دوستان سلام
من یه لیست از عطرای کلون و عربی آماده کردم ک میخوام بخرمشون
اگه براتون مقدوره یه نگاهی بهش بندازید و اگه بنظرتون عطری هست که جاش تو لیست خالیه یا ارزش خرید بالایی داره رو بگید. پیشاپیش ممنونم از لطف همگی
همچنین خیلی خوشحال میشم که نظر آقا پوریا و آقای جعفری و مهربد جان و دکتر اسعدی و آقای نجاتی و آقا دانیال رو هم بدونم
۱ دولچه گابانا د وان پندورا
۲ رمز لطافه
۳ قصائد السلطان
احلامک ارض زعفران
۳ فاکینگ ولار(زیر مجموعه لطافه)
۴ فراگرنس ورد مدل ابسولوت لدر رایحه کارولینا هررا استالین لدر
۵ رد توباکو فراگرنس
۶ های لند قهوه ای
۷ انیگما اف ای پاریس
۹ امیر العود اینتنس
۱۰ افرو
11 شیخ شیوخ فاینال ادیشن
۱۲ جاست اسود
۱۳ اجود
۱۴ خمره
۱۵ لاتوسکا فراگرنس
۱۶ ضرغام ارض زعفران
۱۷ رغبه لیمیتید ادیشن
۱۸ کینگ دام لطافه
۱۹ عطر "النشامه کاپریس" از لطافه
۲۰ مشابه ایمجینیشن از اف ای پاریس
درود خدمت شما
این لیستی که نهایی کردید انتخابای آخرتونه ؟
اگه نظر شخصی بنده رو بخواید با خیلی از کارا تو این لیست موافق نیستم و یه سری تغییرات نیاز داره...
راجب کار های فراگرنس که اصلا بیخیال ، فراگرنس ها همه حذف
پندورا هم تو همون مایه هاس ولی بگیر نگیر داره ، بازم من نیستمش...
رمز لطافه اگه منظور سیلور باشه خوبه ولی گلدش اگه به عنوان مشابه الکساندریا ۲ میخواید بگیرید قیدشو بزنید ولی یه به عنوان یه عطر یونیسک.س دم دستی خوش بو هستش...
من نمیدونم علاقه شما به سمت کدوم عطراس و چقدر قصد هزینه کردن دارید ولی تو این لیست خیلی انتخابای بهتر هستش اما خب هزینه ای که میخواید کنید مهمه...ولی باز از لیست خودتون :
رمز سیلور لطافه ، خمره قهوه ، اسد لطافه(جاست اسود فایده نداره) ، انیگما (اگه اینو میگیری دیگه نیازی به تهیه اسد نیست) ، النشامه کاپریس ، امیر العود اینتنس
بقیه عطرا رو پیشنهاد میدم نگیری که پشیمون میشی چون کیفیت لازم رو ندارن...
اگه رایحه یا عطری مد نظرتونه بگید تا بهتریناش معرفی بشه
مثلا به جای مشابه های ایمجینیشن عطر کاف از احمدالمغربی رو بخر حرف نداره پرفورمنس و کیفیتش...
به جای همه ی عطرای شیرین بالا که نام بردی مثلا لیکوئید براون اف ای پاریس بخر...
مثلا به جای رغبه لیمیتید که عطر ضعیفی هستش ، عطر سیج از احمد المغربی بگیر که رایحه به شدت جذاب تری داره
به جای مشابه فابیولس ، لدر احمد مغربی و در قیمت پایین تر مشابه الحمبراشو بگیر
آفرولدر الحمبرا گزینه خوبیه
و در نهایت به همه دو تا عطر جدید از وقتی تست کردم معرفی میکنم چون واقعا خیلی خوبن ، حرف واسه گفتن دارن
یکی مرج احمد المغربی و یکی لاثانی احمد المغربی
این دوتارو وقتی تست کنی میفهمی چی میگم
کیفیت رایحه عجیب خوب و قابل تفکیک ، تغییر نوت شفاف ، پخش و ماندگاری فوق زیاد
زیاده گویی کردم :) اصولا عادت ندارم ...امیدوارم مفید باشه
ارادت
و یه چیز دیگه یادم رفت بگم :)
پیشنهادم اینه واقعا حرف دله ، هیچی عطرای اوجینال نمیشه
هیچوقت کیفیت اورجینال رو عطرای عربی نیمتونه داشته باشه
حالا خودتون طی این سال ها با تست عطرای مختلف متوجه این قضیه میشید
اگه قراره بالای ۵ تومن تا ۱۰ تومن هزینه عطر کنید جای خرید ۱۰ تا عربی ، به نظرم ۲ تا اورجینال بگیرید خیلی بهتره باز خود دانید
من حقیقتا هیچ کدوم رو نظر مثبت ندارم روش.. یه نگاهی به برند بنتلی بنداز...
درود
نظرم رو جای دیگه گفتم. خواستم اضافه کنم به عنوان کسی که بیشتر از ۲۰ تا ۲۵ تا از کارهای فرگرنس رو دارم همیشه در اولویت اخرم هست.
پرفورمنس و ماندگاری ضعیف که باعث میشه مینیمم ۱۵ تا ۲۰ پاف زده شه برای ۲ ۳ ساعت که قیمت تموم شده ۲ تا ۳ برابر میشه.
نکته بعدی کیفیت پایین متریال هست و اگر کمی مشکل تنفسی دارین خودش رو نشون میده. (اگر دود سیگار شما رو اذیت میکنه این هم همون طور هست)
دلیل خرید من برای عطرهای کلون یکی کارهای دیسکانتینیو هست و یکی پرفورمنس پایین کارهای اصلی که باعث میشه خرید اصلی منطقی به حساب نیاد و اخری عدم علاقه زیاد که منو راغب به خرید اصلی کنه.
د وان دو شرط بالا رو داره. یکی پرفورمنس یکی معمولی بودن رایحه برای من، که نمونه پندورا واقعا تفاوتی با اصلی حتی از نظر کیفیت نداره. گرچه رایحه دیگه برام جذابیتی نداره و حتی همین پندورا رو هم تمدید نمیکنم.
اگر با توجه به دلایل بالا عطری هست که برندهای دیگه اماراتی ندارن در اخر فرگرنس رو تهیه کنید.
لطافه کیفیت به مراتب بهتری داره ولی کار بی کیفیت هم داره.
انتخاب هایی که کردین از بهترین های لطافه هست منهای اسد و رغبه لمیتد(این رو تست نکردم).
الحمبرا هم از نظر کیفیت مثل لطافه هست و از نظر ماندگاری فرگرنس ورد.
ف ای پاریس(لاین با کیفیت فرگرنس ورد) با قیمت ۲ تا ۳ برابری کیفیتی متناسب با قیمت داره که متاسفانه کارهای محدودی داره و کاری رو که فرگرنس زده کار نمیکنه.
برند آرماف هم هست که قیمت و کیفیت زیاد همخوانی نداره.
احمدالمغربی که متین جان گفتن رو تست نکردم ولی خیلی میبینم که تعریف میکنن مخصوصا ماندگاری و کیفیت.
موفق باشی
دوست خوبم سلام
خیلی از عطرهایی که تو لیستت هست به نظرم چندان جالب نیستن
چند تا کار خوب اگه بخوام بهت معرفی کنم
مشابه ایمجینیشن اف ای پاریس
مشابه پنهالیگونز مسترسم اف ای پاریس(با نام اپکس)
مشابه بلک فانتوم از اف ای پاریس
مشابه نیشانه آنی اف ای پاریس
لطافه خنجر
لطافه انتیک ۱۵۰۵
لطافه ۱۸۸۶