درود بر همه ی شما عزیزان.
یه سوالی هست که ذهنمو درگیر کرده،فقط محض کنجکاوی می پرسم و حتی قصد خرید هم ندارم.
آمواج رفلکشن ۴۵ و جوبیلیشن ۴۰ با این غلظت روی لباس ها لک نمی اندازه؟
یعنی من ندیدم عطری با این غلظت،یا حداقل اینکه خود برند اعلام کنه که این غلظت رو داره.
و یک موضوع دیگه؛بوی سنگینی نداره؟ چون اصولا برای سبک و کوچک شدن ذرات عطر،حداکثر ۳۰ درصد حجم عطر می تونه عصاره ی روغنی معطر باشه،در غلظت های بالاتر تا جایی که من می دونم ذرات سنگین می شن و پخش بو پایین می آد مگر اینکه از ترکیبات خاصی استفاده کنن.
ممنون می شم اطلاعات و تجربیاتتون رو در اختیار من بذارید
سلام
احتمال اینکه روی لباس رنگ روشن لک بندازن خیلی زیاده و ترجیحا یا نباید روی لباس رنگ روشن اسپری بشه یا اگر میشه با ملاحظه و رعایت فاصله مناسب باشه
کلا عطرهای امواژ سنگینن و نسخه های اکستریت هم همین حالت رو دارن(تفاوت چندانی با نسخه های عادی ندارن)
پخش بو در رفلکشن ۴۵ بسیار بالاتر از نسخه مادره و این غلظت اکستریت نه تنها ماندگاری رو بالا برده بلکه رد بوی عطر رو هم افزایش داده
سلام
احتمال اینکه روی لباس رنگ روشن لک بندازن خیلی زیاده و ترجیحا یا نباید روی لباس رنگ روشن اسپری بشه یا اگر میشه با ملاحظه و رعایت فاصله مناسب باشه
کلا عطرهای امواژ سنگینن و نسخه های اکستریت هم همین حالت رو دارن(تفاوت چندانی با نسخه های عادی ندارن)
پخش بو در رفلکشن ۴۵ بسیار بالاتر از نسخه مادره و این غلظت اکستریت نه تنها ماندگاری رو بالا برده بلکه رد بوی عطر رو هم افزایش داده
بسیار سپاسگزارم مهربد جان🌱