خب سلام. همون طور که عنوان میگه من دنبال عطرهایی میگردم که زنونه باشن (یعنی اون لطافت رو همزمان داشته باشن و خیلی خشن نباشن) و بوی گیاهی هم بدن. چون دنبال عطر خیلی شیرین نیستم و توی ذوقم میزنه. بوی کیک و اینا هم دوست ندارم. امضام مون گرلن هست و از رایحه استوخودوسش خیلی خوشم میاد و با وانیل و اون شیرینی های وسطش واقعا مشکلی ندارم چون ترکیبشون اوکیه باهم. خیلی ممنون میشم اگه نظری دارید بگید.
یه سوال دیگه: اینکه این بوهای گیاهی معمولا توی کدوم دسته ها قرار میگیرن؟ یعنی بخوام سرچ کنم که عطرهای بیشتری پیدا بشه کدوم گروه های بویایی رو باید سرچ کنم؟
سلام عزیزم با توجه به علاقه که به اسطوخودوس داری اینا خوبه
#سارا جسیکا پارکر لاولی Lovely
#والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde
#ایوسن لورن لیبر زنانه
#ایوسن لورن لیبر اینتنس زنانه
این ۲تا آخر درست نشد😁 اما لاولی بوی اسطوخودوس تا آخر کار غالبه والنتینو دونا رز هم خیلی بوی شاداب و شفافی داره حال آدمو خوب میکنه 👌امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم 🌹
سلام. میتونید از گروه بویایی گلی گیاهی یا معطر گیاهی پیدا کنید. یه دسته دیگه هست, دسته گیاهان دارویی یا همون هربال که من نمونه عطری که ازش دارم به اندازه عطرای گلی دیگه لطافت عطرای یهسری از عطرای زنونه رو نداره اما مثالشو میزنم: #گوچی ممویر دون اُدِر Mémoire d’une Odeur
معط گیاهیه ولی به نظرم زیاد لطیف نیس 👈 #بیوفرت لندن فاتوم وی Fathom V
مثال عطر استخودوس : 1- #باربری بریت ریتم زنانه Brit Rhythm for Women EDT
2_let you love me bluemarine
3- libre yves saint laurent و اکثر فلنکراش که ندارمشون اما میدونم با محوریت استخودوس هستن.
و اما بهترین نمونه از گروه گلی گیاهی که الان به ذهنم میرسه: #اتکینسونز مای فیر لیلی My Fair Lily
اگه گل مریم دوست دارید:
با سلام
#آنجل شلیسر فمه ادو تویلت Angel Schlesser Femme EDT
دوست عزیز برای گروه بویایی پرسیدین میتونین گروه فوژه یا گروه گیاهی یا اروماتیک رو سرچ بفرمایین
عطر لیبر هم گیاهی با رایحه استوخدوس ( لوندر ) هست
دوست عزیز عطرهای زنانه توی گروه آروماتیک فوژه تنوع خیلی کمی داره همین عطرهایی که دوستان معرفی کردن و تست بفرمایین بین عطرهای معرفی شده لیبر عطر خوبیه ولی در برخی از اوقات و دمای هواهای مختلف رایحه متفاوتی داره گاهی خوشبو هست گاهی بسیار غیر قابل تحمل حتما دکانت تهیه کنین و در دماهای مختلف تست بفرمایین
چهار گزینه دارم برات :
#اورتو پاریسی ویرید Viride
#روبرتو کاوالی پارادایسو Paradiso
سلام عزیزم با توجه به علاقه که به اسطوخودوس داری اینا خوبه
#سارا جسیکا پارکر لاولی Lovely
#والنتینو دونا رز ورد Valentino Donna Rosa Verde
#ایوسن لورن لیبر زنانه
#ایوسن لورن لیبر اینتنس زنانه
این ۲تا آخر درست نشد😁 اما لاولی بوی اسطوخودوس تا آخر کار غالبه والنتینو دونا رز هم خیلی بوی شاداب و شفافی داره حال آدمو خوب میکنه 👌امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم 🌹
ممنونم عزیزممم💞💞
عطر لیبر هم گیاهی با رایحه استوخدوس ( لوندر ) هست
دوست عزیز عطرهای زنانه توی گروه آروماتیک فوژه تنوع خیلی کمی داره همین عطرهایی که دوستان معرفی کردن و تست بفرمایین بین عطرهای معرفی شده لیبر عطر خوبیه ولی در برخی از اوقات و دمای هواهای مختلف رایحه متفاوتی داره گاهی خوشبو هست گاهی بسیار غیر قابل تحمل حتما دکانت تهیه کنین و در دماهای مختلف تست بفرمایین
اینو راستش دوست نداشتم زیاد قبلا تستش کردم یعنی اوکی بود ولی اونقدر نه که بخرمش
سلام. میتونید از گروه بویایی گلی گیاهی یا معطر گیاهی پیدا کنید. یه دسته دیگه هست, دسته گیاهان دارویی یا همون هربال که من نمونه عطری که ازش دارم به اندازه عطرای گلی دیگه لطافت عطرای یهسری از عطرای زنونه رو نداره اما مثالشو میزنم: #گوچی ممویر دون اُدِر Mémoire d’une Odeur
معط گیاهیه ولی به نظرم زیاد لطیف نیس 👈 #بیوفرت لندن فاتوم وی Fathom V
مثال عطر استخودوس : 1- #باربری بریت ریتم زنانه Brit Rhythm for Women EDT
2_let you love me bluemarine
3- libre yves saint laurent و اکثر فلنکراش که ندارمشون اما میدونم با محوریت استخودوس هستن.
و اما بهترین نمونه از گروه گلی گیاهی که الان به ذهنم میرسه: #اتکینسونز مای فیر لیلی My Fair Lily
اگه گل مریم دوست دارید:
مرسی مرسی حتما تستشون میکنم
با سلام
#آنجل شلیسر فمه ادو تویلت Angel Schlesser Femme EDT
دوست عزیز برای گروه بویایی پرسیدین میتونین گروه فوژه یا گروه گیاهی یا اروماتیک رو سرچ بفرمایین
🙏🏼🙏🏼🙏🏼🩷🩷🩷
چهار گزینه دارم برات :
#اورتو پاریسی ویرید Viride
#روبرتو کاوالی پارادایسو Paradiso
ممنون دانیال جان
فکر کنم چندتا رو قبلا تست داشتم ولی یادم نیست دقیق
حتما دوباره تست میکنم🥰