راهنمایی

سلام خسته نباشید . 

چطور ادوپرفیوم رو به عطر و اسانس روغنی تبدیل میکنن؟ یعنی چه. روغنی باهاش قاطی میکنن؟ من یه عطر دارم یه مقدارش مونده میخوام روغنیش کنم استفاده کنم کم کم . یه مقدارش رو سعی کردم با روغن بادام شیرین قاطی کنم قاطی نشد چند روغن دیکه تست کردم نشد. کسی بده بگه ممنون

عجیب ترین متنی که تا به امروز خوندم :)

قربان حالتون خوبه ؟ 

رضا رضا
1403/10/11

سلام

فرضیه شما از اساس اشتباهه. اسانس روغنی رو از مخلوط کردن عطر های الکلی به دست نمیارن. چون اساسا الکل در روغن های اسانس، محلول نیست.

اسانس ها بر پایه روغن تولید میشن به عنوان مثال، نت یاس رو اینطور تولید میکنن که یک بستر از روغن(به عنوان مثال روغن کنجد) رو ایجاد میکنن و روی اون گلبرگ های یاس میریزن و بهش زمان میدن. این کار رو چند بار تکرار میکنن و در نهایت اون روغن رایحه یاس میگیره.

عطرهای پایه الکل به این صورت تولید میشن که اون ملکول های معطر رو که به صورت سنتتیک در آزمایشگاه تولید کردن رو در الکل حل میکنن و بر اساس غلظت ماده معطر، عطرهای با غلظت های مختلف تولید می کنن.

در پاسخ به متین جعفری :

عجیب ترین متنی که تا به امروز خوندم :)

قربان حالتون خوبه ؟ 

فک نکنمزیاد عجیب باشه این همه اسانس تو بازار است از عطرای مختلف . مثل کرید و مگامار و تق هرمس ووو اینارو از چطور میسازن؟ یعنی روغنیش میکنن؟ ایا از خود شرکت سازنده اینطور بیرون میاد یا همین مثلا عطر اصل مگامار رو میگیرن با روغنی یا روش خاصی اسانس روغنی درست میکنن و قیمت ارزون میفروشن تو مغازه ها بصورت گرمی. چون درین زمینه اطلاعاتو کمه

در پاسخ به رضا :

سلام

فرضیه شما از اساس اشتباهه. اسانس روغنی رو از مخلوط کردن عطر های الکلی به دست نمیارن. چون اساسا الکل در روغن های اسانس، محلول نیست.

اسانس ها بر پایه روغن تولید میشن به عنوان مثال، نت یاس رو اینطور تولید میکنن که یک بستر از روغن(به عنوان مثال روغن کنجد) رو ایجاد میکنن و روی اون گلبرگ های یاس میریزن و بهش زمان میدن. این کار رو چند بار تکرار میکنن و در نهایت اون روغن رایحه یاس میگیره.

عطرهای پایه الکل به این صورت تولید میشن که اون ملکول های معطر رو که به صورت سنتتیک در آزمایشگاه تولید کردن رو در الکل حل میکنن و بر اساس غلظت ماده معطر، عطرهای با غلظت های مختلف تولید می کنن.

الان مثلا من عطر اصل تق هرمس رو خریدم و مقداری تو شیشه هنوز مونده . میخوام تبدیلش کنم به اسانی روغنی مثل اسانس هایی که تو فروشگاها بصورت گرمی میفروشن . امکانش است یا نه؟ 

Mahyar Mahyar
1403/10/11
در پاسخ به جهاندیده :

الان مثلا من عطر اصل تق هرمس رو خریدم و مقداری تو شیشه هنوز مونده . میخوام تبدیلش کنم به اسانی روغنی مثل اسانس هایی که تو فروشگاها بصورت گرمی میفروشن . امکانش است یا نه؟ 

سلام

تو گوگل سرچ کنید فیکساتور عطران، براتون چیزی که میخواهید رو میاره.

اسانسی که دارید رو با این رقیق کننده با نسبت 30 به 70 ترکیب کنید. مثلا 30 میل اسانس رو به 70 میل رقیق کننده اضافه کنید و به همین نسبت کم و زیاد کنید.

بعد از ترکیب بذارید یک ماه حداقل یه جای تاریک بمونه و بعد استفاده کنید.

موفق باشید

رضا رضا
1403/10/12
در پاسخ به جهاندیده :

نه.

Mohsen Mohsen
1403/10/14
در پاسخ به رضا :

سلام

دوست عزیز شما کلا داری برعکس میگی.
اتفاقا شرکت های سازنده هم از همین اسانس های روغنی (اما با کیفیت بسیار بالا و بسیار گران قیمت)استفاده میکنن و اون رو با استفاده از رقیق کننده هایی مثل الکل کم بو رقیق میکنن تا تبدیل به اد.پرفیوم و ادوتویلت و .... بشه.
چیزی که اسانس فروش ها استفاده میکنن از اول روغنی بوده و میشه با فیکساتور رقیقش کرد که مثل پرفیوم بشه که (پیشنهاد نمیدم)

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟