فرض کنید ادکلن تق هرمس بوی موندگی و کهنگی بگیره به خودش،البته بوی جذابیه
قدیمیه،دنبال اسمشم
هست ادکلنی با این خصوصیات؟؟
یه عطری هست که شیشه ش توسط چرم کاور شده اینارو که گفتی بوی اون اومد تو ذهنم چند سال پیش داشتمش نه میدونم شیشه ش رو چیکار کردم نه اینکه اسمش چی بود! ولی نزدیک ترین بو به اونی که میگم مرسدس بنز اینتنسه
منم دنبال همچین عطریم که به شامم خورده ولی اسمش نمیدونم من تق هرمس رو با ناسوماتو هندو گراس یک به چهار ترکیب کردم تقریبا همچین چیزی درومد تست کن شاید اون نباشه ولی شاید راضیت کنه. یک به سه هم میتونی ترکیب کنی در حدی که به همچین بویی برسی. یک میل هندوگرای سه یا چهار میل تق هرمس. ی سه روز هم استفادش نکن ظرفش رو تکون بده تا خوب حل بشه تو این مدت. بعد رو یکی دیگه تست کن
یه عطری هست که شیشه ش توسط چرم کاور شده اینارو که گفتی بوی اون اومد تو ذهنم چند سال پیش داشتمش نه میدونم شیشه ش رو چیکار کردم نه اینکه اسمش چی بود! ولی نزدیک ترین بو به اونی که میگم مرسدس بنز اینتنسه
سلام و درود
ادکلن های اتلیه کلن شیشه اش یه کاور چرمی داره دورش ولی نمیدونم کدوم مدلش مد نظرتون
مرسدس رو داشتم ولی نیست شبیهش!
اون ادکلنی که میگی رو سرچ نکردی ببینی،شاید اسم و عکسشو بتونی پیدا کنی. چون بالاخره یه تصویری ازش تو ذهنت داری
سلام و درود
ادکلن های اتلیه کلن شیشه اش یه کاور چرمی داره دورش ولی نمیدونم کدوم مدلش مد نظرتون
درود بر شما، اونی که من میگم شبیه مشک قدیمی بود حالتش، یه چرم کهنه دور یه شیشه شبیه مشک
درود بر شما، اونی که من میگم شبیه مشک قدیمی بود حالتش، یه چرم کهنه دور یه شیشه شبیه مشک
شاید منظورتون اورتو پاریسی کوئوم هستش
توصیف این عطر (کوئوم) خیلی منو یاد اون رایحه انداخت،حتما باید امتحانش کنم
ممنونم که وقت گذاشتین🙏