آرامیس آرامیس
15
1403/08/26

سایت ها و فروشگاه های کلاهبردار و معرفی کنیم

معمولا بین سوالات زیاد دیدیم که دوستان برای خرید دکانت یا عطر دنبال فروشگاه های مطمین میگردن اما من میخوام دوستان تجربه خرید از  سایت یا فروشگاه هایی رو که عطر یا دکانت فیک فرستادن و اینجا نام ببرن تا به همه اعضا کمک کنه که خرید اشتباه نکنن و پولشون و توی جیب کلاهبرداران  نریزن

البته اگر هم دوست داشتین فروشگاه های مطمین رو هم پیشنهاد بدین تا به خرید درست اعضا کمک کنه

تجربه خودم از سایت کلاهبردار خرید عطر از فروشگاه 

ا ر ش ی ک و بود که جعبه عطر و باتل اصلی بود اما مقدار زیادی از عطر اصلی رو قبلا برای دکانت یا هر منظور دیگه ای از بطری کشیده بودن و با عطر فیک دوباره پر کرده بودن تقریبا یک سوم عطر شاید  از عطر اصلی بود و بقبه عطر و با عطر فیک مخلوط کرده بودن البنه من چون قبلا عطر و داشتم و عطر فیک و تشخیص میدم متوجه شدم اماممکنه کسی که با رایحه آشنایی نداره با وجود باتل و جعبه اصلی متوجه فیک بودن نشه  لطفا از این فروشگاه خرید نکنین

اما این فروشگاه ها عطر اصل یا دکانت اصل فرستادن

بهترین فروشگاه قطعا عطر افشان عزیز که صددرصد عطر اصل ارسال میکنه

اما اگر عطری رو عطر افشان عزیز  موجود نداشت یا دکانت خواستین این سه فروشگاه هم من خرید داشتم کاملا اصلی ارسال میکنن

ا ی ر ا ن و س

ر ی ح ا

ا ل ی س ا

البته از آخری فقط یکبار خرید داشتم که عطر اصل ارسال کردن درباره همه محصولات کاملا مطمین نیستم

[EDITED] 1403/08/27 11:11
آرامیس آرامیس
1403/08/29
در پاسخ به فرهاد :

سلام خانم آرامیس گرامی

معروفترینشون همون ع.ط.ر.ی.ن.ه  ا.س.ت.و.ر هست، که همگی میشناسن و منم تجربه تلخی دارم از خرید دکانت از این فروشگاه.

من 12 تا دکانت از این فروشگاه خریدم و بعد تست 2 تا از دکانت ها رو پسندیدم و از یه فروشگاه معتبر اونها رو خریدم. اما با تست عطر اصلی دیدم کلا متفاوت از دکانتیه که تست کردم و اصلا مورد پسندم نبودن😁

تماس گرفتم باهاشون، به جای عذر خواهی بهانه آوردن که دکانت ها ما مال قبل ریفورموله و ... است و در کمال پر رویی میگفت اگه شما دکانت ما رو دوست داشتی اون باتل های اصلی رو برا ما بفرست که من به جاش بهتون به همون میزان دکانت بدم🤣

اما فروشگاه های معتبر برا خرید دکانت و سمپل رو تقریبا همه بچه ها میشناسن:

عطرافشان

ت.ی.ا.م.ی.ت.و

ر.ی.حا

ع..ط.ر.آ.م.ی.ن

پ.ر.ف.ی.و.م ش.ا.پ.ی.ن.گ

پ.ر.ف.ی.و.م ل.ن.د (کرمان)

ع.ل.ی گ.ا.ل.ر.ی

ممنون که تجربه تون و در اختیار من و اعضا عزیز گذاشتین 

در پاسخ به Amir :

سلام 

بهترین و معتبرترین سایت ها برای خرید دکانت

ت.ی.ا.م.ی.ت.و 

ع.ل.ی گ.ا.ل.ر.ی 

و ع.ط.ر.آ.م.ی.ن هستند

ر.ی.ح.ا هم با قیمت فوق نجومی اصلا محصولاتش ارزش خرید ندارن،حتی عطرهای خیلی کمیاب 

در مورد کلاهبرداری هم که بگم من تا حالا نشده دکانت فیک بفرستن واسم اما دوستان میگن که به هیچ وجه به سمت سایت ع.ط.ر.ی.ن.ه  ا.س.ت.و.ر نرید 

دقیقا 👏👏

اخیرا از وب‌سایت "رو..ل کلون" خرید داشتم..

متاسفانه دکانت‌هایی که برام فرستادن با تجارب قبلی من از اون روایح بسیار فاصله داشت..

در مورد یک دکانت خاص که چند شیشه ازش دارم برام واضح که چیزی که فرستادن اونی نیست که باید باشه..

آرامیس آرامیس
1403/08/30
در پاسخ به علی معماری :

اخیرا از وب‌سایت "رو..ل کلون" خرید داشتم..

متاسفانه دکانت‌هایی که برام فرستادن با تجارب قبلی من از اون روایح بسیار فاصله داشت..

در مورد یک دکانت خاص که چند شیشه ازش دارم برام واضح که چیزی که فرستادن اونی نیست که باید باشه..

ممنون که تجربه تون و در اختیار دوستان گذاشتین 

در پاسخ به فرهاد :

سلام خانم آرامیس گرامی

معروفترینشون همون ع.ط.ر.ی.ن.ه  ا.س.ت.و.ر هست، که همگی میشناسن و منم تجربه تلخی دارم از خرید دکانت از این فروشگاه.

من 12 تا دکانت از این فروشگاه خریدم و بعد تست 2 تا از دکانت ها رو پسندیدم و از یه فروشگاه معتبر اونها رو خریدم. اما با تست عطر اصلی دیدم کلا متفاوت از دکانتیه که تست کردم و اصلا مورد پسندم نبودن😁

تماس گرفتم باهاشون، به جای عذر خواهی بهانه آوردن که دکانت ها ما مال قبل ریفورموله و ... است و در کمال پر رویی میگفت اگه شما دکانت ما رو دوست داشتی اون باتل های اصلی رو برا ما بفرست که من به جاش بهتون به همون میزان دکانت بدم🤣

اما فروشگاه های معتبر برا خرید دکانت و سمپل رو تقریبا همه بچه ها میشناسن:

عطرافشان

ت.ی.ا.م.ی.ت.و

ر.ی.حا

ع..ط.ر.آ.م.ی.ن

پ.ر.ف.ی.و.م ش.ا.پ.ی.ن.گ

پ.ر.ف.ی.و.م ل.ن.د (کرمان)

ع.ل.ی گ.ا.ل.ر.ی

سلام درود اقا فرهاد به نکته خوبی اشاره کردین این اصطلاح  ریفورموله هم بهانه ای خوبی شده برا فروشندگان فیک تا بهشون گوشزد میکنی محصول تون فیکه میگن این کار ریفورموله شده دقیقا دو فروشنده ای که اسمشون رو هم گاهی دوستان میارن اینجا همینو ب منم گفتن 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟