Baby c a t Baby c a t
4
1403/11/13

چوبی زنانه

سلام و درود

دنبال یک عطر چوبی پودری زنانه هستم که اصطلاحا بوی pencil shaving داشته باشه. 

جدیدا Perles De Lalique #لالیک پرلس د لالیک Perles De Lalique  رو خریدم و خیلی دوستش دارم. متاسفانه پرفورمنس خوبی نداره و دنبال جایگزین براش میگردم.

Fatimah Fatimah
1403/11/14

سلام، توی دیزاینری های زنونه خیلی رایج نیستن این دست روایح بیشتر همون دیور هوم و اینا بوی تراشه مداد میدن ولی چنتایی که به خاطرم میان:

One #جنیفر لوپز وان One 

My Name #تروساردی مای نیم My Name 

She Wood #دسکوارد2 شی وود She Wood 

Eau des Merveilles #هرمس او دس مرویلس Eau des Merveilles 

L'Ange Noir #جیونچی له آنجئو نویر L'Ange Noir  این یکی خشکه خشکه بوی چوب خالص میده 

Iris de Syracuse #بوچرون ایریس د سیراکیوس Iris de Syracuse سخت پیدا میشه ولی کاملا و دقیقا همونیه که بهش میگن تراشه ی مداد.

اگه کلاسیک پسند هستید Samsara Eau de Parfum #گرلن سمسارا ادو پرفیوم Samsara Eau de Parfum 

Balenciaga Paris #بالسیاگا پاریس Balenciaga Paris این هم متاسفانه پیدا نمیشه

Baby c a t Baby c a t
1403/11/17
در پاسخ به دانیال :

متشکرم🙏🏻🌹

Baby c a t Baby c a t
1403/11/17
در پاسخ به Fatimah :

سلام، توی دیزاینری های زنونه خیلی رایج نیستن این دست روایح بیشتر همون دیور هوم و اینا بوی تراشه مداد میدن ولی چنتایی که به خاطرم میان:

One #جنیفر لوپز وان One 

My Name #تروساردی مای نیم My Name 

She Wood #دسکوارد2 شی وود She Wood 

Eau des Merveilles #هرمس او دس مرویلس Eau des Merveilles 

L'Ange Noir #جیونچی له آنجئو نویر L'Ange Noir  این یکی خشکه خشکه بوی چوب خالص میده 

Iris de Syracuse #بوچرون ایریس د سیراکیوس Iris de Syracuse سخت پیدا میشه ولی کاملا و دقیقا همونیه که بهش میگن تراشه ی مداد.

اگه کلاسیک پسند هستید Samsara Eau de Parfum #گرلن سمسارا ادو پرفیوم Samsara Eau de Parfum 

Balenciaga Paris #بالسیاگا پاریس Balenciaga Paris این هم متاسفانه پیدا نمیشه

خیلی ممنون عزیزم🥰

نظراتتون رو دنبال میکنم. خوشحال شدم راهنماییم کردین🌹😁

عرض ارادت😉

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟