hasti hasti
21
1403/12/08

بهم عطر معرفی کنید لطفا🥲

درود به عزیزانی که می‌خونن، من در ابتدای مسیر آشنایی با عطرهای مختلف هستم و خیلی عجولم که با عطرهای مختلف زود آشنا بشم، اما چون دانشجو هستم و منابع مالیم کمی محدوده، امکان اینکه برم عطرهای زیادی رو خریداری کنم تا بفهمم کدوم مورد پسندم هست رو ندارم؛ بنابراین از عطرباز های عزیز می‌خوام که کمکم کنن🥲

نت ها و روایح مورد پسندم:

بوی چای، روایح سبز و تر و تازه و شاداب، روایح گلی (گلی ملایم)، روایح میوه‌ای.

تا الان هم دوتا بو فقط تونستن منو به بهشت ببرن، یکی اکلت دی آرپج لنوین و اون یکی هم زن طلایی شیسیدو. اما اکلت خیلی هایپه و زن هم کمی برای خانوم های ۲۵ یا ۳۰ به بالاست بنظرم که من جزوشون نیستم :( 

پیشاپیش از کمکتون سپاسگزارمم

hasti hasti
1403/12/09

خیلی ممنونم از پاسختون حتما امتحان می‌کنم 🙏💙

hasti hasti
1403/12/09

خیلی ممنونم از پاسختون حتما امتحان می‌کنم 🙏💙

درود به شما خانم هستی عزیز خواهر گرامی چون دانشجو هستید من چند کار با قیمت مناسب پیشنهاد میدم. برند هالووین چند تا کار خیلی خوب داره مناسب شما مثل Halloween Fever #جسوس دل پوزو هالووین فور (جیزز دل پوزو هالوین فه ور) Halloween Fever  Halloween for Women #جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women  یاL'Amour #لالیک لامور (له آمور) L'Amour 

hasti hasti
1403/12/12
در پاسخ به رضا :

خیلی ممنونم از معرفیتون🙏💙

hasti hasti
1403/12/12
در پاسخ به رضا :

خیلی ممنونم از معرفیتون🙏💙

hasti hasti
1403/12/12
در پاسخ به علی موسوی :

درود به شما خانم هستی عزیز خواهر گرامی چون دانشجو هستید من چند کار با قیمت مناسب پیشنهاد میدم. برند هالووین چند تا کار خیلی خوب داره مناسب شما مثل Halloween Fever #جسوس دل پوزو هالووین فور (جیزز دل پوزو هالوین فه ور) Halloween Fever  Halloween for Women #جسوس دل پوزو هالووین زنانه (جیزز دل پوزو هالوین) Halloween for Women  یاL'Amour #لالیک لامور (له آمور) L'Amour 

خیلی ممنون از معرفیتون🙏💙

جسارتا اگر ممکنه راجع به شباهتش به اون نسخه‌ی معروف هالووین هم بگید که آیا به هم شبیه هستن؟

چون اون هالووین جزء روایحی هست که اذیتم می‌کنه؛ بازهم سپاس از شما🙏

hasti hasti
1403/12/27

سپاسگزارم از معرفیتون🙏💙

hasti hasti
1403/12/27

سپاسگزارم از معرفیتون🙏💙

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان