درود به دوستان عزیز من میخوام یه عطر 4فصل از عطرافشان بخرم ولی هر موردی که نظراتشو میخونم ازش ایراد میگن! مثلا تو ذهنم ادوپرفیوم دیور ساواج و بلوشنل هست ولی دوستان گفته بودن ماندگاری خوبی ندارن! ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏
تست بفرمایید هر چی مدنظرتون هست... زیاد رو نظرات جلو نرید...
سلام دوست عزیز
من برای عطر معتدل کلا آیریش لدر معرفی میکنم به چند نفر از کاربران هم معرفی کردم، تست کنید ببینید چطوره.
از برند فنک (سایت عطر آ.م.ی.ن کارای این برند رو داره) عطر هارمونی هم تست کنید ولی یه خورده به سمت گرمی میره
درود
به نظرات توجه نکن دوست عزیز
هر چیزی علاقه داری بخر بذت رایحه رو ببر دنبال پخش و موندگاری هم نباش از رایحه زیبا لذت ببر
کاش این فرهنگ پخش و موندگاری تو ایران درست میشد!
پیشنهاد من به شما
ایو سن لورن وای له پرفیوم
ایو سن لورن مای سلف له پرفیوم
لالیک انکر ایندیگو
بنتلی فور من بلک ادیشن
مون بلان لجند ادو پرفیوم
بهترین ها برای شما
درود
ماندگاری تنها ملاک نیست.. دیورساواج ادو پارفوم ماندگاری قابل قبولی داره اما نسخه ادوتویلت بیشتر مناسب هستش برای چهارفصل کلا یه عطر همه کاره و آچار فرانسه
تست بفرمایید هر چی مدنظرتون هست... زیاد رو نظرات جلو نرید...
ممنونم دوست عزیز
سلام دوست عزیز
من برای عطر معتدل کلا آیریش لدر معرفی میکنم به چند نفر از کاربران هم معرفی کردم، تست کنید ببینید چطوره.
از برند فنک (سایت عطر آ.م.ی.ن کارای این برند رو داره) عطر هارمونی هم تست کنید ولی یه خورده به سمت گرمی میره
مچکرم . حتما تست میکنم
درود
به نظرات توجه نکن دوست عزیز
هر چیزی علاقه داری بخر بذت رایحه رو ببر دنبال پخش و موندگاری هم نباش از رایحه زیبا لذت ببر
کاش این فرهنگ پخش و موندگاری تو ایران درست میشد!
پیشنهاد من به شما
ایو سن لورن وای له پرفیوم
ایو سن لورن مای سلف له پرفیوم
لالیک انکر ایندیگو
بنتلی فور من بلک ادیشن
مون بلان لجند ادو پرفیوم
بهترین ها برای شما
مرسی از توضیحاتت متین جان . من واقعیتش چون تازه دارم وارد دنیای عطر میشم و خیلی کم تجربه ام بخاطرهمین سوال پرسیدم . چون این هزینه ای که میخوام بکنم برام یمقدار سخته نمیخوام چیزی بگیرم که فرداش پشیمون شم که یک عطر معمولی با قیمت خیلی بالاخریدم و سرم کلاه رفته! کلا وسواسیم بخاطر همین موضوعه
درود
ماندگاری تنها ملاک نیست.. دیورساواج ادو پارفوم ماندگاری قابل قبولی داره اما نسخه ادوتویلت بیشتر مناسب هستش برای چهارفصل کلا یه عطر همه کاره و آچار فرانسه
ممنونم دوست عزیز
ممنون از شما