درود دوستان
شنیدم دکانت عطر رو نباید زیاد نگه داشت. حداکثر چند ماه قابل استفاده هست؟
دکانت عطرهایی که تابستان می خوام تستشون کنم، تا اون موقع تغییر رایحه و کیفیت نمیده؟
سلام دوست عزیز
دکانت چون به نسبت باتل اصلی بیشتر در معرض هوا قرار میگیره طبیعتا زودتر کیفیتش رو از دست میده ولی نمیشه گفت دقیقا چند ماه
این به شرایط نگهداری و شیشه دکانت بستگی داره
سلام دوست عزیز
اگه از سرنگ گرفته شه طبیعتا طول عمر بیشتری داره. برای خودم حداقل 8.9 ماه هم قابل استفاده بود که صبر کردم تا هوای سرد امسال ولی تغییری ندیدم در بو و عملکرد
درود
در داخل کشو تاریک و دور از گرما نگه داری کنید اتفاقی نمیافته برای چند ماه ولی خب زیاد نباید بمونه چون اون عطری که داخل فروشگاه باز کردن معلوم نیست از کی باز بوده و استفاده شده و اگه تاریخ مصرفش بگذره عطر فاسد میشه ، در حالت کلی بهتره دکانت ها نهایت ۳ تا ۶ ماه استفاده شن...
درود بر شما
به چند عامل بستگی داره:
اول خود عطر ، بعضی عطرها با توجه به مواد تشکیل دهنده شون زودتر خراب میشن و بعضی ها دیرتر.
بعدی اینکه چطور دستریز کرده باشن، با سرنگ ماندگاری بیشتری داره تا اسپری کردن(عطر ا.م.ی.ن اغلب دستریز ها رو با سرنگ میکشه)
سوم شرایط نگهداری شماست، که در دمای ثابت 0 1 الی 15 درجه، بدور از نور مستقیم نگداری کنید
من چند تا دکانت از فروشگاه عطر ام.ی.ن و فروشگاه ر.ی.ح.ا دارم که بعد از 3 سال تغییری نداشتن و خراب نشدن
سلام دوست عزیز
دکانت چون به نسبت باتل اصلی بیشتر در معرض هوا قرار میگیره طبیعتا زودتر کیفیتش رو از دست میده ولی نمیشه گفت دقیقا چند ماه
این به شرایط نگهداری و شیشه دکانت بستگی داره
ممنون از راهنمایی شما.
سلام دوست عزیز
اگه از سرنگ گرفته شه طبیعتا طول عمر بیشتری داره. برای خودم حداقل 8.9 ماه هم قابل استفاده بود که صبر کردم تا هوای سرد امسال ولی تغییری ندیدم در بو و عملکرد
ممنون از راهنمایی شما.
درود
در داخل کشو تاریک و دور از گرما نگه داری کنید اتفاقی نمیافته برای چند ماه ولی خب زیاد نباید بمونه چون اون عطری که داخل فروشگاه باز کردن معلوم نیست از کی باز بوده و استفاده شده و اگه تاریخ مصرفش بگذره عطر فاسد میشه ، در حالت کلی بهتره دکانت ها نهایت ۳ تا ۶ ماه استفاده شن...
بله درسته
پس خوبه چون من هم در فضای تاریک و نسبتا خنک نگه داشتم.
ممنون از راهنماییتون.
بله من هم در مکان نسبتا خنک و تاریک نگهداری می کنم، چون بعضی عطرها رو در چند فصل امتحان می کنم می خواستم بدونم تغییر رایحه میده یا خیر.
ممنون از راهنمایی خوبتون.