سلام خدمت همه دوستان گرامی ، من مثل شما عزیزان حرفه ای نیستم ، باعث خوشحالی و افتخار من هست که بتونم مشورت عزیزان رو در خصوص انتخاب عطر مناسب برای آقایی با مشخصات ذکر شده بدونم
سن حدود ۳۹ ، قد ۱۸۰ ، نه چاق و نه لاغر ، رنگ پوست سبزه ، ریش بلند و سیبیل هندلبار ، از نظر حجم و مدل تقریبا مثل آقای زندوکیلی ( فقط ریش نه چهره یا چیزهای دیگه ) ، جدی ، شغل گرافیست و کمی مهندس ساختمان ، خصوصیت اخلاقی درونگرا و کم حرف ( ولی عطری میخام غیر درونگرا و پر حرف ) تیپ لباس اکثرا اورکت چریکی با رنگ سبز زیتونی یا خاکی ولی ساده ، در بهار معمولا کژوال
روایح مورد علاقه ، مرکبات ، چوبی ، تلخ ، دارک ، تند و بوضوح مردانه و در عین آزار دهنده نباشه ، هرچند از عطرهای فرش و خنک هم خوشم میاد اگر واقعا مردانه به نظر برسه
رایحه شیرین و میوه ای نباشه ، بیش از حد ادویه ای نباشه ، یا اینکه به قدری این سبک نتهاش ملایم باشه که به هیچ وجه توی ذوق نزنه، در تنباکویی و چرمی بودن افراط نشده باشه ، از رایحه سیب مخصوصا قرمز خوشم نمیاد مثل کرید اونتوس
مشخصات عطر ، پخش بوی بسیار بالا ، ماندگاری متوسط تا بالا ، کمتر شناخته شده و خیلی خاص ، به هیچ وجه هایپ نباشه ، بشه پیداش کرد و نیاز نباشه دنبال بچ کد های قدیمیش یا ورژنهای قبل ری فرموله شدن بگردیم
قیمت ، زیاد اهمیتی نداره
فصل مورد استفاده ؛ مهم نیست
خیلی طولانی شد ، خوشحال میشم نظر اساتید رو بدونم واقعا ممنونم
این مورد هم تست بفرمایید:
تست کنید...
ممنونم علی جان گزینه های جذابی به نظر میرسن حتما تست میکنم
ممنونم سورنا جان ، عجب رویوی خوبی داره این عطر ، حتما تست میکنم
تست کنید...
مشخصات و رویو عطرهایی که دوستان من جمله شما ارسال کردن میخونم یکی از یکی دیگه بهتر ، حتما همه رو تست میکنم ، خیلی ممنونم
ای داد و ای فغان ، یکی از یکی بهتر ، ولی دوست دارم همه رو تست کنم ، سپاس. بی کران
مشخصات و رویو عطرهایی که دوستان من جمله شما ارسال کردن میخونم یکی از یکی دیگه بهتر ، حتما همه رو تست میکنم ، خیلی ممنونم
نظرلطفتونه...