

مهدیس جان سلام

ارادتمندم 

ممنون ازت

مهربد مهربد
1403/08/21
در پاسخ به Mahdis :

مهدیس جان سلام

ارادتمندم 

ممنون ازت

مهربد مهربد
1403/08/21
در پاسخ به Mahyar :

به مهربد عزیز

سلام و خیلی ممنون که ما رو در جریان قرار دادید. موفق و سلامت باشید

به خانم مهدیس

سلام. حضور همه اساتید در چند وقت اخیر کمرنگ شده اما خب قلم پرنور اقای سخی جایگاه ویژه ای در این محفل داره که باعث شده خلا حضورشون عمیقا حس بشه. امید که بیشتر فعالیت کنند. ممنون و با آرزوی توفیق برای شما خانم محترم و گرانقدر

مهیار جان سلام مجدد

ارادتمندم سلامت باشی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟