ازعطری خسته میشیم یا..

سلام خدمت اعضای عزیز

شاید پیش آمده باشه که از یه عطری کلی خوشم میاد(درغیراین صورت که نمیخریم دیگه)اما بعدچندباراستفاده دیگه برام اون قشنگی اول رو نداره انگارتکرای شده برام یاحتی ازش احساس کلافه گی بهت دست میده،مثل انجام یه نوع شوخی که اولش باهش میخندی ولی باتکرار زیادش میبینی دیگه لوس میشه.

بنظرتون طبیعیه یاهنوز ازصلیقه خودمو پیداکردم.سپاس🙏

علی علی
1403/10/19

درود دوست گرامی

طبیعیه بیشتر مواقع برای منم پیش میاد

Ali Asghar Ali Asghar
1403/10/19

سلام دوست عزیز

منم میشه گفت همچین مشکلی رو دارم که عطرایی که الان میزنم، بویی متفاوت تر از بار یا بارهای اول اسپری هستش. انگار که سیستم بویاییمون نسبت به این عطر ها تغییر کرده (درست و غلطش رو نمیدونم) طبیعتا نباید خود عطر فرق کنه! و این مشکلی که شما دارید عادیه چون اگر سلیقه بویاییتون نبود که نمیخریدین. پیشنهادم اینه که کمتر از عطرای مورد علاقتون استفاده کنید که همیشه دلتنگ بوش بشید و حس تازگی براتون ایجاد کنه، دقیقا کاری که خودم انجام میدم. 

شاید انقدر اون عطر رو بو میکنیم که با خودمون بگیم اونقدرام چیزی نیستا.. و ازش زده شیم و برامون لذت نداشته باشه.

فرهاد فرهاد
1403/10/19

درود دوست عزیز

برا منم زیاد پیش اومده. با توجه به قیمت بالای عطرها الان دیگه برای رفع این مساله بعد از پسند یک عطر و قبل خرید باتل، یه دکانت 5 میل  میگیرم و در شرایط مختلف تست میکنم اگه دلزده نشدم، اون موقع خرید میکنم

در پاسخ به علی :

درود دوست گرامی

طبیعیه بیشتر مواقع برای منم پیش میاد

ممنوم علی اقای🌹

در پاسخ به Ali Asghar :

سلام دوست عزیز

منم میشه گفت همچین مشکلی رو دارم که عطرایی که الان میزنم، بویی متفاوت تر از بار یا بارهای اول اسپری هستش. انگار که سیستم بویاییمون نسبت به این عطر ها تغییر کرده (درست و غلطش رو نمیدونم) طبیعتا نباید خود عطر فرق کنه! و این مشکلی که شما دارید عادیه چون اگر سلیقه بویاییتون نبود که نمیخریدین. پیشنهادم اینه که کمتر از عطرای مورد علاقتون استفاده کنید که همیشه دلتنگ بوش بشید و حس تازگی براتون ایجاد کنه، دقیقا کاری که خودم انجام میدم. 

شاید انقدر اون عطر رو بو میکنیم که با خودمون بگیم اونقدرام چیزی نیستا.. و ازش زده شیم و برامون لذت نداشته باشه.

سلام متشکراز وقتی که گذاشتید🙏

اینم روشیه که باید تست بشه.ممکنه اثربخش باشه

در پاسخ به فرهاد :

درود دوست عزیز

برا منم زیاد پیش اومده. با توجه به قیمت بالای عطرها الان دیگه برای رفع این مساله بعد از پسند یک عطر و قبل خرید باتل، یه دکانت 5 میل  میگیرم و در شرایط مختلف تست میکنم اگه دلزده نشدم، اون موقع خرید میکنم

درود بی کران اقافرهاد ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید🙏

ینی بعداز تست یهو نیاییم باتل کامل ازعطربخریم مرحله به مرحله پیش بریم

این میتونه روش عاقلانه ای باشه

جالب بود،ممنون

شهرزاد شهرزاد
1403/10/20

علی آقا، به نکته بسیار جالبی اشاره کردید، هر چند دلزده شدن از چیزها یکی از کمترین مشکلاتی هست که ممکنه این روزها در اطرافم داشته باشم. یکی از عطرهایی که این مساله باهاش برام پیش آمد رز وانیل از مانسرا بود. دوستش داشتم و عاشقش بودم. در تابستان دو سال قبل حتی به عنوان عطر امضام ثبتش کردم. اما تمام امسال خاک خورد. شاید حدود بیست میل ازش رو هم دکانت کردم و با سخاوتمندی به دوستم دادم بی هیچ دردی. چطور این اتفاق افتاده؟ نمیدونم. آیا دلم میاد کامل بفروشمش یا ردش کنم که بره؟ نه. همچنان امیدوارم که عشق رفته بازگرده. 

سلام و درود 

این مشکل شدید منم هست در حالی که چند سال پیش اینجوری نبودم و یک ادکلن امضا همیشه داشتم و همه منو با اون رایحه میشناختن ولی متاسفانه الان اینجوری نیستم و همش مجبورم روایح مختلف تست کنم و یا بخرم و خیلی اوقات نمیشه چون خوشم نمیاد الکی بخرم انبار کنم یا بیشتر از مقدار مصرفم خریداری کنم 

راهکاری که به ذهنم میاد دسته بندی تلخ و شیرین روایح برای خودم ،من از شیرینی ادکلن خسته میشم بعد دلم یک ادکلن تلخ میخواد تا مدتها و بالعکس به نظرم بهتره آدم سه چهار ادکلن که عاشقشون باشه رو بعد از تحقیق و امتحان زیاد انتخاب کنه که دسته بندیشون کاملا باهم تفاوت داشته باشن مثل آب و آتیش باشن به قولی ،فکر میکنم اینجوری یکم اوضاع بهتر بشه

درود بر شما

باید بگم دلزدگی از عطرها بدلیل این است که شما هنوز ذائقه بویایی خودتون رو نشناختید. امکان ندارد کسی با مذاق خود آشنا باشد ولی از انتخاب خودش پشیمان شود. روزگاری بنده هم همین حس را داشتم ولی بعد از کنکاش در نت ها و مواد معطر شیمیایی و شناخت آنها دیگه راحت میتونم انتخاب کنم که دلزده نشم. عطری که بعد از چندین بار استفاده شما را ناامید کند این عطر شما نبوده.!! کنکاش بیشتری داشته باشید. مثلا از چه نت هایی بیشتر خوشتون میاد؟؟ از خنکی یا گرمی؟ از تلخی یا شیرینی؟ عطر را روزانه میخواهید یا در مواقع خاص!؟؟؟ و و و ........ من عطرهایی رو دارم کا اگر هر زمان و هر لحظه جلوی بینی ام باشد از آنها سیر نمیشوم و با هر دم و بازدم میگویم : به به عجب معرکه ایست

ذائقه شما و هر کس ریشه در ناخودآگاه ذهن ،ایدئولوژی و سبک زندگی شماست !!!! 

از طرف خاطرات یک گورکن

Telecaster Telecaster
1403/10/20

درود 

برای یک مدت یک هفته تا یک ماه سمت عطر نرید..بعد یک مدت نظرتون تغییر میکنه و به مرور احساس بهتری نسبت به عطر پیدا می‌کنید...

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟