دوستان عزیز ، درود
دوستانی که مثل من از طرفداران و عاشقان ادوتویلت ایوسن لورن لانویت دی الهوم هستند ، ممنون میشم نظرشون رو راجع به تولیدات جدید این عطر بدونم ، و اینکه بچ کدهای جدید آیا ارزش خرید دارن ؟
درود بر شما مهریار عزیز...
La Nuit de L'Homme هیچوقت پرفورمنس بالایی نداشته حتی سال اول لانچ (۲۰۰۹)، بیشتر مناسب قرارهای دو نفره هست به نظرم، پیشنهاد من تهیه باتل ۲۰۰ میل هست و استفاده ی دست و دلبازانه و لذت بردن شخصی از رایحه ی زیبای اون
دوست خوبم سلام
متاسفانه بچ کد جدید رسما اب مقطره و پخش بو براش معنی نشده
دوست خوبم سلام
دورد و عرض ادب ، دوست گلم ، مهربد عزیز
دقیقا این موضوعی هست که منو به تردید انداخت ، تا جایی که در اصالت باتل عطری که یکی از دوستان داشت شک کردم ، به هر حال صد حیف از این رایحه که اینطور بی رمق شده
،
درود بر شما مهریار عزیز...
La Nuit de L'Homme هیچوقت پرفورمنس بالایی نداشته حتی سال اول لانچ (۲۰۰۹)، بیشتر مناسب قرارهای دو نفره هست به نظرم، پیشنهاد من تهیه باتل ۲۰۰ میل هست و استفاده ی دست و دلبازانه و لذت بردن شخصی از رایحه ی زیبای اون
دورد و عرض ادب ، رهام عزیز
فرمایشتون را قبول دارم ، یه عطر بسیار شیک جذاب ملایم و لطیف هست و طبق فرمایش شما همیشه از لحاظ پرفورمنس متوسط بوده ولی الان متاسفانه خیلی ضعیف شده و به فرمایش شما تنها راه شاید فول ور کردنش باشه🙏
دوست خوبم سلام
دورد و عرض ادب ، دوست گلم ، مهربد عزیز
دقیقا فرمایشتون صحیحه ، این مسئله چیزی بودکه منو به تردید انداخت ، حتی تا جائی که به اصالت باتل عطر یکی از دوستان شک کردم ، واقعا صد حیف از چنین رایحه زیبا و دوست داشتنی 🙏
سلام
خیر اصلا ارزش خرید ندارن و رسماً «آب» هستن
سلام
خیر اصلا ارزش خرید ندارن و رسماً «آب» هستن
درود بر شما جناب آقای امیر ، ممنون از راهنمائیتون 🙏