چرا عطرها برایمان تکراری میشوند؟

درود به تمام دوستان عطرافشانی

امیدوارم هیچوقت احساس تنهایی نکنید،تنها باشید ولی احساسش نکنید ...

چرا عطرها هرچقدر هم خفن باشن باز هم بعد یه دوره استفاده اون جذابیت اولیه شونو برامون از دست میدن،بشخصه عاشق انجلز شیر و الکساندریا ۲ و مفیستو بودم و هستم ولی دیگه اون جذابیت رو برام ندارن

شماهم همینطورید؟

اگه همه اینطورن پس چرا عنوانی به نام عطر امضا تعریف شد

memio memio
1403/10/25

درود جناب، صد البته حق با شماست و منم مدتها پیش همین موضوع رو مطرح کردم ک چرا هیچی راضیم نمیکنه و با راهنمایی دوستان متوجه شدم ک

۱- دنیای روایح به این گستردگی حیفه ک بخوایم محدود کنیم به یک عطر

۲- عطر امضا برای عطربازها نیست، برای افراد عادیه ک خیلی وارد این دنیا نشدن، ماها عطر امضا نداریم رایحه یا نت امضا داریم

یعنی مثلا من ناخواداگاه جذب عطرهایی میشم و انتخابشون میکنم، حالا اگ بررسی کنم میبینم یه نتهای مشترکی بینشون هست، این میشه نت امضای من

۳- همون عطری ک حیلی عاشقشیم وقتی فصل عوض میشه و کارکردش رو‌ازدست میده شاید از چشممون بیفته، باید گذاشت کنار و ب فصلش مجدد باهاش اشتی کرد.

اینها  تجربه جستجوی  خودم  و راهنمایی دوستان متخصص بود، امیدوارم براتون مفید‌باشه 

memio memio
1403/10/25

درود جناب، صد البته حق با شماست و منم مدتها پیش همین موضوع رو مطرح کردم ک چرا هیچی راضیم نمیکنه و با راهنمایی دوستان متوجه شدم ک

۱- دنیای روایح به این گستردگی حیفه ک بخوایم محدود کنیم به یک عطر

۲- عطر امضا برای عطربازها نیست، برای افراد عادیه ک خیلی وارد این دنیا نشدن، ماها عطر امضا نداریم رایحه یا نت امضا داریم

یعنی مثلا من ناخواداگاه جذب عطرهایی میشم و انتخابشون میکنم، حالا اگ بررسی کنم میبینم یه نتهای مشترکی بینشون هست، این میشه نت امضای من

۳- همون عطری ک حیلی عاشقشیم وقتی فصل عوض میشه و کارکردش رو‌ازدست میده شاید از چشممون بیفته، باید گذاشت کنار و ب فصلش مجدد باهاش اشتی کرد.

اینها  تجربه جستجوی  خودم  و راهنمایی دوستان متخصص بود، امیدوارم براتون مفید‌باشه 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟