درود به عزیزانی که میخونن، من در ابتدای مسیر آشنایی با عطرهای مختلف هستم و خیلی عجولم که با عطرهای مختلف زود آشنا بشم، اما چون دانشجو هستم و منابع مالیم کمی محدوده، امکان اینکه برم عطرهای زیادی رو خریداری کنم تا بفهمم کدوم مورد پسندم هست رو ندارم؛ بنابراین از عطرباز های عزیز میخوام که کمکم کنن🥲
نت ها و روایح مورد پسندم:
بوی چای، روایح سبز و تر و تازه و شاداب، روایح گلی (گلی ملایم)، روایح میوهای.
تا الان هم دوتا بو فقط تونستن منو به بهشت ببرن، یکی اکلت دی آرپج لنوین و اون یکی هم زن طلایی شیسیدو. اما اکلت خیلی هایپه و زن هم کمی برای خانوم های ۲۵ یا ۳۰ به بالاست بنظرم که من جزوشون نیستم :(
پیشاپیش از کمکتون سپاسگزارمم
سلام و احترام
من بهتون عطر لاگوست تاچ اف پینک رو پیشنهاد میکنم. به نظرم برای دخترخانم های زیر ۲۵ سال خیلی عطر زیبا و خواستنی ای هست.
درود.بهترین کار برای شما خرید دکانت از سایت های معتبره. عطر هایی که این نت هارو درونشون دار رو پیدا کنید و دکانت ۱میل رو ازشون تهیه کنید
سلام هستی جان
با توجه به نت هایی که نوشتی، به نظرم مورد اول نزدیک به چیزی هست که می خوای رایحه ی غالب چای و گل به همراه حس شادابی.
#جنیفرلوپزاستیل Jennifer Lopez Still
DKNY_Be Delicious for Women
سلام هستی جان
با توجه به نت هایی که نوشتی، به نظرم مورد اول نزدیک به چیزی هست که می خوای رایحه ی غالب چای و گل به همراه حس شادابی.
#جنیفرلوپزاستیل Jennifer Lopez Still
DKNY_Be Delicious for Women
خیلی ممنونم ازتون حتما امتحانشون میکنم💙
درود.بهترین کار برای شما خرید دکانت از سایت های معتبره. عطر هایی که این نت هارو درونشون دار رو پیدا کنید و دکانت ۱میل رو ازشون تهیه کنید
درست میفرمایید ولی خب بازهم کمی تردید داشتم که چه عطرهایی با توجه به سلیقهی من، اطمینان بیشتری برای بلایند بای کردن دارن. چون یه عطر رو با کلی وسواس انتخاب کردم و تقریبا مطمئن بودم که این دیگه همونه که میخوام، اما برخلاف توصیفات، من اصلا ازش بوهایی که میخواستم رو استشمام نکردم :(
ممنون از پاسختون🙏💙
خیلی خیلی سپاسگزارم ازتون😍 آنجئو رو توی لیستم داشتم ولی بقیشون رو نمیشناختم حتماا امتحان میکنم🙏💙
سلام و احترام
من بهتون عطر لاگوست تاچ اف پینک رو پیشنهاد میکنم. به نظرم برای دخترخانم های زیر ۲۵ سال خیلی عطر زیبا و خواستنی ای هست.
خیلی ممنونم از معرفیتون حتما امتحان میکنم🙏💙