سورملینا

درود خدمت تمامی عزیزان

«قبل از استفاده از عطر ، بوی عرق نده»

جمله ای که بسیار مهم و از اهمیت بالایی برخورداره و دنبال جایگزین مناسب برای مام و دئودورانت ها هستن به علت های مختلف مثل لک‌ کردن لباس ها یا حالت چسبندگی که بعضیاشون دارن و...

طبق نظرات و پیشنهادات دوستان محصول ساخت ایران به نام سورملینا رو تهیه کردم که اینروزا تبلیغات زیادی هم راجبش داخل تلویزیون میشه...

محصولی که حساست نداره و از مواد طبیعی و معدنی ساخته شده و تمام گواهی های سلامت رو داره...

تستش کردم و واقعا محصول خوبی هستش و ارزنده و استفاده ازش رو بهتون پیشنهاد میدم اگه مشکل تعریق زیاد و بوی بد دارید

بعد از حمام و روی پوست خشک ۴ بار که اسپری کنید تا حمام بعدی تعریقتون بوی بد نمیده و در کل محصول خوبی هستش...

رایحه اولیه خوبی هم داره (رایحه تمیزی و خنک تو سبک بلو شنل ، ورساچه پور هوم ، ایمجینیشن و ...)

افشانه خیلی عالی هم داره و پخش خوبی میده به محصول

حالا باز دوستان عزیز اگه پیشنهاداتی دارید در این مورد یا راجب همین محصول تجربه ای دارین خوشحال میشم در میون بذارید تا همگی استفاده کنیم...

خوشبو باشید

دانیال دانیال
1403/11/06

حقیقتش من زیاد نظرم رو جلب نکرد... اولد اسپایس برای زیر بغل خیلی بهتره و متنوع تر

رضا رضا
1403/11/06

درود.

من از دئودورانت کرم کامان )رنگ سورمه ای( استفاده میکنم. خیلی راضیم. و قیمتش هم خیلی کمتره. به شخصه حاضر نیستم این مبلغ رو برای سورملینا بدم. نوع بازاریابیش هم برام جالب نیست...

Telecaster Telecaster
1403/11/07

درود

از نظر رایحه که کاملا تکراری و اصلا تم جدیدی نداره اما کاملا همه پسند هستش

برای بعد از حمام و محل کار هم حتی گزینه مقبولی هستش...

Mahdis Mahdis
1403/11/07

درود و وقت بخير

اگر دنبال محصولي هستيد كه بوي نامطبوع بدن رو حذف كنين

بدون مختل كردن غدد و منافذ ، كرم كليون سون ديز واقعا عاليه

بوي خاصي هم نميده ميتونيد عطر مورد علاقتون رو اسپري كنين :)

من خودم نیوا و اولد اسپایس استفاده میکنم ولی نه همیشه متوجه شدم هرچی بیشتر مام و دئودورانت مصرف کنیم بیشتر بدن وابسته میشه و بوی عرق بد میشه و مجبور به استفاده هرچی کمتر مصرف بشه عرق کم بو تر میشه ،اگر آدم مرتب استحمام داشته باشه واقعا نیازی به دئودورانت نداره مگر موارد و روزای خاص 

رفیقای اهوازیم تو تابستون از زاج سفید استفاده میکنند و خیلی راضین چون هم ضرر دئودورانت هارو نداره هم مانع تعریق نمیشه فقط نمی‌ذاره عرق بوی بد بگیره 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟