با سلام و احترام خدمت همه ی عزیزان.
خوشحال میشم اگر در این قسمت ،شاداب ترین و سرحال ترین عطری که میشناسید را معرفی بفرمایید. عطری که اصلا گرم و سنگین نباشه و اون حالت فِرش بودن و تازگی رو منتقل کنه.
بر این موضوع واقفم که الان زمان درستی برای استفاده ی چنین روایحی نیست، ولی احساس میکنم گاهی برای استفاده ی شخصی در فضای بسته و گرم ، بهش نیاز دارم.
ممنون میشم از تجربه ی شما عزیزان بهرمند شوم💞
سلام مونا جان
بیشتر عطرهایی که توی این فضا میشناسم مردونه هستند ولی عطر زیر بیشتر مناسب خانمهاست به نظرم
خیلی خنک نیس ولی شادابه امتحانش کن
#لووه آگوا میامی بیچ Agua Miami Beach
راستی اون عطر نارگیلی که دنبالش بودی پیدا کردی؟
سلام مونا خانم عزیز
#شنل آلور هوم اسپرت Allure Homme Sport
#ورساچه پورهوم Versace Pour Homme
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue
#ورساچه او فرش (ورساچی او فرچ) Eau Fraiche
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو مردانه Acqua di Gio for Men
ببخشید عطر زنانه زیاد مد نظرم نبود چون بیشترشون رو میشناسید اما همین عطرهایی که گفتم واقعاً حس شادابی به آدم میدن🤩
این از قلم افتاد
سلام مونا جان
بیشتر عطرهایی که توی این فضا میشناسم مردونه هستند ولی عطر زیر بیشتر مناسب خانمهاست به نظرم
خیلی خنک نیس ولی شادابه امتحانش کن
#لووه آگوا میامی بیچ Agua Miami Beach
راستی اون عطر نارگیلی که دنبالش بودی پیدا کردی؟
سلام دانیال عزیز.
ممنون از پیشنهادت. چقدر نت های جذابی داره👌🏻نتهای میوه ای و گلی ، مخصوصا اگر بک گراند تازگی داشته باشند ، همدم تنهایی میشن و آچار فرانسه ی حال خوب کن😊 باید پیداش کنم واسه تست.
در مورد عطر نارگیلی هم شاید باورتون نشه ، نزدیک به ۲۰ تا عطر تست کردم ، پیداش نکردم که نکردم☹ فکر کنم مدالِ بینی دیوانه به خودم تعلق میگیره😄 دیگه دارم به این نتیجه میرسم که احتمالا بوی خوشبو کننده ی مغازه هم گمراهم کرده. باید دوباره برم همون پاساژ ، همون مغازه ،اول ببینم واسه خوشبو کردن محل از چه چیزی و چه مارکی و چه رایحه ای استفاده کردن، بعد اون رایحه رو تفکیک کنم ، منهای اون رایحه ی نارگیلی کنم تا به نتیجه برسم.
مخ خودمم پیچید از اینی که گفتم🤯 امیدوارم شما متوجه منظورم شده باشی😄
سلام مهربد عزیز.
مرسی از پیشنهادهای خوبت.
رفتم Nishane - Wulong Cha رو بررسی کردم ، دیدم چقدر نظرات خوبی در موردش هست و بررسی نت ها و آکوردهاش هم به دلم نشست. رفت داخل لیست.
از وقتی که گذاشتی برای پاسخ به سوالم سپاسگزارم🙏🏼
سلام مونا خانم عزیز
#شنل آلور هوم اسپرت Allure Homme Sport
#ورساچه پورهوم Versace Pour Homme
#ورساچه پورهوم دیلن بلو Versace Pour Homme Dylan Blue
#ورساچه او فرش (ورساچی او فرچ) Eau Fraiche
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو مردانه Acqua di Gio for Men
ببخشید عطر زنانه زیاد مد نظرم نبود چون بیشترشون رو میشناسید اما همین عطرهایی که گفتم واقعاً حس شادابی به آدم میدن🤩
سلام امیر عزیز.
ممنون از سلیقه ی خوبت و پیشنهادهای جذابت. همشون عالی هستند.به جز آزارو کروم ، بقیه رو میشناسم و مفیستو و ورساچه ورسنس رو هم دارم که واقعا حال خوب کن هستند.
خیلی لطف کردی .سپاسگزارم
سلام سرکار خانم مونا
شما استاد روایح هستید و من خجالت میکشم به شما پیشنهاد بدم بلکه برعکس باید پیشنهادها و راهنمایی ها از امثال شما بگیرم.
با این مقدمه میخوام بگم کرید استاد تولید عطرهای فرش و سرحال بود و بنظرم با سر کشیدن تو این برند بتونین یکی دوتا کار مناسب خودتون پیدا کنین. کارهایی مثل سیلورمانتین واتر و رویال میفر میتونن جزو این انتخاب ها باشن.
#دیور اوساواژ ادوتویلت هم چنین خاصیتی داره و بی توجه به لیبل مردونه اش یه عطر حال خوب کن محسوب میشه که یه خانم میتونه در خلوت خودش استفاده کنه.
موفق و سلامت باشین
#https://atrafshan.com/perfume/573/leau-par-kenzo-for-women
کنزولوپار... بوی بهشتی... هیچ عطر خنک و سرحالی مثل این تا حالا نبوییدم...
این از قلم افتاد
با توجه به نت ها ، این عطر هم خیلی خوب به نظر میاد. مشتاق شدم پیداش کنم. ممنون🙏🏼
راستی شما خیلی شبیه خواهر زاده ام هستید. من به ایشون میگم عیسی مسیح😊 از بس به چهره اش میاد .
حالا شما هم همان ویژگی را دارید. چهره تون جون میده واسه ایفای نقش عیسی مسیح😊 مخصوصا اگر موهات بلند بشه. خدا حفظتون کنه.