بهترین برندهای زیر شش ملیون اقتصادی

سلام دوستان تو این وضعیت خراب اقتصادی بگین کدوم برندهای زیر پنج شش ملیون کیفیت بهتری دارند تا مثلا خود من انتخاب بهتری داشته باشم یا بقیه دوستان

به نظر خودم دانهیل، مانسرا، ورساچی، بربری، 

در پاسخ به Telecaster :

سلام

دیویدف..لالیک..جاکس بوگارت..بنتلی..مرسدس بنز و درآخر دانهیل...

البته برندهای دیگه ای هستن که عطرهای اقتصادی تولید میکنن اما این چندتا بهترین عطرهارا توی این رنج قیمت تولید میکنن...

درود بی پایان جناب تله کاستر  تو پیشنهادات تون دانهیل و بنز خوبن بقیه ضعیفن.

درودها

این روزها اوضاع اقتصادی جامعه خوب نیست! قیمت ها بالا رفته و خیلی از گزینه ها از دست رس خارج شدن

از طرفی خیلی از برندها کارهاشونو ریفورموله کردن و آب بستن به عطرها!!

به نظرم زیر 6 تومن کارهای خوب برندهای اماراتی که این روزها دارن میدرخشن رو درنظر داشته باشین

لطافه (لاین نیش و پراید) ، FA paris، افنان، رصاصی، احمد مغربی، الحرمین و آرماف با حداکثر 4-5 تومن کارهای بسیار ماندگار و قوی تولید میکنن که من شخصا به کارهای برندای دیزاینری ارزون فیمت مثل مون بلان و دیودوف و امثالهم ترجیح میدمشون

در پاسخ به محمدرضا ملکشاهی :

درودها

این روزها اوضاع اقتصادی جامعه خوب نیست! قیمت ها بالا رفته و خیلی از گزینه ها از دست رس خارج شدن

از طرفی خیلی از برندها کارهاشونو ریفورموله کردن و آب بستن به عطرها!!

به نظرم زیر 6 تومن کارهای خوب برندهای اماراتی که این روزها دارن میدرخشن رو درنظر داشته باشین

لطافه (لاین نیش و پراید) ، FA paris، افنان، رصاصی، احمد مغربی، الحرمین و آرماف با حداکثر 4-5 تومن کارهای بسیار ماندگار و قوی تولید میکنن که من شخصا به کارهای برندای دیزاینری ارزون فیمت مثل مون بلان و دیودوف و امثالهم ترجیح میدمشون

درود آقای ملک شاهی عزیز من کارهای لطافه رو گرفتم چند تاشون رو وقتی اسپره میکنم دو سه تا عطسه خفن پشت سرش دارم احتمالا از اسانس شیمیایی استفاده میکنن ولی رایحه و ماندگاریش خوبه قبل اونم دو سه بار سالهای قبل از برند اجمل گرفتم که اون باز از لطافه ضعیف تر بود آخه وقتی میشه با همین پول جگوار، دیویدف، بنتلی، بربری ، بنز ، و کارهای دیگه اروپا رو خرید حیف نیس آدم عطر عربی بزنه. البته به استثناء امواج و شیخ

سلام دنبال عطر اقتصادی نباش! شش میلیون را دوبرابرش کن و یکی از کارهای اندی تاور را خریداری کن تا واقعا لذت روایح را درک کنی. واقعیت تلخ است! گرانی و تورم شاید کار عطربازان راسخت کرده باشد! ولی دقت کن تو یک عطرباز با احساس هستی و باید بهترینها رو داشته باشی! یکسال دیرتر عطر بخر ولی خوبشو بخر.. کارهای اندی تاور رو یادت نره. 

از طرف خاطرات یک گورکن

در پاسخ به علی موسوی :

درود آقای ملک شاهی عزیز من کارهای لطافه رو گرفتم چند تاشون رو وقتی اسپره میکنم دو سه تا عطسه خفن پشت سرش دارم احتمالا از اسانس شیمیایی استفاده میکنن ولی رایحه و ماندگاریش خوبه قبل اونم دو سه بار سالهای قبل از برند اجمل گرفتم که اون باز از لطافه ضعیف تر بود آخه وقتی میشه با همین پول جگوار، دیویدف، بنتلی، بربری ، بنز ، و کارهای دیگه اروپا رو خرید حیف نیس آدم عطر عربی بزنه. البته به استثناء امواج و شیخ

درودها بر شما

نمیدونم کدوم کارهای لطافه رو داشتین ولی نه لطافه بلکه اکثر اماراتی ها باید بعد خرید Macerate بشن! تجربه خودم در دو عطر خمره لطافه و دومینو اسنس الحمبرا بعد Macerate شدن لطیف تر شدن و حذف تیزی اولیه روایحشون بود! برای همین من کلا اماراتی ها رو که میخرم میزارم بعد Macerate شدن استفاده میکنم اینجوری خیالم راحته که تمام پتانسیل عطر رو میتونم استفاده کنم 😉

در مورد اجمل فقط قدیما کمیستری شو داشتم و به نظرم دکتر اسعدی بزرگوار که تجربه استفاده از اکثر مدل هاشو داشتن میتونن رفرنس خوبی باشند.

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام دنبال عطر اقتصادی نباش! شش میلیون را دوبرابرش کن و یکی از کارهای اندی تاور را خریداری کن تا واقعا لذت روایح را درک کنی. واقعیت تلخ است! گرانی و تورم شاید کار عطربازان راسخت کرده باشد! ولی دقت کن تو یک عطرباز با احساس هستی و باید بهترینها رو داشته باشی! یکسال دیرتر عطر بخر ولی خوبشو بخر.. کارهای اندی تاور رو یادت نره. 

از طرف خاطرات یک گورکن

ممنونم دوست عزیز حتما تست میکنم موفق و موید باشید

از طرف خاطرات یک گورکن

در پاسخ به محمدرضا ملکشاهی :

درودها بر شما

نمیدونم کدوم کارهای لطافه رو داشتین ولی نه لطافه بلکه اکثر اماراتی ها باید بعد خرید Macerate بشن! تجربه خودم در دو عطر خمره لطافه و دومینو اسنس الحمبرا بعد Macerate شدن لطیف تر شدن و حذف تیزی اولیه روایحشون بود! برای همین من کلا اماراتی ها رو که میخرم میزارم بعد Macerate شدن استفاده میکنم اینجوری خیالم راحته که تمام پتانسیل عطر رو میتونم استفاده کنم 😉

در مورد اجمل فقط قدیما کمیستری شو داشتم و به نظرم دکتر اسعدی بزرگوار که تجربه استفاده از اکثر مدل هاشو داشتن میتونن رفرنس خوبی باشند.

منظورتون رو متوجه نشدم همین Macerate شدن عطر !!!یعنی چی ،؟؟؟

در پاسخ به علی موسوی :

منظورتون رو متوجه نشدم همین Macerate شدن عطر !!!یعنی چی ،؟؟؟

راجب این موضوع تحقیق کنید، به نتایج جالبی میرسید، همینطور که من رسیدم!

به معنای جاافتادگی عطر هست، عطرا وقتی روایحشون ترکیب میشن باید یک مدتی بمانند تا جا بیوفتند! عطرای عربی ظاهرا به دلیل تقاضای بالای جهانی(بدلیل قیمت پایین و کیفیت قابل قبولشون در برندهای گفته شده) تند تند ساخته میشن ولی قبل از طی شدن فرایند Maceration بسته بندی و ارسال میشن! برای همین این زمان رو باید بهشون بدیم تا روایح باز بشن، شفاف بشن، خودشونو نشون بدن تا از پتانسیل واقعیشون بتونیم استفاده کنیم، حداقل دو هفته و حداکثر 6 ماه زمان مناسب برای این موضوع هست.

پاسخ مدیر : پ
آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟