بلوشنل ادوپرفیوم

درود بر شما پرسشی دارم از بزرگواران آیا بلودشنل نسخه ادوپرفیوم دستخوش ریفرموله شده یا خیر؟

درصورتی که عزیزان پاسخ دهند سپاسگزار میباشم

Telecaster Telecaster
1403/11/26

درود بر شما بزرگوار...

خیر..تا جایی که بنده اطلاع دارم ادوتویلتش هم تغییر خاصی نداشته...

در پاسخ به Telecaster :

درود بر شما بزرگوار...

خیر..تا جایی که بنده اطلاع دارم ادوتویلتش هم تغییر خاصی نداشته...

درود بر شما بلی بنده هم جایی ندیدم ولی متاسفانه در کامنتها اعلام فرمودند دوستانی که ریفرموله شده .به هر حال سپاس از شما دوست کرامی

درود آرش جان

رایحه که تغیری نداشته، پرفورمنس هم که از ابتدای تولید کاملا متوسط بوده و هست، نیازمند تجدید مکرر در طی روز...

در پاسخ به رهام چهارلنگ بختیاری :

درود آرش جان

رایحه که تغیری نداشته، پرفورمنس هم که از ابتدای تولید کاملا متوسط بوده و هست، نیازمند تجدید مکرر در طی روز...

درود بر آقا رهام عزیز ممنون از مهر شما اینقدر از این عطر و پرفورمنسش انتقاد کردند که آدم حیران میشه من موندم خرید از برند شنل درسته یا برم سمت دیور سواژ الکسیر که البته فضا بسیار متفاوت است.البته من نسخه ادوتویلت را دارم قطعا ضعیفتر شده ولی شناختی از نسخه ادوپرفیوم و پرفیوم ندارم به همین خاطر پرسیدم

در پاسخ به آرش وقوعی :

درود بر آقا رهام عزیز ممنون از مهر شما اینقدر از این عطر و پرفورمنسش انتقاد کردند که آدم حیران میشه من موندم خرید از برند شنل درسته یا برم سمت دیور سواژ الکسیر که البته فضا بسیار متفاوت است.البته من نسخه ادوتویلت را دارم قطعا ضعیفتر شده ولی شناختی از نسخه ادوپرفیوم و پرفیوم ندارم به همین خاطر پرسیدم

سلام جناب وقوعی چرا شنل اگویست پلاتینیوم امتحان نمیکنید که پخش بهتری داره ؟ 

Egoiste Platinum #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum 

در پاسخ به سورنا مقدم :

سلام جناب وقوعی چرا شنل اگویست پلاتینیوم امتحان نمیکنید که پخش بهتری داره ؟ 

Egoiste Platinum #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum 

درود بر شما بزرگوار گزینه جالبیه .سپاس از شما

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟