سلام دوستان، وقتتون بخیر
من مدتهاست دنبال عطری هستم که مال من باشه. من ساده پوشم و معمولا تغییر محسوسی در پوششم نمیدم. رنگهای خنثی و رنگهایی که خیلی توی چشم نیستن بیشتر استفاده میکنم. معمولا آرایش بسیار ملایمی دارم و با وجود حدود ۳۰ سال سن، چهرهم کودکانه ست. لاغرم با پوست گندمی روشن. آرومم و خیلی خیالباف. اگر بخوام در مورد ویژگیهام بگم دوستانم بهم میگن شبیه آملی پولن، ان شرلی و جودی ابوت هستم. بعضی از عطرهایی که دوستشون دارم:
لایت بلو، ورساچه اروس، شنل چنس او تندر لاگوست پورفم، لالیک لامور رو هم جدیدا علاقمند شدم ولی خیلی گلیه
بعضی از عطرهایی که دوست ندارم:
دی اند جی پورفم، شیسیدو زن، بیلیو بریتنی اسپیرز، شنل چنس،مون گرلن، کوکومادزل هم نمیپسندم اما انقدر خودش رو به آدم تحمیل میکنه که برای مهمونی ها انتخاب اولمه
ممنون میشم اگر دوستان بتونن کمکی بکنن.
سلام آملی عزیز:
اگه رنج قیمتی که میخوای هزینه کنی رو هم میگفتی بهتر بود ولی من چند تا کار رو بهتون پیشنهاد میدم که تست کنید.این کارا به قول عامیانه جوابشون رو پس دادند. یکی دوتاشون ممکنه یکمی فلورال (گلی) باشه ولی نه اونقدر که توی رایحه هایپ شده باشه.با توجه به کارکتر شخصیتی شما که یکمی آرام ، بی سر و صدا و شیطنت و در حاشیه ذکر کردید، لازمه رایحه عطرتون همیشه حضورتون توی یه مکان و یا جمع دوستان و .. رو کمی اعلام کنه و پیشنهاد من به شما فعلا این کارها است:
#آمواج بیچ هات وومن Beach Hut Woman
#اینیتیو پارفومرز پرایوز سایکدلیک لاو Psychedelic Love
#لانکوم هیپنوز ادو پرفیوم Hypnose EDP
#میلر هریس له جاسمین Le Jasmin این کار بسیار بسیار کاره ملیح ولی پر نفوذی
امبر الکسیر نارنجی
سلام آملی عزیز:
اگه رنج قیمتی که میخوای هزینه کنی رو هم میگفتی بهتر بود ولی من چند تا کار رو بهتون پیشنهاد میدم که تست کنید.این کارا به قول عامیانه جوابشون رو پس دادند. یکی دوتاشون ممکنه یکمی فلورال (گلی) باشه ولی نه اونقدر که توی رایحه هایپ شده باشه.با توجه به کارکتر شخصیتی شما که یکمی آرام ، بی سر و صدا و شیطنت و در حاشیه ذکر کردید، لازمه رایحه عطرتون همیشه حضورتون توی یه مکان و یا جمع دوستان و .. رو کمی اعلام کنه و پیشنهاد من به شما فعلا این کارها است:
#آمواج بیچ هات وومن Beach Hut Woman
#اینیتیو پارفومرز پرایوز سایکدلیک لاو Psychedelic Love
#لانکوم هیپنوز ادو پرفیوم Hypnose EDP
#میلر هریس له جاسمین Le Jasmin این کار بسیار بسیار کاره ملیح ولی پر نفوذی
ممنونم، از نت هاشون معلومه که چقدر دلنشینن🌿
امبر الکسیر نارنجی
🙏
سلام املی عزیز
#هرمس ژور دهرمس ابسولو Jour d'Hermes Absolu
#هرمس هرمس له جاقدن د موسیو لی Le Jardin de Monsieur Li
#جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women
#دیوید یورمن سامر اسنس Summer Essence