دوستان
ذره ای شک ندارم که دیورهوم اینتنس عطر بی نظیریه
ولی حتی تو فرگرنتیگا هم خیلی ها نسبت ب انتخاب هرساله این عطر اعتراض دارن
شما اگر بخواید بهترین عطر مردانه تاریخ رو انتخاب کنید چه عطری انتخاب می کنید که واقعا از دیورهوم اینتنس خوش رایحه تر و شامه نوازتر باشه
سپاس
سلام
با اینکه عطرهای خیلی زیادی هستن که بسیار بهتر و باکیفیت تر و سرتر از مارلی لیتون هستن ولی من این عطر رو انتخاب میکنم..
سلام
با اینکه عطرهای خیلی زیادی هستن که بسیار بهتر و باکیفیت تر و سرتر از مارلی لیتون هستن ولی من این عطر رو انتخاب میکنم..
هنوز تست نکردم
ولی خیلی تعریفشو شنیدم
تغ هرمس 🤔 ولی تو انتخاب دیور من حق میدم چون خانوما هم سلیقشون مدنظره که مورد پسند خیلی از خانوماس حتی استفاده هم میکنن
هر عطری برای هر شخصی بهترینه خودشه و به نظرم تو دنیای عطر بهترین نداریم...
امسال تو تست هایی که داشتم بیشتر از همه لالیک ایندیگو رو پسندیدم و خیلی دوسش داشتم!
مثلا از نظر من میتونست جزو ۳ عطر برتر امسال باشه!
درود بر شما به نظر بنده کرید اونتوس شایسته این مقام هست
درود بر شما دوست گرامی
سوا از پارامترهای کیفی که البته در مورد این شاهکار تاریخ عطر سازی از لحاظ پرفورمنس ضعیف شده فکر میکنم انتخاب بهترین عطر دوران بیشتر بر اساس سلیقه عموم مردم باشه
به شخصه انتخاب فقط یک مورد کار بسیار سختیه
مخصوصا که من در روایح تنوع طلب هستم
ولی اگر بخوام فقط یک عطر رو بر اساس سلیقه شخصی نام ببرم:
#اورتو پاریسی مگاماره ( مگامار ) Megamare
و اولویت های بعدی:
#دیور ساوج (ساواج) الکسیر Sauvage Elixir
#پارفومز د مارلی الثیر (التیر) Althaïr
#شنل بلو ادو پرفیوم Bleu de Chanel EDP
درود دوست عزیز
بله هیچ جای شکی نیست که دیورهوم اینتنس یکی از بهترین عطرهای مردانه هست..اما یک چیز که اینجا باید درموردش صحبت کرد برند هستش...عطرهایی که با قیمت بالاتر یا به اصطلاح فضایی معرفی میشن بیشتر مورد توجه قرار میگرین..مثال همین کرید اونتوس یا دیور ساواج...هیچکس به ماندگاری یا رایحه این عطرها توجه نمیکنه و بخاطر برندش هم که شده اون رو میخره...
بهترین مشابه دیورهوم اینتنس میتونه جیونچی جنتلمن ریزرو پرایو باشه...با اینکه قیمت پایین تری نسبت به دیورهوم اینتنس داره اما پرفورمنس با کیفیت تری هم داره...همینطور شامه نواز تر...
موفق و پاینده باشید..🌹🌹🌹
سلام به نظرم این مولفه ممکن هرسال تغییر کنه مخصوصا برای من که آدم تنوع طلبی هستم ولی در حال حاضر به نظرم لیتون خیلی کار درست و سیف هست
برای فصول گرم هم به نظرم بلو شنل ،درسته حالا تکراری و هایپ شده ولی خب واقعا انرژی مثبت این ادکلن