عرض ادب رفقا
دوستان کسی خرید و فروش و معاوضه ای با کانال تلگرامی pureparfume (آقای کرماجانی) انجام داده؟ ممنون میشم راجب معتبر بودن این کانال بنده رو مطلع کنید
سلام
معتبرن
افرا جان سلام
راجب این موضوع با هم صحبت کردیم اما با اجازت اینجا هم مینویسم تا سایر دوستان در جریان باشن
به شخصه خاطره خوبی از این کانال ندارم و پیشنهاد میدم برای جلوگیری از زیان مالی و تکرار نشدن اتفاقی که برای من افتاد،از این کانال خرید نکنید
سلام دوست عزیز من تنها به این دلیل حساب کاربری تشکیل دادم که بهتون این هشدار رو بدم که عضو این کانال نشید که خسارت مالی متحمل نشید. اگر بخوام خیلی ساده نحوه کار ایشون رو براتون تشریح کنم به این صورت هست که ایشون یه عده ای رو می شناسن و هوای اونها رو دارن و این هوای اونها رو داشتن به قیمت متضرر شدن سایرین تمام خواهد شد و به هیچ وجه هم صداقت ندارند. تجربه چند باره من متأسفانه به من این رو اثبات کرد. من هرگز با یک تجربه قضاوت نمیکنم.
سلام دوست عزیز من تنها به این دلیل حساب کاربری تشکیل دادم که بهتون این هشدار رو بدم که عضو این کانال نشید که خسارت مالی متحمل نشید. اگر بخوام خیلی ساده نحوه کار ایشون رو براتون تشریح کنم به این صورت هست که ایشون یه عده ای رو می شناسن و هوای اونها رو دارن و این هوای اونها رو داشتن به قیمت متضرر شدن سایرین تمام خواهد شد و به هیچ وجه هم صداقت ندارند. تجربه چند باره من متأسفانه به من این رو اثبات کرد. من هرگز با یک تجربه قضاوت نمیکنم.
عرض ادب
ممنون از لطف و کمکتون.ممکنه بفرمایید اینکه هوای یه عده رو دارن رو واضح تر توضیح میدید و اینکه شما به سه صورت متضرر شدید؟
عرض ادب
ممنون از لطف و کمکتون.ممکنه بفرمایید اینکه هوای یه عده رو دارن رو واضح تر توضیح میدید و اینکه شما به سه صورت متضرر شدید؟
بنده دخترم یه عطری رو برای معاوضه به پیشنهاد خود ایشون ارسال کردند برای ایشون. خود من بسته بندی رو انجام دادم و خیلی هم محکم و درست و حسابی بود. این عطر قرار بود با یه عطر پنجاه میل تعویض بشه. ایشون عطر رو زمانی که رسید فیلم گرفتند و ادعا کردن که نشتی داشته و ده بیس میل رفته و اون دوست عزیزی که می خواد بخره متضرر میشه و غیره. و اینکه ایشون "دکتر" هستن و گویا دکتر بودن به مثابه محق بودنه. دختر بنده کمی سادگی کردن و یک میلیون برای ایشون ریختند. بعد عطر پنجاه میلی که فرستادن خدا شاهده حداقل پونزده میل سرش خالی بود و زمانی که دختر من به ایشون گفتند حداقل اون یک میلیون رو برگردونن ایشون فرمودن مسئولیت ایشون نیست چون عطر آک بوده. آک که خب خودتون میدونین چقدر ساده و راحت از وی.سکی تا شیر مرغ آک هم میشه پیدا کرد یا مهر و موم و تمیز. برای بقیه مسئولیت دارن برای ما ندارن. مورد دوم قبل از این مورد اتفاق افتاد. عطر رو فرستادن دخترم که من خودم بسته بندی نکردم و اون رو مطمئن نیستم دخترم چقدر دقت کرده. باز ایشون گفتن نشتی داشته عکس فرستادن و دیدیم که بله فقط داستانی که بود اون دوست عزیزی که تحویل گرفته بودن نی رو شکسته بودن کامل که خب خیلی عجیب بود چون نی کاملا سالم بوده. وظیفه خودم می دونم اطلاع رسانی کنم و هر جا هم که بین دوستان عطرباز هستم میگم بهشون که ایشون اصلا آدم قابل اعتمادی نیستند. موارد دیگری هم هست و ترجیحا به همین دو مورد بسنده میکنم. به دخترم هم بارها گفتم دست از خرید و فروش عطر برداره که برنداشت تا همین مورد آخر که دیگه خودش به این نتیجه رسید که فقط و فقط با آدمهای مطمئن خرید و فروش انجام بده. بنده به شما کانال atrzon رو پیشنهاد میکنم. همه در اون کانال عطربازهای قدیم هستن و محترم و دله دزدی هم واقعا ندیدم از کسی. با تشکر
سلام.. پیشنهاد من به شما این هست که جهت فروش عطرهاتون از کانال های تلگرامی دیگر استفاده کنید
اما برای خرید عطر از همین کانال؛ بعد از دریافت بسته، به هنگام انباکس کردن فیلم بگیرید.. که اگر موردی بود بتونید اثباتش کنید
سلام
من دو بار از کانالشون خرید کردم مشکلی نداشتم و تخفیف خوبی هم گرفتم ولی بنظرم همینطور که دوستمون فرمودند اگر از انباکس فیلم بگیرید بهتره چه بخواهید از این کانال خرید کنید یا جای دیگه
افرا جان سلام
راجب این موضوع با هم صحبت کردیم اما با اجازت اینجا هم مینویسم تا سایر دوستان در جریان باشن
به شخصه خاطره خوبی از این کانال ندارم و پیشنهاد میدم برای جلوگیری از زیان مالی و تکرار نشدن اتفاقی که برای من افتاد،از این کانال خرید نکنید
سلام آقا مهربد
من هم یک عطرم رو می خوام بفروشم. شما کجا رو پیشنهاد میدین؟
تقریبا 10 میل از 100 میل استفاده شده.
سلام آقا مهربد
من هم یک عطرم رو می خوام بفروشم. شما کجا رو پیشنهاد میدین؟
تقریبا 10 میل از 100 میل استفاده شده.
سلام و عرض ادب
کانال تلگرامی perfumessale
به خاطر مشغلشون یه مقدار دیر جواب میدن ولی حداقل خیالتون راحته
سلام و عرض ادب
کانال تلگرامی perfumessale
به خاطر مشغلشون یه مقدار دیر جواب میدن ولی حداقل خیالتون راحته
خیلی ممنون.