سلام دوستان
چند روز پیش از یک سایت که به گفته اکثریت دوستان معتبر هست یک عطر خریدم
بچکد زیر شیشه و جعبه یکی بود و در سایت های مخصوص هم چک کردم درست بود ولی زمانشو زده بود سه ماه قبل از معرفی خود عطر!!
همچنین بارکدشو هم داخل یک سایت مختص اصالت عطرها زدم ولی چیزی نیاورد
راجع به بسته بندی و سلفون و افشانه و خود شیشه عطر هم چیز خیلی خاصی ندیدم البته یک ناهمواری خیلی کوچک روی شیشه بود
همچنین مقایسه کردم جعبه و شیشه رو با عکسهای داخل سایت خود برند و تفاوتی نداشت
کیفیت و ماندگاری رایحه هم خوب بوده به نظرم با وجود اینها احتمالش هست که فیک باشه یا خیر
دوستان باتجربه و اساتید ممنون میشم راهنمایی کنید لطفا
سلام وقتتون بخیر میشه بگید از چه فروشگاهی خرید کردید؟
بعد اینکه بارکد رو در سایت check fresh هم چک کردید ؟
سلام
از کجا تهیه کردید؟
سلام وقتتون بخیر میشه بگید از چه فروشگاهی خرید کردید؟
بعد اینکه بارکد رو در سایت check fresh هم چک کردید ؟
ممنون وقت شما هم بخیر
ع.ط.ر.ا.م.ی.ن راستش میخاستم اسمشو نگم که اگه به هر دلیلی اشتباهی شده خدای نکرده باعث لکه دار شدن و بی اعتمادی بقیه دوستان نشه
و اینکه من بچکد رو از سایت های checkcosmetic و checkfresh چک کردم گزینه چک کردن بارکد رو داخل این دو سایت پیدا نکردم
بارکد رو از سایت upcitemdb چک کردم فقط نوشت مال فرانسه هست این بارکد. ولی چند تا سمپل رو که داشتم زدم اطلاعات دقیقشونو اورد
اینم اضافه کنم نت های ذکر شده داخل عطری که خریدم رو احساس میشه کرد و بوی الکل احساس نکردم اصلا
ماندگاری و پخش خوبی هم داشت واقعا هم روی پوست هم روی لباس
فقط الان بحث سلامتی هست منی که کلا سمت عطر شرکتی و اسانسی نرفتم
سلام
از کجا تهیه کردید؟
ع.ط.ر.ا.م.ی.ن بازم میگم خدای نکرده باعث بی اعتمادی بقیه نشه اگه به هر دلیلی اشتباهی شده
سلام
عطرآم..ن کاملا معتبره
ع.ط.ر.ا.م.ی.ن بازم میگم خدای نکرده باعث بی اعتمادی بقیه نشه اگه به هر دلیلی اشتباهی شده
سلام
مرجع خریدتون معتبره نگران نباشید
ممنون وقت شما هم بخیر
ع.ط.ر.ا.م.ی.ن راستش میخاستم اسمشو نگم که اگه به هر دلیلی اشتباهی شده خدای نکرده باعث لکه دار شدن و بی اعتمادی بقیه دوستان نشه
و اینکه من بچکد رو از سایت های checkcosmetic و checkfresh چک کردم گزینه چک کردن بارکد رو داخل این دو سایت پیدا نکردم
بارکد رو از سایت upcitemdb چک کردم فقط نوشت مال فرانسه هست این بارکد. ولی چند تا سمپل رو که داشتم زدم اطلاعات دقیقشونو اورد
اینم اضافه کنم نت های ذکر شده داخل عطری که خریدم رو احساس میشه کرد و بوی الکل احساس نکردم اصلا
ماندگاری و پخش خوبی هم داشت واقعا هم روی پوست هم روی لباس
فقط الان بحث سلامتی هست منی که کلا سمت عطر شرکتی و اسانسی نرفتم
من از عطر امین دکانت خریده بودم مشکلی نداشت ولی میشه بچکد رو بفرستید منم چک کنم براتون
اسم ادکلن و بچ کد رو میگید