درود به دوستان عطربازم
بین عطرهایی که تا حالا تست داشتین، بنظرتون کدوم عطر میتونه همون رایحهای دیوانهکننده و اغواگری باشه که توی فیلم عطر: داستان یک قاتل همه رو مدهوش و شیدا کرد؟ (البته میدونم هیچ عطری احتمالا نتونه اون اندازه انسان رو واله و شیدا کنه ولی عطری که بنظرتون میشه به اون رایحه نزدیک باشه یا با تماشای فیلم توی ذهنتون کدوم عطره؟) پیشاپیش ممنونم از پاسخهاتون 🥰
درود ماری خانوم
بنظرم کارنال فلاور از فردریک مال، رسماً بوی بهشته
شاید این...
سلام یادمه زمانی که این فیلم رو دیدم ادکلن باز هم نبودم ولی خیلی برام جالب بود به نظرم با اینکه تعداد زیادی ادکلن تست کردم ولی هنوز نمیتونم کاری رو در خور بدونم که اونجوری که در اون فیلم بود اغواکننده باشه که همه شروع کنند به هم آغوشی و غیره اگر همچین عطری وجود داشته باشه مسلما دست ساز و بهتر بگم تک ساز خواهد بود و به تعداد خیلی محدود با قیمت فوق العاده بالا فروخته بشه و احتمالا افشانه هم نداشته باشه مثل این عطر های غلیظ عربی باید یک لاین روی دست کشید چون غلظت بالایی خواهد داشت
درود
من همیشه به این موضوع فکرکردم. خیلی سوال عجیبیه. عطری که مواد اولیه اش اونجوری باشه، به احتمال خیلی زیاد شبیه نداره. ولی خب شاید یه رایحه خوراکی یا جنسی-حیوانی با توان تحریک بسیار بالای غرایز باشه. شبیه چیزی که توی یکی از فیلمای اوشن مت دیمن استفاده میکرد. معجونی از فرومون.
یه مخلوق فرازمینی که عقل رو تا اون حد تحت تاثیر قرار بده. البته ممکنه بوی صابونی خیلی خوبی هم بوده باشه چون به هر حال چربی موجود در بدن انسان میتونه مورد استفاده صابون سازی هم قراربگیره. ارجاع میدم شما رو به تایلر دردن.
به نظرم یه شیشه پر شده از اونتوس، گرین آیریش تویید، ایلیزیوم، و بهترین عطر زنانه گورماند.😅🤷🏻
💐💐
درود
اگر منظورتون عطر مردانه است...
تام فورد فا*ینگ فابیولس..البته اگر قیمتش براتون سنگین نباشه...
درود ماری خانوم
بنظرم کارنال فلاور از فردریک مال، رسماً بوی بهشته
ممنونم از پاسختون 🌷. اوهوم. میتونه گزینه خوبی باشه 😊
شاید این...
ممنونم آقا دانیال از پاسختون🌷. مشتاق تستش شدم 🤩
سلام یادمه زمانی که این فیلم رو دیدم ادکلن باز هم نبودم ولی خیلی برام جالب بود به نظرم با اینکه تعداد زیادی ادکلن تست کردم ولی هنوز نمیتونم کاری رو در خور بدونم که اونجوری که در اون فیلم بود اغواکننده باشه که همه شروع کنند به هم آغوشی و غیره اگر همچین عطری وجود داشته باشه مسلما دست ساز و بهتر بگم تک ساز خواهد بود و به تعداد خیلی محدود با قیمت فوق العاده بالا فروخته بشه و احتمالا افشانه هم نداشته باشه مثل این عطر های غلیظ عربی باید یک لاین روی دست کشید چون غلظت بالایی خواهد داشت
مرسی از پاسختون. چیزی که ترسیم کردین واقعا جالب بود.🌷
درود
من همیشه به این موضوع فکرکردم. خیلی سوال عجیبیه. عطری که مواد اولیه اش اونجوری باشه، به احتمال خیلی زیاد شبیه نداره. ولی خب شاید یه رایحه خوراکی یا جنسی-حیوانی با توان تحریک بسیار بالای غرایز باشه. شبیه چیزی که توی یکی از فیلمای اوشن مت دیمن استفاده میکرد. معجونی از فرومون.
یه مخلوق فرازمینی که عقل رو تا اون حد تحت تاثیر قرار بده. البته ممکنه بوی صابونی خیلی خوبی هم بوده باشه چون به هر حال چربی موجود در بدن انسان میتونه مورد استفاده صابون سازی هم قراربگیره. ارجاع میدم شما رو به تایلر دردن.
به نظرم یه شیشه پر شده از اونتوس، گرین آیریش تویید، ایلیزیوم، و بهترین عطر زنانه گورماند.😅🤷🏻
💐💐
مرسی آقا کاوه🌷. آره. بنظر منم همچین عطری حتما ی آکورد انیمالیک خواهد داشت. باید عطرهایی که نام بردین رو ترکیب کرد ببینیم اغواگر میشه یا نه 😁.
درود
اگر منظورتون عطر مردانه است...
تام فورد فا*ینگ فابیولس..البته اگر قیمتش براتون سنگین نباشه...
ممنونم از پاسختون 🌷. راستش دنبال جنسیت توی عطر نبودم. و همینطور اغواکردن بقیه 😁. هدفم فقط این بود که یکم ذهن رو به چالش بکشم 😊