سلام وقتتون بخیر دوستان برای بلو د شنل و شنل الور هوم اسپرت مشابه اقتصادی نهایتاً تا ۳ میلیون تومان سراغ دارید
درود
هردو مشابه زیاد دارن..برندهای زیادی توی رنج قیمت های مختلف هستن...
جانوین..الحمبرا..فرگرنس ورد..و برندهای اماراتی با کیفیت که اکثراً تنوع قیمتی بالایی دارن...
فقط کافیه توی گوگل سرچ کنید(مشابه اقتصادی بلو د شنل یا الورهوم)...مطمئن باشید عطر مورد نظرتون رو پیدا می کنید...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم موفق باشید..🌹🌹🌹
سلام
برا بلو شنل #آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک Club de Nuit Blue Iconic
البته یکم سنتتیکه اولش بنظرم تست کنین بعد بخرین
تشکر دارم جسارتاً نظرتون در مورد برند های اماراتی چیست
درود
هردو مشابه زیاد دارن..برندهای زیادی توی رنج قیمت های مختلف هستن...
جانوین..الحمبرا..فرگرنس ورد..و برندهای اماراتی با کیفیت که اکثراً تنوع قیمتی بالایی دارن...
فقط کافیه توی گوگل سرچ کنید(مشابه اقتصادی بلو د شنل یا الورهوم)...مطمئن باشید عطر مورد نظرتون رو پیدا می کنید...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم موفق باشید..🌹🌹🌹
خیلی ممنونم به نظرتون بازخوردی که از مدل های اماراتی میگیرم میتونه تا حدی مشابه بازخورد مدل های اورجینال باشه؟ به طور مثال از اونجایی که این دو عطر اغواگر و عطرهای جذابی هستند مشابه هاشونم همینطور خواهند بود؟ متشکرم
سلام
برا بلو شنل #آرماف کلاب د نویت بلو ایکونیک Club de Nuit Blue Iconic
البته یکم سنتتیکه اولش بنظرم تست کنین بعد بخرین
متشکرم
خیلی ممنونم به نظرتون بازخوردی که از مدل های اماراتی میگیرم میتونه تا حدی مشابه بازخورد مدل های اورجینال باشه؟ به طور مثال از اونجایی که این دو عطر اغواگر و عطرهای جذابی هستند مشابه هاشونم همینطور خواهند بود؟ متشکرم
درود
اول از همه معذرت از این دخالت میکنم ولی دوس دارم نظرمو بگم
ببینید عطر های اماراتی اون حس لذت واقعی و به قول معروف حس ارضا شدن رو نمیدن و از اول اسپری همون بو و تا آخر همون بو ، هیچ تغییر نوت خاصی احساس نمیشه تو مشابه ها...
نمیشه گفت بازخورد نمیارن چون بازخورد به شرایط مختلف و آدم ها بستگی داره و هیچ ضمانتی هیچوقت نیس ، به شخصه آدمی نیستم عطر کسیو سؤال کنم یا تعریف کنم از عطر کسی !
ولی در کل حرفآ خر
هر چیزی اورجینالش یه چیز دیگس!
سلام نیاز نیس سراغ عطرهای بی کیفیت اماراتی برید ورساچه دیلن بلو بسیار شبیه بلو شنل و اورجینال هست و با نصف قیمت بلو شنل و پرفورمنس قابل قبول
تشکر دارم جسارتاً نظرتون در مورد برند های اماراتی چیست
اینا که عرض کردم اماراتی هستند... چندتا دیگه هم تو این حال و هوا بخوام خدمتت معرفی کنم اینا هستند که سرچ کنید در آنلاین شاپ ها هم موجودند.. با توجه به قیمت ها جایگزین قابل قبول و خوش قیمتی هستند...
- افنان 9 ای ام دایو...بطری آبی رنگ داره روش نوشته 9am dive
- احمد المغربی بلو بای احمد، بطری زرد و آبی رنگ
درود
تقریباً از نظر کیفیت و پرفورمنس ۸۰٪ همون کیفیت رو دارن و بازخورد بالایی دارن اگر فرگرنس ورد و الحمبرا رو تهیه کنید...اما اگه عمق کار و حس و حال عمیق تری که از رایحه عطر دریافت میکنید منظورتون هستش..۱۰۰٪ کیفیت عطر اصلی رو ندارن و بالاخره شنل هستن و پیدا کردن رقیب براشون راحت نیست...اما رایحه خیلی نزدیک به عطر اصلی هست...
موفق باشید..🌹🌹🌹