🄼🄾🄽🄰 🄼🄾🄽🄰
52
1403/08/28

شاداب ترین و فِرش ترین🌱

با سلام و احترام خدمت همه ی عزیزان.
خوشحال میشم اگر در این قسمت ،شاداب ترین و سرحال ترین عطری که میشناسید را معرفی بفرمایید.  عطری که اصلا گرم و سنگین نباشه و اون حالت فِرش بودن و تازگی رو منتقل کنه.
بر این موضوع واقفم که الان زمان درستی برای استفاده ی چنین روایحی نیست، ولی احساس میکنم گاهی برای استفاده ی شخصی در فضای بسته و گرم ، بهش نیاز دارم.
ممنون میشم از تجربه ی شما عزیزان بهرمند شوم💞

سلام مونا جان

بیشتر عطرهایی که توی این فضا میشناسم مردونه هستند ولی عطر زیر بیشتر مناسب خانمهاست به نظرم

خیلی خنک نیس ولی شادابه امتحانش کن

Agua Miami Beach #لووه آگوا میامی بیچ Agua Miami Beach 

راستی اون عطر نارگیلی که دنبالش بودی پیدا کردی؟

در پاسخ به دانیال رادمنش :

سلام مونا جان

بیشتر عطرهایی که توی این فضا میشناسم مردونه هستند ولی عطر زیر بیشتر مناسب خانمهاست به نظرم

خیلی خنک نیس ولی شادابه امتحانش کن

Agua Miami Beach #لووه آگوا میامی بیچ Agua Miami Beach 

راستی اون عطر نارگیلی که دنبالش بودی پیدا کردی؟

سلام دانیال عزیز.

ممنون از پیشنهادت. چقدر نت های جذابی داره👌🏻نتهای میوه ای و گلی ، مخصوصا اگر بک گراند تازگی داشته باشند ، همدم تنهایی میشن و آچار فرانسه ی حال خوب کن😊 باید پیداش کنم واسه تست.

در مورد عطر نارگیلی هم شاید باورتون نشه ، نزدیک به ۲۰ تا عطر تست کردم ، پیداش نکردم که نکردم☹  فکر کنم مدالِ بینی دیوانه  به خودم تعلق میگیره😄  دیگه دارم به این نتیجه میرسم که احتمالا  بوی خوشبو کننده ی مغازه هم گمراهم کرده.  باید دوباره برم همون پاساژ ، همون مغازه ،اول ببینم واسه خوشبو کردن محل از چه چیزی و چه مارکی و چه رایحه ای  استفاده کردن، بعد اون رایحه رو تفکیک کنم ، منهای اون رایحه ی نارگیلی کنم تا به نتیجه برسم.

مخ خودمم پیچید از اینی که گفتم🤯  امیدوارم شما متوجه منظورم شده باشی😄

سلام مهربد عزیز.

مرسی از پیشنهادهای خوبت.

رفتم Nishane - Wulong Cha رو بررسی کردم ، دیدم چقدر نظرات خوبی در موردش هست و بررسی نت ها و آکوردهاش هم به دلم نشست.  رفت داخل لیست.

از وقتی که گذاشتی برای پاسخ به سوالم سپاسگزارم🙏🏼 

در پاسخ به Amir :

سلام امیر عزیز.

ممنون از سلیقه ی خوبت و پیشنهادهای جذابت.  همشون عالی هستند.به جز آزارو کروم ، بقیه رو میشناسم و  مفیستو و ورساچه ورسنس رو هم دارم که واقعا حال خوب کن هستند.

خیلی لطف کردی .سپاسگزارم

Mahyar Mahyar
1403/08/28

سلام سرکار خانم مونا

شما استاد روایح هستید و من خجالت میکشم به شما پیشنهاد بدم بلکه برعکس باید پیشنهادها و راهنمایی ها از امثال شما بگیرم.

با این مقدمه میخوام بگم کرید استاد تولید عطرهای فرش و سرحال بود و بنظرم با سر کشیدن تو این برند بتونین یکی دوتا کار مناسب خودتون پیدا کنین. کارهایی مثل سیلورمانتین واتر و رویال میفر میتونن جزو این انتخاب ها باشن.

#دیور اوساواژ ادوتویلت هم چنین خاصیتی داره و بی توجه به لیبل مردونه اش یه عطر حال خوب کن محسوب میشه که یه خانم میتونه در خلوت خودش استفاده کنه.

موفق و سلامت باشین

༺Zahra ༻ ༺Zahra ༻
1403/08/28

#https://atrafshan.com/perfume/573/leau-par-kenzo-for-women

کنزولوپار... بوی بهشتی... هیچ عطر خنک و سرحالی مثل این تا حالا نبوییدم... 

در پاسخ به مهربد :

با توجه به نت ها ، این عطر هم خیلی خوب به نظر میاد. مشتاق شدم پیداش کنم.  ممنون🙏🏼

راستی شما خیلی شبیه خواهر زاده ام هستید. من به ایشون میگم عیسی مسیح😊 از بس به چهره اش میاد .

حالا شما هم همان ویژگی را دارید. چهره تون جون میده واسه ایفای نقش عیسی مسیح😊 مخصوصا اگر موهات بلند بشه. خدا حفظتون کنه.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟