یوسف یوسف
9
1403/09/07

اعتبار عطر شق.یق

عرض ادب ، تا به حال شده از سایت ع.ط.ر.ش.ق.ا.ی.ق2 خرید کنید ؟ معتبر هست ؟ ممنون میشم اطلاع بدید . سپاس🌹

[EDITED] 1403/09/07 12:25
دانیال دانیال
1403/09/07

خیلی خوبه مثل عطرافشان

یوسف یوسف
1403/09/07
در پاسخ به دانیال :

خیلی خوبه مثل عطرافشان

ممنونم 🌹

مهربد مهربد
1403/09/07

سلام

بله

یوسف یوسف
1403/09/07
در پاسخ به مهربد :

سلام

بله

ممنون 🌹

Amir Amir
1403/09/07

سلام 

بله معتبرن👌

درود

والا سایتشون افتضاح خرابه

درگاهشون هم فقط ا..س..ن..پ. هستش و قسطی

امروز هم اتفاقا ثبت سفارش کردم که نا موفق بود پول از حسابم کم شد ولی ثبت نشد و پول برگشت به حسابم

خلاصه پشیمون شدم از خرید این سایت :)

راحتی و سرعت سایت و درگاه خیلی مهمه تو انتخاب و ثبت سفارش به نظر بنده و این سایت مردود شد از نظرم... عطرای خاصی هم نداشتن مثل سایت های س..ف..ی..ر. و م..ی..ث..م ع..ط..ر و غیره که پر از عطرای نا مشخص و ایرانی و به درد نخور

در کل به شخصه پیشنهاد نمیدم خرید از این سایت رو 

یه سایت عالی مثل عطر افشان و تنوع عالی رو ول بکنی به خاطر تخفیف های نا مشخص و غیر اصولی به اینجور سایت ها سر بزنی واقعا حماقته...

در نهایت سفارشمو تغییر دادم و از سایت .ا..غ..و..ا..پ..ر..ف..ی..م خیلی راحت ثبت سفارش کردم و کمتر از ۲۰ ساعت برام ارسال کردن...خیلی هم انسان درست و با شخصیتی بودن...

یوسف یوسف
1403/09/08
در پاسخ به متین جعفری :

درود

والا سایتشون افتضاح خرابه

درگاهشون هم فقط ا..س..ن..پ. هستش و قسطی

امروز هم اتفاقا ثبت سفارش کردم که نا موفق بود پول از حسابم کم شد ولی ثبت نشد و پول برگشت به حسابم

خلاصه پشیمون شدم از خرید این سایت :)

راحتی و سرعت سایت و درگاه خیلی مهمه تو انتخاب و ثبت سفارش به نظر بنده و این سایت مردود شد از نظرم... عطرای خاصی هم نداشتن مثل سایت های س..ف..ی..ر. و م..ی..ث..م ع..ط..ر و غیره که پر از عطرای نا مشخص و ایرانی و به درد نخور

در کل به شخصه پیشنهاد نمیدم خرید از این سایت رو 

یه سایت عالی مثل عطر افشان و تنوع عالی رو ول بکنی به خاطر تخفیف های نا مشخص و غیر اصولی به اینجور سایت ها سر بزنی واقعا حماقته...

در نهایت سفارشمو تغییر دادم و از سایت .ا..غ..و..ا..پ..ر..ف..ی..م خیلی راحت ثبت سفارش کردم و کمتر از ۲۰ ساعت برام ارسال کردن...خیلی هم انسان درست و با شخصیتی بودن...

ممنون 🌹

یوسف یوسف
1403/09/08
در پاسخ به Amir :

سلام 

بله معتبرن👌

ممنون 🌹

یوسف یوسف
1403/09/08
در پاسخ به Amir :

سلام 

بله معتبرن👌