سلام به همگی ، بنده از این عطر ها خوشم میاد ،
#جنیفرلوپزاستیل Jennifer Lopez Still
#نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP
#گرلن آیدیل ادو پرفیوم Idylle EDP
ممنون میشم یه عطر خوش بازخورد با پخش بوی بالا بدون محدودیت قیمت به بنده معرفی کنید بعنوان عطر امضام میخوام انتخاب کنم ، ( یکم به عطرهای گرم و شیرین حساسم و سردرد میگیرم )
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
پیشنهاد ویژه من براتون این عطره نسبت به سلیقه بویایی تون .
این عطرهایی که دوست دارید همه شون از درجه یک هایی هستن که من خودم خیلی دوست دارم اگر زحمتی نیست به لیست عاشقشم های من نگاهی بکنید احتمال اینکه همه شون رو بپسندید هست . برای همه شون تقریبا توضیح هم نوشتم . اما یک تستی از اینا که میگم هم داشته باشید
#دولچه گابانا پورفم اینتنس (دولچی گبانا پور فمه اینتنس) Pour Femme Intense
اگر نت پچولی دوست دارید
#گرلن پچولی اردنت Patchouli Ardent
کمی شیرین تر
#ممو پاریس ایتالین لدر Italian Leather
کمتر شیرین اما خاص
#ممو پاریس اوشن لدر Ocean Leather
حالا که گوچی بلوم رو دوست داشتید بهترینی که میتونید داشته باشید
#فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower
در کل کارنال فلاور و لسکرت جیونچی پیشنهاد خاص بنده هستن برای شما بانو .
درود بر شما
این عطرهایی که نوشتید که خیلی خوبن یکی از همینا رو انتخاب کنید
با سلام ،سلیقه مون در عطر نزدیک هست، اگر دخترونه تر بخواین گرن بالو رو تست کنید اما حقیقتا نارسیسو و گوچی بلوم اوج زنانگی یک عطر هست، من متاسفانه رودست اینا ندیدم وتست نکردم
با سلام همه این عطرها که نوشتین عطرهای خیلی خوبی هستن و مناسب عطر امضا هستن پخش بوی خوبی هم دارن اما اگر پخش و ماندگاری بیشتری مد نظرتونه این عطر و امتجان کنین
سلام
مریمِ تازه و تمیز
یاسش میدرخشه ولی همچنان شیک و لطیف (کمی شیرین)
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
پیشنهاد ویژه من براتون این عطره نسبت به سلیقه بویایی تون .
این عطرهایی که دوست دارید همه شون از درجه یک هایی هستن که من خودم خیلی دوست دارم اگر زحمتی نیست به لیست عاشقشم های من نگاهی بکنید احتمال اینکه همه شون رو بپسندید هست . برای همه شون تقریبا توضیح هم نوشتم . اما یک تستی از اینا که میگم هم داشته باشید
#دولچه گابانا پورفم اینتنس (دولچی گبانا پور فمه اینتنس) Pour Femme Intense
اگر نت پچولی دوست دارید
#گرلن پچولی اردنت Patchouli Ardent
کمی شیرین تر
#ممو پاریس ایتالین لدر Italian Leather
کمتر شیرین اما خاص
#ممو پاریس اوشن لدر Ocean Leather
حالا که گوچی بلوم رو دوست داشتید بهترینی که میتونید داشته باشید
#فردریک مال کارنال فلور Carnal Flower
در کل کارنال فلاور و لسکرت جیونچی پیشنهاد خاص بنده هستن برای شما بانو .
بسیار سپاسگزارم خانم فیضی
بله بنده همیشه نظرات عالی شما رو دنبال میکنم
حتما کارهایی که فرمودین رو تست میکنم
خیلی ممنون
درود بر شما
سپاسگزارم
این عطرهایی که نوشتید که خیلی خوبن یکی از همینا رو انتخاب کنید
بله خودم از این عطرهایی که نام بردم خیلی خوشم میاد و وقتی می پوشم خیلی لذت میبرم
ولی بنده ساکن شمال هستم و هوا بیشتر اوقات شرجی هست و رطوبت بالایی داره
حس میکنم عطر پخش بوش به شدت ضعیف میشه ، عملا با اینکه فول ور میکنم اما هیچ بازخوردی نمیگیرم
سپاسگزارم
با سلام ،سلیقه مون در عطر نزدیک هست، اگر دخترونه تر بخواین گرن بالو رو تست کنید اما حقیقتا نارسیسو و گوچی بلوم اوج زنانگی یک عطر هست، من متاسفانه رودست اینا ندیدم وتست نکردم
بله
اما کلا حس میکنم بازخوردی نمیگیرم ازشون و کلا انگار تو هوای مرطوب ، پخش بوشون خیلی ضعیف میشه
سپاسگزارم از پیشنهاد تون