باسلام،خواستم بدونم چطورمیشه عطرهای بعضاکلاسیک یاکم قیمت رو قبل از خرید تست کرد؟
ممکنه جایی رو توتهران معرفی کنید که بشه عطرهارو تست داشت!چون بعضی عطرهامثل آرامیس یاجگوار، بوگارت، جوپ و...!
مثلا یه دکانت ازدانهیل قهوه ای خریدم ولی خوشم نیومد،پس اینهمه تعریف وتمجیدبزرگان برای چیه؟(اینجاس که آدم به شک میوفته که نکنه دکانت مشکل دارباشه🧐)
ممنون میشم راهنماییم کنید
درود
شما درواقع ۳تا سوال پرسیدید و من باید ۳تا جواب بدم...
اول:دنبال تست عطر آرامیس نگردید چون پیدا نمیشه..اکثراً آکبند هستن برای فروش به چند دلیل یکی اینکه دیگه تقریبا کسی که میخواد آرامیس بخره نیاز به تست نداره و میدونه دنبال چه برندی هست..چون که ماهیت عطرهای آرامیس شروعی تند و درای وان زیباست...چندتایی هم که فرمودید شاید با کمی جست و جو بتونید تست کنید..بهترین کار خرید دکانت از فروشگاه خل.چی هستش..یکی دو مورد آرامیس رو دکانت ۳میل ۵میل و ۱۰میل داره...
دوم: بهترین جا برای تست فروشگاه ها.ی.ل.ن.د هستش که تقریبا ۹۰٪ برندها تست داره..آرامیس هم داشت تا چندسال قبل...چون که این عطرها دیگر عطرهای جدیدی نیستند تا موجبات تستشان فراهم باشد...
سوم:این که شما فرمودید دانهیل قهوه ای مورد پسند شما واقع نشده با اینکه خیلی پرفروش معروف هستش...
سلیقه توی دنیای عطر یه چیز کاملا متفاوت هستش و عطری که شما می پسندید..شاید فرد دیگری باهاش سردرد بگیره..معکوسش هم صدق میکنه...پس شما این عطر رو دوست نداشتید دلیلی نمیشه که عطر بدی باشه...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم بازهم به حرف های بنده اکتفا نکنید و جست و جوی بیشتری انجام دهید...
موفق باشید..🌹🌹🌹
سلام
قطعا سلیقه ها متفاوت هست و دانهیل قهوه ای برای خیلی ها دوست داشتنی بوده و هست.
در مورد دکانت عط.رامین اکثر کارهای کلاسیک و کم قیمت رو داره.
سلام
عطر...ا..می.ن
و خل..یقه ...چی
از این دو فروشگاه میتوانید دکانت تهیه کنید
درود
شما درواقع ۳تا سوال پرسیدید و من باید ۳تا جواب بدم...
اول:دنبال تست عطر آرامیس نگردید چون پیدا نمیشه..اکثراً آکبند هستن برای فروش به چند دلیل یکی اینکه دیگه تقریبا کسی که میخواد آرامیس بخره نیاز به تست نداره و میدونه دنبال چه برندی هست..چون که ماهیت عطرهای آرامیس شروعی تند و درای وان زیباست...چندتایی هم که فرمودید شاید با کمی جست و جو بتونید تست کنید..بهترین کار خرید دکانت از فروشگاه خل.چی هستش..یکی دو مورد آرامیس رو دکانت ۳میل ۵میل و ۱۰میل داره...
دوم: بهترین جا برای تست فروشگاه ها.ی.ل.ن.د هستش که تقریبا ۹۰٪ برندها تست داره..آرامیس هم داشت تا چندسال قبل...چون که این عطرها دیگر عطرهای جدیدی نیستند تا موجبات تستشان فراهم باشد...
سوم:این که شما فرمودید دانهیل قهوه ای مورد پسند شما واقع نشده با اینکه خیلی پرفروش معروف هستش...
سلیقه توی دنیای عطر یه چیز کاملا متفاوت هستش و عطری که شما می پسندید..شاید فرد دیگری باهاش سردرد بگیره..معکوسش هم صدق میکنه...پس شما این عطر رو دوست نداشتید دلیلی نمیشه که عطر بدی باشه...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم بازهم به حرف های بنده اکتفا نکنید و جست و جوی بیشتری انجام دهید...
موفق باشید..🌹🌹🌹
سلام،پیشاپیش ممنون بزرگوار ک وقت گذاشتید
حالا برند آرامیس بیشتر مثال بود
ازسایت های ک معرفی کردیدممنونم،فقط سایتی که قسمت دوم معرفی کردید هم فقط اینترنتی هستش؟
دانهیل قهوه ای رو من بخاطر نوت های(دوست دارم)موجوددرعطر ونظرات عزیزان ازسایت ر.ی.ح.ا سفارش دادم.ولی چیزی ک من متظرش بودم اصلا استشمام نکردم.
بازهم ممنون🙏
سلام
قطعا سلیقه ها متفاوت هست و دانهیل قهوه ای برای خیلی ها دوست داشتنی بوده و هست.
در مورد دکانت عط.رامین اکثر کارهای کلاسیک و کم قیمت رو داره.
ممنون اقاپوریا.دوست عزیزم (telecaster)قبل شماهم ارز کردم راجبش.
حالا یا بحث سلیقه اس یاخودمحصول،برای همین دنبال تست حضوری قبل خرید بودم.
سایتی ک معرفی کردید هم واقعا موردتاییده برام،حضوری هم پیشش رفتم
سلام
عطر...ا..می.ن
و خل..یقه ...چی
از این دو فروشگاه میتوانید دکانت تهیه کنید
ممنون جناب مقدم عزیز
تواین اوضاع تورم وجنگ و....چه خوبه دلخوش به هم دیگه ایم تواین گروه باشما بزرگواران که برای هم دیگه وقت میزاریم
سلام،پیشاپیش ممنون بزرگوار ک وقت گذاشتید
حالا برند آرامیس بیشتر مثال بود
ازسایت های ک معرفی کردیدممنونم،فقط سایتی که قسمت دوم معرفی کردید هم فقط اینترنتی هستش؟
دانهیل قهوه ای رو من بخاطر نوت های(دوست دارم)موجوددرعطر ونظرات عزیزان ازسایت ر.ی.ح.ا سفارش دادم.ولی چیزی ک من متظرش بودم اصلا استشمام نکردم.
بازهم ممنون🙏
خواهش میکنم..
دومی که عرض کردم وبسایت هم داره اما اگر برای تست میخواید مراجعه کنید حضوری هم داره تو اینترنت سرچ کنید میاره...خیلی هم مشاوره خوبی بهتون میدن...مراجعه حضوری بهشون خالی از لطف نیست..