سلام دوستان، من اول پاییز برای فصلهای سرد، سه ادکلن را بصورت دکانتی از اینترنت خریداری کردم، تام فورد توباکو، دیور هوم وتق هرمس.از دو سایت متفاوت تهیه کردم، ولی اصلا وبه هیچ وجه آنچیزی نیست که من قبلا استشمام کردم. به نظر من دکانتهای اینترنتی یک اشتباه بزرگ است، و تقریبا مطمئن هستم از شیشه ادکلن داخل انها پاف نمیکنند، بلکه همان عطر های گرمی هستن با بیس روغنی، که هر سی سی در پاساژها ومتروها را به قیمت چهل پنجاه میتوان خرید. ولی ما در خرید اینترنتی برای هر سی سی سیصد تومان پول میدهیم. متاسفانه نظارتی روی سایتهای کلاه بردار نیست وآنها با ترکیب عطر روغنی با کمی فیکساتور الکل وآب، عطر را بجای ادکلن و ادو پرفوم میفروشند. اسم آن دو سایت را نمیاورم ولی خواهش میکنم برای خانواده ودوستانتان که میخواهند عطر ارزان بخرند اطلاع رسانی کنید.
درود جناب آقای منصوریان ، عرض ادب ، این درست که بعضی از سایتها کلاهبرداری می کنن ولی این که بگین دکانتها همه تقلبی هستن اصلا درست نیست ، شما اگه قصد تهیه دکانت دارین از جاهای معتبر که مورد تائید دوستان باتجربه عطرافشانی هستن تهیه بفرمایید سرآمدشون هم فروشگاههای اینترنتی مثل ت ی ا م ی ت و و همچنی ع ط ر آ م ی ن هستند ، ضمنا برای تست سمپل نسبت به دکانت بهتره ولی دکانت هم از جای معتبر تهیه بشه باز خیلی خوبه کلا فلسفه دکانت و سمپل بیشتر برای تست عطر هست تا استفاده، ضمنا یه نکته دیگه هم وجود داره و اون اینه که اگه مسئله اینه که شما یه عطری رو قبلا فقط استشمام کردین و نداشتین و بر اساس اون دارین قضاوت می کنین ، ممکنه قضاوتتون اشتباه باشه یعنی ممکنه اون چیزیکه قبلا استشمام کرده این اصل نبوده ولی دکانت ها اصلی باشن ، و یا حتی هم تجربه قبلی شما هم اوکی باشه وهم دکانتتون ولی خود عطر نسبت به قبل ریفورموله شده باشه ، به هر حال در مورد تهیه دکانت اگه یه مقداردر همین قسمت پرسش و پاسخ وقت بذارین و مطالعه کنین می تونین سایتهای فروش معتبر را پیدا و حتی برعکسش سایتهای کلاهبردار را بشناسین
درود
اتفاقا سایت های معتبر داریم ، شما اسم سایت هارو بیارید تا بررسی شه که آیا حرف شما درسته یا خیر
از سایت هایی چون ع..ط..ر..ا..م..ی..ن ، ت..ی...ا..م..ی..ت..و ، ع..ل..ی..گ..ا..ل..ر..ی ، با خیال راحت دکانت بگیر
سلام آقا سعید
درسته، خیلی از فروشگاه هایی که دکانت میفروشن، فیک فروشن و به قول شما عطر شرکتی و کپی رو میفرستن... اما لزوما نه همه فروشگاه ها
بعضی فروشگاه ها هستن که کاملا معتبرن در این زمینه و با خیال راحت میتونید خرید کنید.
اسامی این فروشگاه ها چندین بار در بخش پرسش و پاسخ توسط دوستان عطرافشان معرفی شده. هم فروشگاه های معتبر و هم فروشگاه های نامعتبر. اگه پیدا نکردید پیام بدید که معتبرها رو معرفی کنم خدمتتون
سلام آقا سعید
درسته، خیلی از فروشگاه هایی که دکانت میفروشن، فیک فروشن و به قول شما عطر شرکتی و کپی رو میفرستن... اما لزوما نه همه فروشگاه ها
بعضی فروشگاه ها هستن که کاملا معتبرن در این زمینه و با خیال راحت میتونید خرید کنید.
اسامی این فروشگاه ها چندین بار در بخش پرسش و پاسخ توسط دوستان عطرافشان معرفی شده. هم فروشگاه های معتبر و هم فروشگاه های نامعتبر. اگه پیدا نکردید پیام بدید که معتبرها رو معرفی کنم خدمتتون
ممنون. سعی میکنم در نظرات با دقت بگردم و پیدا کنم. اما در کل به نظر من باید این موضوع با جدیت آگاهی رسانی بشه. اینکه میشود عطر گرمی را با دوازده برابر قیمت به عنوان ادکلن اصل فروخت برای خیلی ها وسوسه کننده ست. ویک نان دانی چرب وچیلی است برای کلاه بردارها. کسی هم نمیاد بخاطر چهارصدهزار تومان ضرر، ده میلیون تومان تمبر وعریضه وشکایات در راهروهای دادگاه خرج کنه.آخرش هم هیچی به هیچی