انتخاب عطر زنونه

سلام خوبین؟انتخابتون بین عطر مون گرلن ومون گرلن اینتنس کدام است ؟چرا ؟ونظر تون در مورد عطر ماوی از نظر خوشبو بودن و بازخورد وپخش وماندگاری؟

nazanin nazanin
1403/10/03

سلام، ببینید مون گرلن اینتنس نسبت به مون گرلن وانیلیک تر و چوبی تر هست.. و پخش و ماندگاری بالاتری داره..

اما سلیقه من به مون گرلن نزدیک تر هست چون بسیار رایحه بالانس و متعادلی داره و همه چیز به اندازه در اون استفاده شده.. و خب، من شخصا تو هر عطری نسخه مادر رو به مابقی فلنکر ها ترجیح میدم.. (این مورد خیلی شخصی و سلیقه ای هست؛ باید بررسی بفرمایید ببینید کدوم رو بیشتر خودتون میپسندید)

مای وی هم عطر گلی- آدامسی- گورماند هست که از طرف آقایون بازخورد میاره نسبتا.

پخش و ماندگاری قابل قبولی هم داره و نمره ۶ و نیم، ۷ رو از ۱۰ میگیره..

اگر بخوایم یه مقایسه بین مای وی و مون داشته باشیم؛ مای وی دخترانه تر، برون‌گرا تر و لوس و ملوس هست؛ اما مون، سنگین تر و بسیار خانمانه و میان‌گرا.. اصلا لوس نیست اما دلبره ؛)

[EDITED] 1403/10/03 22:32
در پاسخ به nazanin :

سلام، ببینید مون گرلن اینتنس نسبت به مون گرلن وانیلیک تر و چوبی تر هست.. و پخش و ماندگاری بالاتری داره..

اما سلیقه من به مون گرلن نزدیک تر هست چون بسیار رایحه بالانس و متعادلی داره و همه چیز به اندازه در اون استفاده شده.. و خب، من شخصا تو هر عطری نسخه مادر رو به مابقی فلنکر ها ترجیح میدم.. (این مورد خیلی شخصی و سلیقه ای هست؛ باید بررسی بفرمایید ببینید کدوم رو بیشتر خودتون میپسندید)

مای وی هم عطر گلی- آدامسی- گورماند هست که از طرف آقایون بازخورد میاره نسبتا.

پخش و ماندگاری قابل قبولی هم داره و نمره ۶ و نیم، ۷ رو از ۱۰ میگیره..

اگر بخوایم یه مقایسه بین مای وی و مون داشته باشیم؛ مای وی دخترانه تر، برون‌گرا تر و لوس و ملوس هست؛ اما مون، سنگین تر و بسیار خانمانه و میان‌گرا.. اصلا لوس نیست اما دلبره ؛)

سلام نازنین جان خیلی ممنون از وقتی که  گذاشتین جواب سوالم دادین،به نظرتون مون گرلن واسه تابستون هم میشه استفاده کرد؟اگه میشه یک عطر خنک معرفی کنین که پخش وماندگاری وبازخورد مثبت زیاد گرفتین

nazanin nazanin
1403/10/03

درود،

حوریه جان ببخشید من رو.. اول جمله ام یک اشتباه کیبوردی رخ داد.. میخواستم بنویسم ببینید، شد ببین. (عذر میخوام.. قصد جسارت نداشتم)

چشم، من چند تا عطر خنک و معتدل معرفی میکنم با پخش و ماندگاری قابل قبول؛ چون باید توجه داشته باشید که عطرهای خنک به لحاظ پخش و ماندگاری خیلی قدرتمند عمل نمیکنن..

Light Blue for Women #دولچه گابانا لایت بلو زنانه Light Blue for Women 

Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre 

Allure #شنل الور Allure 

La Tosca #زرجوف لا توسکا La Tosca 

MyLO #لابوراتوریو الفکتیوو مای ال او MyLO 

Sedbury #پارفومز د مارلی سدبری (پرفیومز مارلی سدبوری) Sedbury 

Juicy Couture for women #جویسی کوتور زنانه Juicy Couture for women 

Womanity Eau pour Elles #تیری موگلر وومنیتی پور اله Womanity Eau pour Elles 

در پاسخ به nazanin :

درود،

حوریه جان ببخشید من رو.. اول جمله ام یک اشتباه کیبوردی رخ داد.. میخواستم بنویسم ببینید، شد ببین. (عذر میخوام.. قصد جسارت نداشتم)

چشم، من چند تا عطر خنک و معتدل معرفی میکنم با پخش و ماندگاری قابل قبول؛ چون باید توجه داشته باشید که عطرهای خنک به لحاظ پخش و ماندگاری خیلی قدرتمند عمل نمیکنن..

Light Blue for Women #دولچه گابانا لایت بلو زنانه Light Blue for Women 

Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre 

Allure #شنل الور Allure 

La Tosca #زرجوف لا توسکا La Tosca 

MyLO #لابوراتوریو الفکتیوو مای ال او MyLO 

Sedbury #پارفومز د مارلی سدبری (پرفیومز مارلی سدبوری) Sedbury 

Juicy Couture for women #جویسی کوتور زنانه Juicy Couture for women 

Womanity Eau pour Elles #تیری موگلر وومنیتی پور اله Womanity Eau pour Elles 

خیلی ممنون عزیزم لطف کردین جواب سوالم دادین

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت