arvin k arvin k
11
1403/08/27

احمد مغربی یا لطافه ؟

سلام درود وقت همگی بخیر شادی. دو ماه پیش شش دکانت از برند امواج و شش دکانت از برند دمارلی حضوری خرید کردم از تک به تکشن لذت بردم از چهار تاشون بیشتر خوشم امد رفلکش و بیچ هات من و هالتان و التیر. خلاصه بگم دو میلیون نیم هزینه دکانت کردم فقط برای پیدا کردن رایحه دلخواهم و دیگه بوجه ای نموند برای خرید خوده ادکلن و (از اول هم بوجه خرید پانزده تا بیست میلیونی رو نداشتم) حالا بعد از دو ماه فکر میکونم بدونم به چه روایح ای علاقه مندم .به گفته یکی از دوستان عطردوستم از برند لطافه نیش اماراتی یا لطافه پراید یا احمد مغربی میتونم رایحه ای نزدیک به این چهار تا رو پیدا کنم ولی متاسفانه دسترسی حضوری به خرید این دکانتها از این برندهارو ندارم و به توصیه دوستم دکانت آنلاین خریداری نکنم. چند تا نام از ادکلن های احمد مغربی و لطافه میزارم اگر تجربه استفاده داشتید خوشحال میشم به اشتراک بزارید. سپاس
Art Of Nature II - Lattafa
Al Jawhara - Lattafa
Lujain - Lattafa
Bin Ameer - Ahmed Al Maghribi
Saadaik - Ahmed Al Maghribi
Awfa - Ahmed Al Maghribi

مهربد مهربد
1403/08/27

سلام

بهترین مشابه هالتین

Supremacy in Oud #افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud 

پنهان شده

متین جان امکانش هست راجب کارهای احمدالمغربی بیشتر توضیح بدی. پرفورمنس این کارهایی که گفتی رو می‌خوام بدونم چطوره(تک تکشون) و اگه برات مقدوره یه چند تا عطر گرم هم ازش بگو

دانیال دانیال
1403/08/27

این رو دوست دارم از احمد المغربی :

Oud Lavender #احمد المغربی عود لوندر Oud Lavender ​​​​​​

کار بسیار لطیف

arvin k arvin k
1403/08/27
پنهان شده

سپاس از شما، دو کار از احمد مغربی امتهان کردم از ادکلن های دوستم اول لتانی که بوی پاستیل های میوه ای میده ولی با این توضیح که انگار بوی این رایحه همراه از چشیدن هستش (ساواج اصل و حتی نمیدونم کار شرکتی اصلی بوده که امتهان کردم یا نه ولی بله شیرینی همراه با رزماری که اول کار حس میشه شب ساواج که بوی فلفلی و لیمو تازگی داره)  اول فکر کردم کاملا زنانست ولی با توضیحات زیاد فرمودن به سمت مردونست و کاردوم که کاملا نظرم برگشت و باعث شد بین لطافه و احمد مغربی مردد باشم ادکلن بن شیخ بود زعفران دم کرده همرا با بوی گلابی کهنه ای که دباره داره بخار میشه که حس شیرین بودن میده و.. خلاصه دنبال رایحه های گلی چرمی چوبی هستم از احمد مغربی

arvin k arvin k
1403/08/27
در پاسخ به مهربد :

سلام

بهترین مشابه هالتین

Supremacy in Oud #افنان سوپرماسی این عود Supremacy in Oud 

سپاس از شما، همکارم یک عدد افنان آبی که مشابه اینترلود آمواج هستش رو یک سال پبش تهیه کرد که بنده تا سه ماه پیش نمی دونستم دقیقن برند آمواج چه محصولی تولید میکنه و حتی نامشم نشنیده بودم تا اینکه چند وقت پیش یکی از دکانتهایی که از برند آمواج گرفتم ایترلود بود و به همکارم گفتم، توضیح داد که اون افنان آبی که خریداری کرده سوپرماسی اینسنس مشابه اینترلود امواج هستش و هیچ از موندگاری و رایحه عطر رضایت نداشت و این شد که کلا از برند افنان منصرف شدم 

مهربد مهربد
1403/08/27
در پاسخ به arvin k :

سپاس از شما، همکارم یک عدد افنان آبی که مشابه اینترلود آمواج هستش رو یک سال پبش تهیه کرد که بنده تا سه ماه پیش نمی دونستم دقیقن برند آمواج چه محصولی تولید میکنه و حتی نامشم نشنیده بودم تا اینکه چند وقت پیش یکی از دکانتهایی که از برند آمواج گرفتم ایترلود بود و به همکارم گفتم، توضیح داد که اون افنان آبی که خریداری کرده سوپرماسی اینسنس مشابه اینترلود امواج هستش و هیچ از موندگاری و رایحه عطر رضایت نداشت و این شد که کلا از برند افنان منصرف شدم 

سلام

سوپر این ماسی این عود پخش و ماندگاری بالایی داره.خیالتون راحت

Amirreza Amirreza
1403/08/27

به تازگی کاری تهیه کردم از احمد به اسم blu oud
بسیار با کیفیت جوری که آدم ماتش میبره چجوری قیمتش انقدر کم دراومده
اپنینگش چرمی میوه ای هست و کمی فرش
در میانه تا انتها از روایح گلی به سمت عودی و دارک شدن میره
به نظرم ارزش تست خوبی داره.شیشه بسیار زیبا و افشانه تحت فشار هم داره.

بنده حقیر در حضور اساتید اینجا یک توصیه هم بهتون دارم.البته میدونم نیازی نیست به بیانش
چون دکانت های با کیفیتی تهیه کردید از این عطرهای عربی انتظار همون کیفیت رو نداشته باشید.قطعا به نسبت قیمت شفافیت رایحه و کیفیت پایین تره

arvin k arvin k
1403/08/28
در پاسخ به Amirreza :

به تازگی کاری تهیه کردم از احمد به اسم blu oud
بسیار با کیفیت جوری که آدم ماتش میبره چجوری قیمتش انقدر کم دراومده
اپنینگش چرمی میوه ای هست و کمی فرش
در میانه تا انتها از روایح گلی به سمت عودی و دارک شدن میره
به نظرم ارزش تست خوبی داره.شیشه بسیار زیبا و افشانه تحت فشار هم داره.

بنده حقیر در حضور اساتید اینجا یک توصیه هم بهتون دارم.البته میدونم نیازی نیست به بیانش
چون دکانت های با کیفیتی تهیه کردید از این عطرهای عربی انتظار همون کیفیت رو نداشته باشید.قطعا به نسبت قیمت شفافیت رایحه و کیفیت پایین تره

حتما اگر بتونم از جای مطمئن کارهای احمد مغربی امتهان میکنم  و نامی که شما فرمودید، و دکانتشو میخرم تا چند ماهی استفاده کنم، جالب اینجاست تازه متوجه شدم ادکلن های اماراتی تقلبیش کمتر از برندهای معتبر که نیست حتی بیشتر هم هست به هر حال پنج ماه هنوز نتونستم یک ادکلن بگیرم بزرگترین دلیلش بی پولی و دغدغه رسوندن به آخر ماه، سپاس از شما

Amirreza Amirreza
1403/08/29
در پاسخ به arvin k :

حتما اگر بتونم از جای مطمئن کارهای احمد مغربی امتهان میکنم  و نامی که شما فرمودید، و دکانتشو میخرم تا چند ماهی استفاده کنم، جالب اینجاست تازه متوجه شدم ادکلن های اماراتی تقلبیش کمتر از برندهای معتبر که نیست حتی بیشتر هم هست به هر حال پنج ماه هنوز نتونستم یک ادکلن بگیرم بزرگترین دلیلش بی پولی و دغدغه رسوندن به آخر ماه، سپاس از شما

خوشبختانه این برند چون کلا معروف نیست (یا نشده هنوز) تقلبیش فکر نمیکنم باشه.کلا توی دوسه تا فروشگاه اینترنتی بیشتر ندیدم که اونا هم معتبرن.این فروشگاهی که من خریدم(ق.ش.م...ا) قابل پرداخت قسطی با اسنپ پی هم هست و دکانت هم داره  
در کل امیدوارم هرعطری که میخرید حالتون باهاش خوب باشه که هیچ چیزی مهم تر از این نیست

arvin k arvin k
1403/08/30
در پاسخ به Amirreza :

خوشبختانه این برند چون کلا معروف نیست (یا نشده هنوز) تقلبیش فکر نمیکنم باشه.کلا توی دوسه تا فروشگاه اینترنتی بیشتر ندیدم که اونا هم معتبرن.این فروشگاهی که من خریدم(ق.ش.م...ا) قابل پرداخت قسطی با اسنپ پی هم هست و دکانت هم داره  
در کل امیدوارم هرعطری که میخرید حالتون باهاش خوب باشه که هیچ چیزی مهم تر از این نیست

سپاس بی کران از راهنمایی مبسوط شما. تا سال بعد پسانداز میکنم از عطرافشان عزیز یک آمواج پیچ هات من برای تابستون میگیرم (پیش از اینکه این جمله بنویسم چقدر به حال خودم و شرایط مالی و حال احوالی جامعه تاسف خوردم که شوربختانه مثل من ها زیاده و اکثریت جامعه رو تشکیل میدیم که ای کاش جزو حدقل ها بودیم. روزهای خوب تو راهه نه برای من بلکه برای همه)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟