انجیر شیرین ؟

عطر انجیر شیرین هم تست داشتین؟یعنی وجوه سبز و خاکی نداشته باشه و شیرینی انجیر و میوه ی انجیر حس بشه.

کاوه کاوه
1403/11/11

سلام دوست عزیز، عطر انجیری شیرین که خودم تست کرده باشم alluring fig از برند theodoros kalotinis .

Alluring Fig #تئودوروس کالوتینیس الورینگ فیگ Alluring Fig 

مقداری اون تم سبز رو که فرمودین داره چون برگ انجیر هم جز نت های عطره ولی هر چقدر میگذره شیرین تر میشه و وانیل نقشش پررنگ تر میشه.

اگه اشتباه نکنم الان قیمت ۵۰ میلش حدود ۵ تومن باشه.

دوتا عطر انجیری که خیلی معروفن و بسیار پر طرفدار اما بنده تست نکردم 

Premier Figuier #ال آرتیسان پارفومر پریمیر فیگور Premier Figuier 

Philosykos Eau de Parfum #دیپتیک فیلوسیکوس ادو پرفیوم Philosykos Eau de Parfum 

البته این دیپتیک چند مدل فیلوسیکوس داره، edt و edp و یک نسخه قدیمی که قبل از سال ۲۰۰۰ لانچ شده که فکر نکنم دیگه پیدا بشه.

دانیال دانیال
1403/11/11

شیرین و گران!

The Noir 29 #له لابو د نویر 29 The Noir 29 ​​​​​​

قیمت مناسب‌تر و تقریبا شیرین، و بی تعارف از نظر من یکی از بهترین انجیری های جهان!

Alluring Fig #تئودوروس کالوتینیس الورینگ فیگ Alluring Fig ​​​​​​

هر دو هم فکر کنم در ایران موجود باشه... حتما تست کن دوست عزیز

با سلام

عطر Gris Charnel #بی دی کی پارفومز گریس چارنل Gris Charnel  واقعا نوت انجیر زیبایی داره

و لطافه یه کار نسبتا مشابه به اینکار داره که تقریبا ۹۰ درصد شباهت داره و نوت انجیر بولدی هم داره توصیه میکنم حتما رایحه شو امتحان کنید (لطافه لیام طوسی)

به به مرسی ازتون دانیال و کاوه ی عزیز

کاوه کاوه
1403/11/12
در پاسخ به محمد خلیلی :

به به مرسی ازتون دانیال و کاوه ی عزیز

خواهش میکنم جناب خلیلی وظیفه بود، من الان نگاه کردم دیدم که دستریز premier figuier رو دارم و تستش کردم و حتی نظر هم گذاشتم توی صفحش.

البته دستریزش مال ۲ سال پیشه تقریبا و ممکنه الان مقداری بوش تغییر کرده باشه ولی الان که دوباره تستش کردم باز همون وجه خاکی و سبز که فرمودین رو داره توی اپنینگ. قیمتش هم خیلی بالاست و با این قیمت نمی ارزه ولی تستش خالی از لطف نیست.

noble fig از ferrari از فراری هم عطر خوبیه،ایکاروس پیشنهادش کرده بود و من خودم هم تستش کردم و خیلی خوب بود ولی خب ماندگاری زیادی نداره،اما فکر کنم از ارزان ترین عطر های انجیری باشه که میشه تهیه کرد.

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟