سلام بزرگواران. من میخوام تک نت ها رو تهیه کنم! آیا جایی رو سراغ دارید که کار با کیفیت تحویل بده؟؟؟ پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم..
سلام
به موضوع خوبی اشاره کردید. یکی دوسال پیش بود که یکی از عزیزان در همین بخش پرسش مشابهی رو مطرح کرده بود که منجر شد به اینکه احساس نیاز عمومی ای بین کاربران شکل گرفت تا جایی که از مدیریت درخواست عرضه تک نوت شد و ایشون هم خاطرم هست که دقیقا از عبارت" در دستور کار قرار گرفت" استفاده کرده بودند که بسیار جای خوشحالی داشت که البته تا الان محقق نشده. جا داره از مدیر محترم بپرسم که آیا برنامه ای جهت موجود کردن این محصولات وجود داره یا خیر
باتشکر از شما و با آرزوی سلامتی و موفقیت
سلام
به موضوع خوبی اشاره کردید. یکی دوسال پیش بود که یکی از عزیزان در همین بخش پرسش مشابهی رو مطرح کرده بود که منجر شد به اینکه احساس نیاز عمومی ای بین کاربران شکل گرفت تا جایی که از مدیریت درخواست عرضه تک نوت شد و ایشون هم خاطرم هست که دقیقا از عبارت" در دستور کار قرار گرفت" استفاده کرده بودند که بسیار جای خوشحالی داشت که البته تا الان محقق نشده. جا داره از مدیر محترم بپرسم که آیا برنامه ای جهت موجود کردن این محصولات وجود داره یا خیر
باتشکر از شما و با آرزوی سلامتی و موفقیت
ممنونم از پاسخ شما دوست عزیزم که توجه داشتی. منم از مدیریت سایت عطرافشان تقاضا میکنم تک نُت ها را موجود کند. مطمئنم استقبال خیلی زیادی خواهد داشت! ما اگه تک نتها را دقیق تر بشناسیم در انتخاب عطر هم برای خودمون و هم برای بقیه بهتر میتونیم اقدام کنیم
سلام
با جستجوی عبارت «خرید اسنشیال اویل» ممکنه به چیزی که میخواید برسید. در دو سایت تسنیم پرفیوم و نیکو شیمی هم مواردی هست که البته اسانس روغنی و یا مواد شیمیایی معطر هستن.
سلام دوست عزیز
بهترین کیفیت تک نت ها را در عطرهای طبیعی شرکتی بنام طیبستان دیدم.البته شما باید عطرهای این شرکت را در اپلیکیشنهای ترب و باسلام بخرید
و همچنین شرکت سینرگل
به امید روزی که عطر افشان این عطرها را هم موجود کند