سلام و درود به تمام دوستان باتجربه عطرافشانی...
چندروز قبل به یک فروشگاه معتبر برای خرید عطر مراجعه کردم..هدف و انتخاب خاص و دقیقی نداشتم و همینطور رفتم که یه رایحه جدیدی تست کنم و اگر مورد پسندم قرار گرفت بخرم...چند عطر بهم پیشنهاد شد که از این میان عطر کوییق سوبلیم از برند چارلز دو بون نظرم را جلب کرد...فروشنده گفت که این برند اصالت فرانسوی داره اما عطرهاش تو ایران پر میشه...از خریدش صرف نظر کردم و برگشتم...خواستم نظر شما دوستان باتجربه عطرافشانی را راجب این برند بدونم که ارزش ۷میلیون تومان را داره؟؟
ممنون میشم بهم کمک کنید...🌹🌹🌹
سلام و وقت بخیر
این عطرایی که گفته میشه تحت لیسانس تو ایران پر میشن در حال حاضر دو دستهان
دستهی اول عطرای برندای معروفی مثل لارن مازون، ایوودی، پلیس؛ میکالف، مرنچنت آف ونیز و ... هستن که واقعا تحت لیسانس کمپانی هستن و تو ایران پر میشن ولی برخی از دوستان عطرباز معتقدن از لحاظ کیفیت با محصولی که تو اروپا پر میشه تفاوتهایی دارن و کلا با شک و تردید به این عطرها نگاه میکنن.
دستهی دوم برندهای بینام و نشونی هستن که ادعای فرانسوی بودن دارن ولی وقتی سرچ میکنی میبنی فقط تو سایتهای ایرانی موجود هستن و هیچ بلاگر خارجی دربارهاشون حرفی نمیزنه. نهایتا ممکنه یه صفحه تو فرگرنتیکا داشته باشن (که به گمونم با پرداخت هزینه حتی ما هم میتونیم اونجا عطر ثبت کنیم) و احتمالا یه سایت انگلیسی زبان هم دارن (که اونم کاری نداره).
عطری که شما اشاره کردید احتمالا از دسته دومه. حالا اینکه ارزش خرید داره یا نه رو خودتو بگید.
سلام و وقت بخیر
این عطرایی که گفته میشه تحت لیسانس تو ایران پر میشن در حال حاضر دو دستهان
دستهی اول عطرای برندای معروفی مثل لارن مازون، ایوودی، پلیس؛ میکالف، مرنچنت آف ونیز و ... هستن که واقعا تحت لیسانس کمپانی هستن و تو ایران پر میشن ولی برخی از دوستان عطرباز معتقدن از لحاظ کیفیت با محصولی که تو اروپا پر میشه تفاوتهایی دارن و کلا با شک و تردید به این عطرها نگاه میکنن.
دستهی دوم برندهای بینام و نشونی هستن که ادعای فرانسوی بودن دارن ولی وقتی سرچ میکنی میبنی فقط تو سایتهای ایرانی موجود هستن و هیچ بلاگر خارجی دربارهاشون حرفی نمیزنه. نهایتا ممکنه یه صفحه تو فرگرنتیکا داشته باشن (که به گمونم با پرداخت هزینه حتی ما هم میتونیم اونجا عطر ثبت کنیم) و احتمالا یه سایت انگلیسی زبان هم دارن (که اونم کاری نداره).
عطری که شما اشاره کردید احتمالا از دسته دومه. حالا اینکه ارزش خرید داره یا نه رو خودتو بگید.
سلام ممنون از پاسختون..فکر کنم از دسته اول باشه چون توی ایران پر میشه و برند فرانسوی هستش...
بازم ممنون از راهنماییتون..🌹🌹🌹