دوستان عزیز نظرتون در مورد دیگر کرید چیست ؟ (غیر اونتوس)

درود دوستان عزیز بنده خودم عاشق عطرهای کرید هستم البته غیر اونتوس   

خودم عاشق گرین ایریش تویید(برای تابستان معتدل و اوایل پاییز)     رویال واتر (تابستان گرم)  رویال میفر ( برای بهار و اواخر زمستان)  رویال عود (زمستان سر و پاییز سرد و بارانی)   اینا رو دارم و استفاده میکنم هیچ عطری به جذابیتی اینها نرسیده  نظر شما دوستان رو میخواهم بدونم حتی برند های دیگر  و این که با توجه به گرانی بیش از حد این عطر ها ایا عطر شرکتی هست نزدیک اینا هم بشه؟ من شخصا پیدا نکردم

Telecaster Telecaster
1403/11/20

درود ۱۰۰٪ عطرهای کرید با پرستیژ و خالص هستند و جای بحثی باقی نمیمونه اما قیمتشان کمی زیادی بالاست...

خیلی ها که به دنبال عطرهای حاشیه هستند به برچسب قیمتی این عطرها نگاه میکنن و بعد خرید میکنن اما بعد کمی تفکر همه ما میبینیم که پول برند رو پرداخت کردیم و...

بنده تعداد خیلی کمی از عطرهای این برند رو دارم که به دلیل برچسب قیمتی آنها هست و همچنین بیشتر برای ۶ماه اول سال استفاده می‌کنم...

به ترتیب..

گرین آیریش

وایکینگ کلوژن

بویس دو پرتغال

تابارِم

فقط آخری توی کلکسیون بنده نیست و نیازی هم بودنش نیست..البته که بازهم جای بحث هستش...

موفق باشید..🌹🌹🌹

در پاسخ به Telecaster :

درود ۱۰۰٪ عطرهای کرید با پرستیژ و خالص هستند و جای بحثی باقی نمیمونه اما قیمتشان کمی زیادی بالاست...

خیلی ها که به دنبال عطرهای حاشیه هستند به برچسب قیمتی این عطرها نگاه میکنن و بعد خرید میکنن اما بعد کمی تفکر همه ما میبینیم که پول برند رو پرداخت کردیم و...

بنده تعداد خیلی کمی از عطرهای این برند رو دارم که به دلیل برچسب قیمتی آنها هست و همچنین بیشتر برای ۶ماه اول سال استفاده می‌کنم...

به ترتیب..

گرین آیریش

وایکینگ کلوژن

بویس دو پرتغال

تابارِم

فقط آخری توی کلکسیون بنده نیست و نیازی هم بودنش نیست..البته که بازهم جای بحث هستش...

موفق باشید..🌹🌹🌹

سپاس از شما کاملا درسته به نظر خود بنده کرید حداقل 80 درصد پول برند میگیره و باز به نظر بنده اکی هست چرا که ارزان تر بود خیلی ها کرید استفاده میکردند و خوبی بزرگ کرید پخش ضعیف تره که باعث میشه خیلی ها کمتر بیان سمتش در حالی که پخش متوسط عالیه یعنی باعث میشه عطر شخصی سازی برای شما باشه

دانیال دانیال
1403/11/21

اونتوس که سلطان عطر هاست و خودش یک مکتب هستش، بجز اونتوس و اونتوس ابسولو... بین تست هایی که داشتم بترتیب اینا خیلی جذاب بودند برام... 

Green Irish Tweed #کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed ​​​​​​

Viking #کرید ویکینگ (وایکینگ) Viking 

Royal Oud EDP #کرید رویال عود ادو پرفیوم Royal Oud EDP 

این هم واقعا خفن هستش البته تستش در حد بوییدن و چند اسپری در فروشگاه بود ولی همونم انسان رو دیوانه میکنه... ​​​​​​

Delphinus #کرید دلفینوس Delphinus 

در پاسخ به دانیال :

اونتوس که سلطان عطر هاست و خودش یک مکتب هستش، بجز اونتوس و اونتوس ابسولو... بین تست هایی که داشتم بترتیب اینا خیلی جذاب بودند برام... 

Green Irish Tweed #کرید گرین ایریش توید Green Irish Tweed ​​​​​​

Viking #کرید ویکینگ (وایکینگ) Viking 

Royal Oud EDP #کرید رویال عود ادو پرفیوم Royal Oud EDP 

این هم واقعا خفن هستش البته تستش در حد بوییدن و چند اسپری در فروشگاه بود ولی همونم انسان رو دیوانه میکنه... ​​​​​​

Delphinus #کرید دلفینوس Delphinus 

عرض ادب بسیار بسیار عالی به نظر بنده اونتوس به خاطر تبلیغات زیاد خراب شده ولی وایکینگ خوبه اما برای سن زیر 25 سال رویال عود واقعا عالیه دلفینوس هم عاشقشم به ویژه یک نت بادام خیلی خیلی عالی داره

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟