درود به عزیزانی که میخونن، من در ابتدای مسیر آشنایی با عطرهای مختلف هستم و خیلی عجولم که با عطرهای مختلف زود آشنا بشم، اما چون دانشجو هستم و منابع مالیم کمی محدوده، امکان اینکه برم عطرهای زیادی رو خریداری کنم تا بفهمم کدوم مورد پسندم هست رو ندارم؛ بنابراین از عطرباز های عزیز میخوام که کمکم کنن🥲
نت ها و روایح مورد پسندم:
بوی چای، روایح سبز و تر و تازه و شاداب، روایح گلی (گلی ملایم)، روایح میوهای.
تا الان هم دوتا بو فقط تونستن منو به بهشت ببرن، یکی اکلت دی آرپج لنوین و اون یکی هم زن طلایی شیسیدو. اما اکلت خیلی هایپه و زن هم کمی برای خانوم های ۲۵ یا ۳۰ به بالاست بنظرم که من جزوشون نیستم :(
پیشاپیش از کمکتون سپاسگزارمم
خیلی ممنونم از پاسختون حتما امتحان میکنم 🙏💙
خیلی ممنونم از پاسختون حتما امتحان میکنم 🙏💙
درود به شما خانم هستی عزیز خواهر گرامی چون دانشجو هستید من چند کار با قیمت مناسب پیشنهاد میدم. برند هالووین چند تا کار خیلی خوب داره مناسب شما مثل #جسوس دل پوزو هالووین فور (جیزز دل پوزو هالوین فه ور) Halloween Fever
#جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women یا
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
خیلی ممنونم از معرفیتون🙏💙
خیلی ممنونم از معرفیتون🙏💙
درود به شما خانم هستی عزیز خواهر گرامی چون دانشجو هستید من چند کار با قیمت مناسب پیشنهاد میدم. برند هالووین چند تا کار خیلی خوب داره مناسب شما مثل #جسوس دل پوزو هالووین فور (جیزز دل پوزو هالوین فه ور) Halloween Fever
#جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women یا
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
خیلی ممنون از معرفیتون🙏💙
جسارتا اگر ممکنه راجع به شباهتش به اون نسخهی معروف هالووین هم بگید که آیا به هم شبیه هستن؟
چون اون هالووین جزء روایحی هست که اذیتم میکنه؛ بازهم سپاس از شما🙏
سپاسگزارم از معرفیتون🙏💙
سپاسگزارم از معرفیتون🙏💙