عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیزم
دوستان بنده قبلا از عطرهای اورجینال استفائه میکردم ولی الان با این شرایط گرون شدن اونها دیگه نمیتونم خرید کنم
مدتی هستش از شرکتهای اماراتی استفاده میکنم و تقریبا اوکی هستش
حالا سوال اینه که آیا عطرهای گِرمی و سوییسی و یا فروشگاه هایی مثل س...ر...ا...د که عطرهای این مدلی داره کیفیت این کارها به چه صورت؟
در درجه ی اول برای بنده سلامتی مهمترین چیز هستش و نمیخوام ضرر داشته باشه و در آینده پشیمون بشم
شرکت ها اماراتی به چه صورت؟ آیا استاندارد مورد نظر رو داره؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سپاس بی کران😍
درود دوست گرامی
همون اماراتی ها بهتر از اسانس هستند و بعضاً قیمتهای پایینتری هم دارند
پیشنهاد میکنم کارهای احمدالمغربی، لطافه و در اولویت بعدی الحمبرا رو تست بفرمایید
درود
شما چقدر برای عطر میخواید هزینه دارین ؟
الان کارای اورجینال تا قیمت ۲ تا ۳ میلیون خیلی خوب و زیاده و خیلی میتونه انتخابای خوبی باشه
مثل انکر نویر ها ، ناتیکا وویاژ یا بلو ، بنتلی ها ، لانوین ، دانهیل ، مون بلان یا خیلی از عطرای دیگه ، حتی کارای زارا یا جگوار ...
به نظرم سمت این شرکت های عربی و اسانس و اینا نرو ...
اگه کمتر از ۲ تا ۳ میلیون قصد هزینه دارین که باز دکانت اورجینال تهیه کنید از ۱۰ میل تا ۵۰ میل بهتره تا اینجور عطرا...
باز انتخاب با شماس 😉 من به شخصه کیفیت رو فدای هیچی نمیکنم... اگرم قبلا میکردم اشتباه میکردم و دیگه اشتباه روتکرار نخواهم کرد و به همه توصیه میکنمش...
درود
شما چقدر برای عطر میخواید هزینه دارین ؟
الان کارای اورجینال تا قیمت ۲ تا ۳ میلیون خیلی خوب و زیاده و خیلی میتونه انتخابای خوبی باشه
مثل انکر نویر ها ، ناتیکا وویاژ یا بلو ، بنتلی ها ، لانوین ، دانهیل ، مون بلان یا خیلی از عطرای دیگه ، حتی کارای زارا یا جگوار ...
به نظرم سمت این شرکت های عربی و اسانس و اینا نرو ...
اگه کمتر از ۲ تا ۳ میلیون قصد هزینه دارین که باز دکانت اورجینال تهیه کنید از ۱۰ میل تا ۵۰ میل بهتره تا اینجور عطرا...
باز انتخاب با شماس 😉 من به شخصه کیفیت رو فدای هیچی نمیکنم... اگرم قبلا میکردم اشتباه میکردم و دیگه اشتباه روتکرار نخواهم کرد و به همه توصیه میکنمش...
سپاس دوست عزیز
از ۷۰۰ تا ۳ تومن میتونم هزینه کنم
پیشنهاد شما چیه
بله
حالا ک اینجا بحثش شد می خواستم بپرسم شما اسانسی ک ۹۰ درصد رایحش شباهت ب اورجینال داشته باشه دیدید؟ی فروشنده قویا میگه تمام اسانس های من بالای ۹۰ درصد شباهت دارن و پول اورجینال نده ک داری پول مارکتینگ و جعبه و برند رو میدی
سپاس دوست عزیز
پیشنهاد شما چیه
سلام به نظرم برید سمت برند لالیک کار خوب خیلی داره
برای هوای گرم لالیک اسپرت ،برای هوای سرد لالیک مشکی یا انکر نویر
یا مثلاً کارای برند ایسی میاکه
بودجه کمی نیست. گرمی چرا آخه؟ دوستان گفتند برندهای اورجینال رو. منم بنتلی رو تاکید میکنم. حتی ایوروشه یک ادکلن داره اونم خیلی خوبه. کویر وتیور.
باز اگر خواستی، لطافه و الحمبرا هم هست.
سپاس دوست عزیز
پیشنهاد شما چیه
سلیقه شمارو نمیدونم اما چند تا نمونه خدمتتون معرفی میکنم
لالیک انکر نواغ اسپرت ، لالیک وایت ، لالیک انکر نواغ اکستریم ، لالیک وایت این بلک
ناتیکا وویاژ ، ناتیکا بلو
بنتلی سیلور لک ، بنتلی بلک ادیشن ، بنتلی ابسولوت ، بنتلی مومنتوم اینتنس
(اقتصادی: جگوار کلاسیک کرومایت ، جگوار کلاسیک و کلاسیک بلک)
لانوین لهوم اسپرت و لانوین لهوم
مون بلان ایندیویجوال (ایندیویژوال) ، مون بلان ایندیویژال تونیک ، مون بلان لجند اسپریت ، مون بلان استارواکر ، مون بلان لجند نایت ، مون بلان لجند ادو تویلت و ادوپرفیوم
دانهیل دیزایر بلو ، دیزایر بلو اوشن ، دانهیل آیکون و آیکون ریسینگ
ایسی میاکه لئو د ایسه پور هوم اسپرت ، ایسی میاکه بلو
آزارو کروم ، آزارو کروم آکوا ، آزارو کروم اکستریم ، آزارو وانتد تونیک
عطر های زارا هم که تو همین رنج خیلی داره و مشابه هستن و با کیفیت
تمامی عطر های بالا هم که گفتم به ذهنم رسید قطعا بیشتر از اینا هم هست فقط نکته ای که هست هر سایت این عطرارو یه قیمت زده و بالا پایین زیاد داره
پیشنهاد میکنم سایت های زیرو بررسی کنی که قیمت هاشون از همه جا مناسب تر و منصفانه تر هستش...
ع..ط..ر..ا..م..ی..ن
ع..ط..ر..ب..ا..ن
ا..ل..ی..س..ا..پ..ر..ف..ی..و..م
موفق باشی عزیز ، امیدوارم عطر مورد علاقه تو تهیه کنی و لذت ببری
سلام
بله قطعا ضرر دارن
درود
۱۰۰٪ مضر هستن
برندهایی همچون الحمبرا و فرگرنس ورد با قیمت نسباتا مناسب بهترین انتخاب هستن...
سلامتی خودتون رو بخاطر قیمت پایین به خطر نیندازید...