آرماف کلاب دی نایت

سلام خدمت دوستان عزیز

ممنون میشم راهنماییم بفرمایین بین نسخه پارفیوم این عطر که ساخت فرانسه هست و ۱۵۰ میل میباشد و نسخه ادوپرفیوم که ۲۰۰ میل میباشد و ظاهرا ساخت امارات هست کدوم از لحاظ کیفیت بهتره

درود

برند آرماف کلا برند اماراتی هستش تحت لیسانس فرانسه

این حرف شما هم ربطی به ساخت جایی نداره و فقط بحث غلظته

من باشم ۲۰۰ میل رو ترجیح میدم چون هم حجم بیشتری داره هم پرفورمنس خوب از نظر رایحه هم یکم جذاب تره

ولی ۱۵۰ میل هم خوبه به نظرم میوه ای تره رایحه اش و موندگاری بیشتری هم داره

اگر رایحه اونتوس علاقه دارین هر کدوم رو بخرین لذت میبرین اما پیشنهاد من ۲۰۰ میل ادوپرفیوم هستش!

[EDITED] 1403/11/25 14:41
دانیال دانیال
1403/11/25

Club De Nuit Intense Limited Edition #آرماف کلاب د نویت اینتنس لیمیتد ادیشن Club De Nuit Intense Limited Edition ​​​​​​

بین ارماف های کلاب د نویت این بنظرم قوی ترین هست.. 

Telecaster Telecaster
1403/11/25

درود

تا جایی که بنده شنیدم تفاوت فاحشی بین این دو نیست اما ۱۰۰٪ ۱۵۰میل فرانسوی کیفیت بالاتری داره اما ارزش خرید اماراتی بیشتر هستش و رایحه تقریباً یکی هستش..

امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم...

سلام و ارادت

فرانسه و اماراتش فرقی نمیکنه

تفاوت یک در غلظت هست، ۱۵۰ پارفوم هست، ۲۰۰ میل ادوپرفیوم

تفاوت دیگر در رایحه هست، ۱۵۰ میل مشابه بچ های قدیم اونتوس یعنی وجه دودی اسموکی بولد هست در صورتی که ۲۰۰ میل ادوپرفیوم میوه ای تر هست

و ثالثا تفاوت فاحش در پرفورمنس که ۱۵۰ میل edp غولی هست برای خودش، ۱۰۰٪ برنده ی میدان نسخه ۱۵۰ هست فقط و فقط برای اولین بار ۷،۸ پاف ازش اسپری کنید و بزاریدش جای تاریک و دمای ثابت رو به خنک بمونه، اردیبهشت ماه درش بیارید و ازش لذت ببرید، تابستون هم استفادش نکنید، مناسب بهار خنک و پاییز هست بخاطر اسموکی بودن، توی گرما آزار دهنده هست

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟