Mahsa Mahsa
14
1403/10/16

عطر زنونه در حال و هوای گیاهان معطر

خب سلام. همون طور که عنوان میگه من دنبال عطرهایی میگردم که زنونه باشن (یعنی اون لطافت رو همزمان داشته باشن و خیلی خشن نباشن) و بوی گیاهی هم بدن. چون دنبال عطر خیلی شیرین نیستم و توی ذوقم میزنه. بوی کیک و اینا هم دوست ندارم. امضام مون گرلن هست و از رایحه استوخودوسش خیلی خوشم میاد و با وانیل و اون شیرینی های وسطش واقعا مشکلی ندارم چون ترکیبشون اوکیه باهم. خیلی ممنون میشم اگه نظری دارید بگید. 

یه سوال دیگه: اینکه این بوهای گیاهی معمولا توی کدوم دسته ها قرار میگیرن؟ یعنی بخوام سرچ کنم  که عطرهای بیشتری پیدا بشه کدوم گروه های بویایی رو باید سرچ کنم؟

Farnoosh Farnoosh
1403/10/16

سلام عزیزم با توجه به علاقه که  به اسطوخودوس داری اینا خوبه

Lovely #سارا جسیکا پارکر لاولی Lovely 

Valentino Donna Rosa Verde #والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde 

#ایوسن لورن لیبر زنانه 

#ایوسن لورن لیبر اینتنس  زنانه 

این ۲تا آخر درست نشد😁 اما لاولی بوی اسطوخودوس تا آخر کار غالبه والنتینو دونا رز هم خیلی بوی شاداب و شفافی داره حال آدمو خوب میکنه 👌امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم 🌹

[EDITED] 1403/10/17 12:14
شایسته شایسته
1403/10/17

سلام. می‌تونید از گروه بویایی گلی گیاهی یا معطر گیاهی پیدا کنید. یه دسته دیگه هست, دسته گیاهان دارویی یا همون هربال که من نمونه عطری که ازش دارم به اندازه عطرای گلی دیگه لطافت عطرای یه‌سری از عطرای زنونه رو نداره اما مثالشو می‌زنم:Mémoire d’une Odeur #گوچی ممویر دون اُدِر Mémoire d’une Odeur ​​​​​​

معط گیاهیه ولی به نظرم زیاد لطیف نیس 👈Fathom V #بیوفرت لندن فاتوم وی Fathom V  

مثال عطر استخودوس : 1- Brit Rhythm for Women EDT #باربری بریت ریتم زنانه Brit Rhythm for Women EDT 

2_let you love me bluemarine 

3- libre yves saint laurent و اکثر فلنکراش که ندارمشون اما می‌دونم با محوریت استخودوس هستن. 

و اما بهترین نمونه از گروه گلی گیاهی که الان به ذهنم می‌رسه: My Fair Lily #اتکینسونز مای فیر لیلی My Fair Lily  

اگه گل مریم دوست دارید: 

Tuberoza #نیشان تیوب رزا Tuberoza 

Tubereuse Absolue #پریس مونت کارلو توبرز ابسولو Tubereuse Absolue 

آرامیس آرامیس
1403/10/17

با سلام

Angel Schlesser Femme EDT #آنجل شلیسر فمه ادو تویلت Angel Schlesser Femme EDT 

دوست عزیز برای گروه بویایی پرسیدین میتونین گروه فوژه یا گروه گیاهی یا اروماتیک رو سرچ بفرمایین

[EDITED] 1403/10/18 11:23
آرامیس آرامیس
1403/10/17

عطر لیبر هم گیاهی با رایحه استوخدوس ( لوندر ) هست 

دوست عزیز عطرهای زنانه توی گروه آروماتیک فوژه تنوع خیلی کمی داره همین عطرهایی که دوستان معرفی کردن و تست بفرمایین بین عطرهای معرفی شده  لیبر عطر خوبیه ولی در برخی از اوقات و دمای هواهای مختلف رایحه متفاوتی داره گاهی خوشبو هست گاهی بسیار غیر قابل تحمل حتما دکانت تهیه کنین و در دماهای  مختلف تست بفرمایین

Libre #ایو سن لورن لیبر زنانه Libre 

Mahsa Mahsa
1403/10/17
در پاسخ به Farnoosh :

سلام عزیزم با توجه به علاقه که  به اسطوخودوس داری اینا خوبه

Lovely #سارا جسیکا پارکر لاولی Lovely 

Valentino Donna Rosa Verde #والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde 

#ایوسن لورن لیبر زنانه 

#ایوسن لورن لیبر اینتنس  زنانه 

این ۲تا آخر درست نشد😁 اما لاولی بوی اسطوخودوس تا آخر کار غالبه والنتینو دونا رز هم خیلی بوی شاداب و شفافی داره حال آدمو خوب میکنه 👌امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم 🌹

ممنونم عزیزممم💞💞

Mahsa Mahsa
1403/10/17
در پاسخ به آرامیس :

عطر لیبر هم گیاهی با رایحه استوخدوس ( لوندر ) هست 

دوست عزیز عطرهای زنانه توی گروه آروماتیک فوژه تنوع خیلی کمی داره همین عطرهایی که دوستان معرفی کردن و تست بفرمایین بین عطرهای معرفی شده  لیبر عطر خوبیه ولی در برخی از اوقات و دمای هواهای مختلف رایحه متفاوتی داره گاهی خوشبو هست گاهی بسیار غیر قابل تحمل حتما دکانت تهیه کنین و در دماهای  مختلف تست بفرمایین

Libre #ایو سن لورن لیبر زنانه Libre 

اینو راستش دوست نداشتم زیاد قبلا تستش کردم یعنی اوکی بود ولی اونقدر نه که بخرمش

Mahsa Mahsa
1403/10/17
در پاسخ به شایسته :

سلام. می‌تونید از گروه بویایی گلی گیاهی یا معطر گیاهی پیدا کنید. یه دسته دیگه هست, دسته گیاهان دارویی یا همون هربال که من نمونه عطری که ازش دارم به اندازه عطرای گلی دیگه لطافت عطرای یه‌سری از عطرای زنونه رو نداره اما مثالشو می‌زنم:Mémoire d’une Odeur #گوچی ممویر دون اُدِر Mémoire d’une Odeur ​​​​​​

معط گیاهیه ولی به نظرم زیاد لطیف نیس 👈Fathom V #بیوفرت لندن فاتوم وی Fathom V  

مثال عطر استخودوس : 1- Brit Rhythm for Women EDT #باربری بریت ریتم زنانه Brit Rhythm for Women EDT 

2_let you love me bluemarine 

3- libre yves saint laurent و اکثر فلنکراش که ندارمشون اما می‌دونم با محوریت استخودوس هستن. 

و اما بهترین نمونه از گروه گلی گیاهی که الان به ذهنم می‌رسه: My Fair Lily #اتکینسونز مای فیر لیلی My Fair Lily  

اگه گل مریم دوست دارید: 

Tuberoza #نیشان تیوب رزا Tuberoza 

Tubereuse Absolue #پریس مونت کارلو توبرز ابسولو Tubereuse Absolue 

مرسی مرسی حتما تستشون میکنم

Mahsa Mahsa
1403/10/17
در پاسخ به آرامیس :

با سلام

Angel Schlesser Femme EDT #آنجل شلیسر فمه ادو تویلت Angel Schlesser Femme EDT 

دوست عزیز برای گروه بویایی پرسیدین میتونین گروه فوژه یا گروه گیاهی یا اروماتیک رو سرچ بفرمایین

🙏🏼🙏🏼🙏🏼🩷🩷🩷

Mahsa Mahsa
1403/10/17

ممنون دانیال جان

فکر کنم چندتا رو قبلا تست داشتم ولی یادم نیست دقیق

حتما دوباره تست میکنم🥰

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی