عطر انجیر شیرین هم تست داشتین؟یعنی وجوه سبز و خاکی نداشته باشه و شیرینی انجیر و میوه ی انجیر حس بشه.
سلام دوست عزیز، عطر انجیری شیرین که خودم تست کرده باشم alluring fig از برند theodoros kalotinis .
#تئودوروس کالوتینیس الورینگ فیگ Alluring Fig
مقداری اون تم سبز رو که فرمودین داره چون برگ انجیر هم جز نت های عطره ولی هر چقدر میگذره شیرین تر میشه و وانیل نقشش پررنگ تر میشه.
اگه اشتباه نکنم الان قیمت ۵۰ میلش حدود ۵ تومن باشه.
دوتا عطر انجیری که خیلی معروفن و بسیار پر طرفدار اما بنده تست نکردم
#ال آرتیسان پارفومر پریمیر فیگور Premier Figuier
#دیپتیک فیلوسیکوس ادو پرفیوم Philosykos Eau de Parfum
البته این دیپتیک چند مدل فیلوسیکوس داره، edt و edp و یک نسخه قدیمی که قبل از سال ۲۰۰۰ لانچ شده که فکر نکنم دیگه پیدا بشه.
شیرین و گران!
#له لابو د نویر 29 The Noir 29
قیمت مناسبتر و تقریبا شیرین، و بی تعارف از نظر من یکی از بهترین انجیری های جهان!
#تئودوروس کالوتینیس الورینگ فیگ Alluring Fig
هر دو هم فکر کنم در ایران موجود باشه... حتما تست کن دوست عزیز
با سلام
عطر #بی دی کی پارفومز گریس چارنل Gris Charnel واقعا نوت انجیر زیبایی داره
و لطافه یه کار نسبتا مشابه به اینکار داره که تقریبا ۹۰ درصد شباهت داره و نوت انجیر بولدی هم داره توصیه میکنم حتما رایحه شو امتحان کنید (لطافه لیام طوسی)
به به مرسی ازتون دانیال و کاوه ی عزیز
به به مرسی ازتون دانیال و کاوه ی عزیز
خواهش میکنم جناب خلیلی وظیفه بود، من الان نگاه کردم دیدم که دستریز premier figuier رو دارم و تستش کردم و حتی نظر هم گذاشتم توی صفحش.
البته دستریزش مال ۲ سال پیشه تقریبا و ممکنه الان مقداری بوش تغییر کرده باشه ولی الان که دوباره تستش کردم باز همون وجه خاکی و سبز که فرمودین رو داره توی اپنینگ. قیمتش هم خیلی بالاست و با این قیمت نمی ارزه ولی تستش خالی از لطف نیست.
noble fig از ferrari از فراری هم عطر خوبیه،ایکاروس پیشنهادش کرده بود و من خودم هم تستش کردم و خیلی خوب بود ولی خب ماندگاری زیادی نداره،اما فکر کنم از ارزان ترین عطر های انجیری باشه که میشه تهیه کرد.