سلام دوستان شب و روزتون خوش
من امروز از عطرم دکانت گرفتم احساس میکنم یه خرابکاری این وسط رخ داده🥴🥴😭
بوی عطرم به شدت عوض شده اصلا بوی الکل گرفته به نظرتون بمونه درست میشه(macerate) ؟؟
پ.ن:تو اصل بودن عطرم شکی ندارم
درود
چجوری دکانت گرفتین ؟ ربطی به موندن نداره
اگه از شیشه عطر اصلی اسپری میکنید رایحه اوکی هستش اما تو دکانت فرق میکنه احتمالا اسپری که کردید نوت ها باز شده و تغییراتی داشته ، اصولا هم تهیه دکانت با سرنگ بهتره
حتما هم شیشه دکانتتون نو باشه و عطر دیگه ای توش نبوده باشه
درود بر شما، 🌹
اگر امکان داره توضیح بدید به چه صورتی دکانت گرفتید،
علت گرفتن دکانت برای نشدی شیشه عطر بوده؟
جنس سرنگ پلاستیکی یا شیشه ای بوده؟
سرنگ پلمپ یک بار مصرف بوده؟
پیش از بارگیری سرنگ رو با الکل تمیز و یا خشک کردید؟
درود
عطر شما کاملاً اورجینال هستش و جای نگرانی نیست...
اگر عطر مورد نظر رو با استفاده از سورنگ به دکانت منتقل کردید احتمالاً نباید همچین مشکلی پیش بیاد..اما اگر عطر رو به داخل دکانت اسپری کردید به دلیل ورود هوا به دکانت و مدت زمانی که اسپری کردید الکل عطر از بین رفته و خاصیت عطر رفته...
پس به این نتیجه میرسیم که بهترین روش استفاده از سورنگ مخصوص هستش و با این روش عطر رو هدر ندیم...
موفق باشید..🌹🌹🌹
درود
چجوری دکانت گرفتین ؟ ربطی به موندن نداره
اگه از شیشه عطر اصلی اسپری میکنید رایحه اوکی هستش اما تو دکانت فرق میکنه احتمالا اسپری که کردید نوت ها باز شده و تغییراتی داشته ، اصولا هم تهیه دکانت با سرنگ بهتره
حتما هم شیشه دکانتتون نو باشه و عطر دیگه ای توش نبوده باشه
درود🌷
متاسفانه رایحه تو جفتش تغییر کرده واینکه با سرنگ دکانت گرفتم اما اولین بارم بود
درود بر شما، 🌹
اگر امکان داره توضیح بدید به چه صورتی دکانت گرفتید،
علت گرفتن دکانت برای نشدی شیشه عطر بوده؟
جنس سرنگ پلاستیکی یا شیشه ای بوده؟
سرنگ پلمپ یک بار مصرف بوده؟
پیش از بارگیری سرنگ رو با الکل تمیز و یا خشک کردید؟
درود💐
با سرنگ پلاستیکی معمولی که قسمت بالاشو بریدم تا اندازه بشه ولی خودم اماتور بودم
به نظرتون ممکنه رایحه برگرده؟؟
درود
عطر شما کاملاً اورجینال هستش و جای نگرانی نیست...
اگر عطر مورد نظر رو با استفاده از سورنگ به دکانت منتقل کردید احتمالاً نباید همچین مشکلی پیش بیاد..اما اگر عطر رو به داخل دکانت اسپری کردید به دلیل ورود هوا به دکانت و مدت زمانی که اسپری کردید الکل عطر از بین رفته و خاصیت عطر رفته...
پس به این نتیجه میرسیم که بهترین روش استفاده از سورنگ مخصوص هستش و با این روش عطر رو هدر ندیم...
موفق باشید..🌹🌹🌹
درود🌻
ممنون از راهنماییتون
درود💐
با سرنگ پلاستیکی معمولی که قسمت بالاشو بریدم تا اندازه بشه ولی خودم اماتور بودم
به نظرتون ممکنه رایحه برگرده؟؟
درود مجدد، 🌹
اینکه دکانت هایی که گرفتید روایح شون به حالت اصلی و اولیه برمیگرده رو نمی دونم و در این زمینه بی تجربه هستم،
ولی می تونم چند نکته بگم شاید مفید واقع بشه،
بارگیری دکانت چند میل بوده حجم پایین یا کل عطر؟
سرنگ مخزن شیشه ای : اگر سرنگ دکانت گیریتون مخزنش شیشه ای باشه خیلی بهتره، و حجم مخزن سرنگتون رو سعی کنید بیشتر از ده میل انتخاب نکنید، و هر بار استفاده با الکل درصد پایین چند بار شستشو بدید، چند بار الکل رو وارد مخزن سرنگ بارگیری کنید و دباره خارج کنید، و حتما با گرما محیط خشکش کنید، بعد از هر بار دکانت گیری مجدد این روند رو انجام بدید،
سوزن یک بار مصرف سرنگ : برای بارگیری دکانت، زمانی که مایع عطر رو میکشید داخل مخزن سرنگ، برای تخلیه و انتقال اون به شیشه مورد نظرتون از سوزن سرنگ برای تخلیه به شیشه دکانتون استفاده کنید، و حتما سوزن سرنگ هم در مرحله استریل با الکل بعد از هر بار دکانت گیری لحاض کنید،
شیشه عطر دکانت میل پایین : سعی کنید حجم میل دکانت هایی که قرار بارگیری کنید به اندازه خود حجم میل شیشه دکانتون باشه، برای مثال ده میل عطر داخل شیشه عطر بیست میل نریزید،
استریل شیشه دکانت عطر : اگر از استریل بودن شیشه های دکانتون مطمعن نیستید حتما پیش از دکانت گیری با الکل درصد پایین شستشو بدید و با دمای محیط خشک کنید،
سرنگ پلاستیکی : حتما برای شستشو و استریل سرنگ پلاستیکی از الکل خیلی خیلی درصد پایین استفاده کنید،
شستشو سرنگ : از مایع و آب استفاده نکنید حتما الکل درصد پایین باشه،
دمای پایین عطر : اگر خیلی اون عطر براتون ارزشمنده حتما زمانی که میخواید دکانت گیری کنید دمای عطرتون زیر پانزده درجه بیارید نزدیک به ده درجه باشه، نه کمتر،
موفق باشید، 🙏
درود مجدد، 🌹
اینکه دکانت هایی که گرفتید روایح شون به حالت اصلی و اولیه برمیگرده رو نمی دونم و در این زمینه بی تجربه هستم،
ولی می تونم چند نکته بگم شاید مفید واقع بشه،
بارگیری دکانت چند میل بوده حجم پایین یا کل عطر؟
سرنگ مخزن شیشه ای : اگر سرنگ دکانت گیریتون مخزنش شیشه ای باشه خیلی بهتره، و حجم مخزن سرنگتون رو سعی کنید بیشتر از ده میل انتخاب نکنید، و هر بار استفاده با الکل درصد پایین چند بار شستشو بدید، چند بار الکل رو وارد مخزن سرنگ بارگیری کنید و دباره خارج کنید، و حتما با گرما محیط خشکش کنید، بعد از هر بار دکانت گیری مجدد این روند رو انجام بدید،
سوزن یک بار مصرف سرنگ : برای بارگیری دکانت، زمانی که مایع عطر رو میکشید داخل مخزن سرنگ، برای تخلیه و انتقال اون به شیشه مورد نظرتون از سوزن سرنگ برای تخلیه به شیشه دکانتون استفاده کنید، و حتما سوزن سرنگ هم در مرحله استریل با الکل بعد از هر بار دکانت گیری لحاض کنید،
شیشه عطر دکانت میل پایین : سعی کنید حجم میل دکانت هایی که قرار بارگیری کنید به اندازه خود حجم میل شیشه دکانتون باشه، برای مثال ده میل عطر داخل شیشه عطر بیست میل نریزید،
استریل شیشه دکانت عطر : اگر از استریل بودن شیشه های دکانتون مطمعن نیستید حتما پیش از دکانت گیری با الکل درصد پایین شستشو بدید و با دمای محیط خشک کنید،
سرنگ پلاستیکی : حتما برای شستشو و استریل سرنگ پلاستیکی از الکل خیلی خیلی درصد پایین استفاده کنید،
شستشو سرنگ : از مایع و آب استفاده نکنید حتما الکل درصد پایین باشه،
دمای پایین عطر : اگر خیلی اون عطر براتون ارزشمنده حتما زمانی که میخواید دکانت گیری کنید دمای عطرتون زیر پانزده درجه بیارید نزدیک به ده درجه باشه، نه کمتر،
موفق باشید، 🙏
چقدر جامع و کامل بود ممنون
اگر این عطرمم خراب کرده باشم لاقل با اطلاعتتون عطرهای دیگمو نجات میدم☺️✨