درود
اگر قرار بود سه مفهوم حزن ، عمق و زیبایی رو در قالب یه عطر زنونه تصور کنید ، چه عطری میشد ؟ یا چه نت هایی ؟
درود
نمیدونم چرا وقتی این پرسش تو ذهنم اومد تصورم یه رایحه با طبع معتدل رو به خنک بود ، اما هم پیشنهاد شما هم دوست عزیز حسین عطرهای گرم بوده .
ممنون از همفکریتون 🌷🌷🌷
آمواژ ممویر زنانه هویت منحصر بفرد و خاصی داره که توی کمتر عطر زنونه ای قابل دستیابی ، هم عمیق ، هم با توجه به آمواژ بودن زیباست ، دقیقا با اون سه مفهوم منطبق
سپاسگذارم حسین جان 🌿🌿🌿
درود
نمیدونم چرا وقتی این پرسش تو ذهنم اومد تصورم یه رایحه با طبع معتدل رو به خنک بود ، اما هم پیشنهاد شما هم دوست عزیز حسین عطرهای گرم بوده .
ممنون از همفکریتون 🌷🌷🌷
اتفاقا بنظرمن عطرای گرم میتونن اون حس رو ااقا کنن و عطرای معتدل و خنک اکثرا شادن و باطراوت!!!!
#لولیتا لمپیکا زنانه Lolita Lempicka for women
#گرلن لاپتیت روب نویر ادو پرفیوم La Petite Robe Noire EDP
#گرلن عود نود
و حتی تام فورد بلک ارکید رو میتونم جزو حزن انگیزها در عین عمق و زیبایی بدونم😅
بطور کلی کارهای گرلن مردانه مثل آیدل و زنامه مثل لاپتیت روب نویر برای من کمی فضای حزن انگیز دارن
#بولگاری جاسمین نویر ادو پرفیوم Jasmin Noir EDP
جاسمین نویر رایحه بانوی سیاه پوش محزون
#گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel
#گرلن سانتال رویال Santal Royal
این دو کار گرلن جدی و بدور از شعف و خوشحالی با حزن و غمی با شکوه
اتفاقا بنظرمن عطرای گرم میتونن اون حس رو ااقا کنن و عطرای معتدل و خنک اکثرا شادن و باطراوت!!!!
#لولیتا لمپیکا زنانه Lolita Lempicka for women
#گرلن لاپتیت روب نویر ادو پرفیوم La Petite Robe Noire EDP
#گرلن عود نود
و حتی تام فورد بلک ارکید رو میتونم جزو حزن انگیزها در عین عمق و زیبایی بدونم😅
حالا که فکر میکنم دیدگاه شما به این فضا نزدیک تر ، حالا نگاه شما به عطری که با مشک و روایح بارانی شروع بشه و به رز در نت میانی برسه و در انتها با روایح چوبی ملایم تر ( مثلا چوب صندل ) و دود ختم بشه چقدر با این فضا ( حزن ، عمق و زیبایی ) هماهنگ ؟
بطور کلی کارهای گرلن مردانه مثل آیدل و زنامه مثل لاپتیت روب نویر برای من کمی فضای حزن انگیز دارن
گرلن تمام مشخصات یه برند و به حد کمال داره ، کیفیت رایحه ، طراحی های ماندگار باتل و ... ، حالا دوست داشتم نظرتون رو در مورد ترکیب مشک و روایح بارانی ، رایحه رز و در انتها چوب صندل و دود بدونم ، نگاهتون به این نت ها چیه و چه حسی و منتقل میکنه بهتون ؟
#بولگاری جاسمین نویر ادو پرفیوم Jasmin Noir EDP
جاسمین نویر رایحه بانوی سیاه پوش محزون
#گرلن عود اسنشیال Oud Essentiel
#گرلن سانتال رویال Santal Royal
این دو کار گرلن جدی و بدور از شعف و خوشحالی با حزن و غمی با شکوه
جالب دوستان روی برند گرلن اتفاق نظر داشتن ، سال ها باید فعالیت بشه تو عرصه برندینگ تا به این هویت مستقل رسید .
یه سوال برام وجود داشت برای باقی دوستان هم مطرح کردم ، به نظرتون عطری که شروعی از مشک و روایح بارانی داره که به رایحه گلی لایت و آکواتیک ( به طور خاص رز ) میرسه و با نت چوبی نرم و روایح دودی ختم میشه چقدر میتونه این عمق و زیبایی و حزن و ور قالبی زنانه انتقال بده